Majoitus kohteessa Sevilla

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sevilla

Majoitus ja asunnot kohteessa Sevilla: Apartments

Mahdottoman kaunis ja rauhaisa Sevilla sijaitsee Espanjan toiseksi pisimmän joen Guadalquivirin rannalla. Espanjan lounaisessa osassa olevassa kaupungissa on useimmiten hyvä sää ja rentoutunut tahti. Sevilla on tunnettu monista kauniista rakennuksistaan ja elävästä kulttuurista. Kaupungin asukkaat ovat siitä kovin ylpeitä ja toivottavat mielellään vieraat tervetulleeksi. Sevillassa on paljon tekemistä, etkä tule pettymään tästä Espanjan neljänneksi suurimmasta kaupungista. Kaupungissa on paljon hotelleja ja hostelleja, joita pidetään kuitenkin yleisesti kalliina. Ehkä parempi vaihtoehto on vuokrata asunto tai huvila. Meillä voit valita suuresta valikoimasta majoituksia, ullakkohuoneistoista vanhoihin espanjalaisiin huviloihin. Valkkaa suosikkisi!

Nippelitietoa

 • Christopher Columbuksen haudan sanotaan olevan Sevillan katedraalissa!
 • NO8DO on kaupungin logo. Se esittää foneettisesti lausetta ‘Sevilla ei ole hylännyt minua’.
 • Sevillassa aurinko paistaa vuosittain keskinmäärin 5000 tuntia!
 • Sevilla on flamencon syntymäpaikka!

Sevillassa tehtävää ja nähtävää

Sevilla on uskomattoman kaunis kaupunki. Täällä on lukemattomia hurmaavia katuja, rakennuksia ja aukioita. Mahtavat maurilaiset aukiot Plaza De Espana ja Puerta de Jerez ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Triana ja Torre Del Oro sillatkin ovat oikeita kohokohtia. Yksi Sevillan vaikuttavimmista rakennelmista on La Incarnation-aukiolla komeileva Metropole Parasol. Se valmistui vuonna 2011, maksoi noin 50 miljoonaa euroa ja on maailman suurin puurakennelma. Rakennelma on jättimäinen sekoitus puisia ristikkoja ja pyörteitä ja on todella ihailtava. Voit kiivetä Parasolin huipulle ihailemaan kaupungin ylle avautuvaa näkymää ja rakennelman alla pidetään myös markkinoita! Uskomattoman pittoreskissa Sevillassa on peräti kolme UNESCOn maailmanperintökohdetta. Sevillan katedraali on kiistatta yksi maailman kauniimmista kirkoista. Se on rakennettu 1100-lukulaisen moskeijan tilalle. Kirkko hemmottelee vieraitaan uskomattomalla sisustuksella, eeppisellä orkelimusiikilla ja huimaavan korkeilla huoneilla. Sesongin aikana jonot katedtaaliin voivat olla todella pitkiä. Jonottaminen on kuitenkin ehdottomasti sen arvoista!i Voit nousta entisen minareetin Giraldan huipulle yli 100 metriä kaupungin ylle! Huh, mitkä näkymät! Alcazar-palatsi on toinen UNESCOn kohteista. Tämä 1300-luvulla rakennettu maurilainen palatsi jonka arkkitehtuuri on todella ekstravaganttia. Halvan sisäänpääsyn hinnalla pääset kuljeksimaan keskiaikaisia käytäviä ja huoneita katsomassa palatsin vaikuttavia kattomaalauksia ja keramiikkaa. Palatsin ainutlaatuiseen puutarhaan on vapaa pääsy. Tuo mukanasi piknik-kori ja nauti puutarhan kauniista kukista ja puista!

Sevillan museot

Sevillassa on monet Espanjan parhaimmista museoista. Tunnetuin museo, Museo de Bellas Artes de Sevilla avattiin vuonna 1839. Museossa on taidetta keskiajalta asti aina tähän päivään saakka. Museossa riittää nähtävää mutta huomaa, että se sulkee jo kolmelta iltapäivällä. Casa de la Memoria Centro de Interpretacion on toinen Sevillan keskustan mahtavista museoista. Museo kertoo Sevillan juutalaiskortteleiden ja niissä asuneiden ihmisten historian, heidän saavutuksistaan ja kohtalostaan Espanjan inkvisition aikana. Se on hyvin suunniteltu museo ja suosittu turistejen keskuudessa. Archivo General de Indiaskin on ehdottomasti vierailun arvoinen. Museo sijaitsee muinaisessa kauppiaiden pörssirakennuksessa. Täältä löydät lukuisia dokumentteja ja jäänteitä Espanjan valtakunnast, ajoilta, jolloin se ulottui aina Filippiineille ja Amerikkaan asti. Tämäkin kokoelma on UNESCOn maailmanperintölistalla.

Liikkuminen

Sevillan lentokenttä San Pablo Aeroporto, sijaisee ruuhkaisen Sevillan ja Madridin välillä kulkevan A4 moottoritien varrella. Paras tapa päästä Sevillaan on ottaa kerran puolessa tunnissa kulkeva bussi keskustaan. Se lähtee kerran 50 minuutissa. Sevillan keskustassa kulkee kaikki mahdolliset eri julkiset liikennevälineet. Niitä et kuitenkaan oikeastaan tarvitse, sillä kaupungissa liikkuu parhaiten jalan. Sevillan tasaisuuden takia pyöräilystäkin tule koko ajan suositumpaa. Jos kuitenkin haluat olla nopeampi, Sevillan bussit ovat helpoin ja halvin vaihtoehto. Löydät bussipysäkit helposti ja voit ostaa lipun kaikilta kioskeilta. Kaupungissa on myös yksi raitiovaunulinja joka kulkee väliä Plaza Nueva - San Sebastian. Jos haluat lähteä kaupungista retkelle, rantakaupungit Cadiz, Malaga ja Marbella ovat vain korkentaan parin tunnin auto- tai bussimatkan päässä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme