Majoitus kohteessa Calviá

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Calviá

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Calviá

Serra de Tramuntana on vuoristojoukko Mallorcassa, Espanjassa. Vuoriston korkein kohta on Puig Major, joka on 1445m korkea, joka on samalla Baleaarien korkein vuori. Alueella sijaitsee kauniit järvet Cuber ja Gorg Blau. Calvia on Serra de Tramuntana vuoristoalueen suurin kaupunki ( n. 50 000 asukasta). Pollença on toiseksi suurin kaupunki alueella. Kaupungin nimi tulee roomalaisesta sanasta "Pollentia". Monet kaupungin kadut on rakennettu 1600- ja 1700-luvuilla. Yksi tärkeimmistä kaupungin ominaisuuksista on siellä sijaitseva 365-rappuiset portaat, jotka sijaitsevat kaupungin aukion Pohjois-suunnassa. Nämä portaat johtavat kukkulalla sijaitsevalle kappelille. Kaupungin lähistöllä sijaitsee hiekkarannat Cala Figuera, Cala Murta ja Cala Formentor. Soller in pienehkö kaupunki, jossa sijaitsee Sollerin juna. Tämä ihmeellinen juna kulkee Palmasta pitkän tunnelin läpi Solleriin. Muita kauniita paikkoja, joiden näköalat ovat kerrassaan sanoinkuvaamattomia Serra de Tramuntanassa ovat Sa Calobra, Morro de sa Vaca ja Puig Major. Osallistu Mallorcan viinikiertueelle tai hiekkarantabileisiin Calvian rannalla. Saaren perinteistä ruokaa on sianliharuuat, kala ja vihannekset, joihin lisätään paljon oliiviöljyä ja valkosipulia. Paljon erilaisia kahviloita ja tapas-ravintoloita löytyy jokaisesta kaupungista varmasti.

Majoitus Serra de Tramuntanassa

Voit majoittua suoraan vuoriston laidalle tai sen laaksojen pikkukyliin tai suurempiin alueen kaupunkeihin. Majoitu Wimdun tarjoamiin asuntoihin ja vuokraa suoraan paikalliselta asukkaalta. Pääset nopeasti tutustumaan paikallisten jokapäiväisiin tapoihin ja kulttuuriin. Vuokranantajalta saat myös käytännön vinkkejä ja hyviä turistikohde-ehdotuksia, joita kannattaa nähdä.

Vuokra-asunnot Serra de Tramuntanassa

Jos haluat saada uuden matkakokemuksen ja olet väsynyt tavallisiin hotelliyöpymisiin, tulet varmasti ilahtumaan Wimdun tarjoamasta palvelusta. Meillä on tarjolla erikokoisia ja hintaisia asuntoja ja huoneistoja ympäri Serra de Tramuntanan vuoristoa. Me pystymme tarjoamaan edullisia asuntoja tai myös vaihtoehtoja vaativille matkailijoille, jotka arvostavat tilavuutta ja luksusta. Voit valita oman valintasi mukaan, lomatalon, asunnon tai vain huoneen asunnossa. Katso läpi Wimdun sivulla olevat asuntotarjoukset ja löydä itsellesi sopiva ja vuokraa jo tänään nopeasti ja turvallisesti.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme