Majoitus kohteessa Sao Paulo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Sao Paulo

Majoitus ja asunnot kohteessa Sao Paulo: Apartments

Yhdentoista miljoonan asukkaan Sao Paulo on Brasilian suurin kaupunki. Se on Brasilian kaakkoisen alueen keskus ja on kulttuurisesti hyvin monipuolinen. Sao Paulo on yksi maailman värikkäimmistä kaupungeista ja lukuisat siirtolaiset ovat tulleet kaupunkiin joka puolelta maailmaa ja ovat tehneet siitä oikean kultturien sulatusuunin. Sao Paulo, jota kutsutaan usein nimellä Sampa, on suhteellisen aliarvioitu turistikohde. Kaupunki jää usein muiden, hohdokkaimpien ja tunnetuimpien brasiliaiskaupunkien varjoon. Useimmat turistit suuntaavat Brasiliassa Rio de Janeiroon ja Salvadoriin. Sao Paulo on kuitenkin äärimmäisen hauska ja kiinnostava kaupunki. Kaupungissa on paljon kansainvälisiä ravintoloita, monipuolisia tapahtumia ja rikas sivistyksellinen historia. Sao Paulossa on paljon majoitusvaihtoehtoja, hotelleja ja hostelleja. Wimdulla on niiden lisäksi suuri tarjonta yksitysiä majoituksia. Voit vuokrata vierashuoneen, ullakkohuoneiston tai viihtyisän asunnon. Koe Sao Paulo erilaisin silmin Wimdun avulla!

Nippelitietoa

 • Sao Paulossa asuu suurin japanilainen väestö Japanin ulkopuolella!
 • Sao Paulo on kolmanneksi suurin kaupunki maailmassa!
 • Paulistanos, Sao Paulon asukkaat, syövät päivässä yhteensä miljoona pizzaa!
 • Toukokuussa pidetty Virada Cultural, on hallinnon järjestämä vuorokauden pituinen kulttuurifestivaali!

Nähtävää ja tehtävää Sao Paulossa

Sao Pauloon saapuville vierailijoille Avenida Paulista on paras paikka aloittaa kaupunkikierros. Täältä on helppo päästä kaikille turisteja kiinnostaville nähtävyyksille. Avenida Paulista on kaupungin keskustassa sijaitsevalla Bela Vista-alueella ja täältä on hyvät liikenneyhteidet bussitse ja metrolla. Puistot Centro ja Ibirapuera ovat nekin aivan lähistöllä. Huomaa, että Sao Paulon keskusta on hyvin suuri ja matkustaminen paikasta toiseen voi viedä paljon enemmän aikaa kuin uskot. Mitä me sitten suosittelemme, että teet Sao Paulossa? No, suosittelemme, että aloitat kierroksesi näkemällä vilkkaan kaupungin kokonaan yläilmoista. Suuntaa näköalapaikalle kerroksessa numero 34 Banespa-tornissa, Sao Benton metroaseman lähellä. Sao Paulo on ylhäältäkin päin suurenmoisen kaunis ja näkymät tornista ovat varsinkin auringonlaskun aikaan huikeat! Sao Paulo on Brasilian taide- ja kultturikeskus ja kaupungissa on suuri määrä museoita ja taidegallerioita. Kaksi suurinta museoita, jotka ovat näkemisen arvoisia, ovat Museu do Ipiranga ja Memorial da America Latina. Rakennus, jossa Museu do Ipiranga toimii, on rakennettu Pariisin Versailles-linnan tyyliin. Voit katsella täällä kaupungin historiaa käsitteleviä näyttelyjä. Memorial da America Latina on hieman aliarvioitu museo, joka kuitenkin ansaitsee aikaasi. Museo sijaitsee eri paviljongeissa ja gallerioissa ja on täynnä maalauksia, patsaita ja brasilialaista kansantaidetta. Mitä muuta voit puuhata Sao Paulossa? Jos satut olemaan kaupungissa sunnuntaina, suosittelemme, että pyöräilet katujen läpi Coclofaixa de Lazer-reittiä pitkin. Tämä 45 km pitkä pätkä (jolla ei ole moottoriliikennettä sunnuntaisin ja pyhinä) kulkee monien Sao Paulon alueiden ja puistojen läpi. Pyörän vuokraaminen on näinä päivinä ilmaista ja reitti on lähes täysin tasainen. Matka on täydellinen tapa nähdä kaupunki! Reitin varrella toimii pyöränkorjaajia, jotka varmistavat, että matkasi sujuu huoletta! Sao Paulon historia on hyvin rikas ja siihen kannattaa tutustua vierailun aikana. Meidän vinkki on, että otat opastetun kierroksen kaupungin läpi. Useimmat oppaat ovat hyvin tietoisia ja avuliaita. ‘Sao Paulo historical city tour-kierros’, antaa hyvän yleiskatsauksen kaupungin historiaan, kulttuuriin ja elmämäntapaan. Kierros kestää kolme tuntia ja kattaa Vanhankaupungin ja sen tärkeimmät rakennukset kuten Cathedral de Sen, Patio do Colegion ja . On helppoa jättää vahingossa väliin joku näistä mahtavista nähtävyyksistä kaupungin koon takia. Kierros varmistaa, ettet jää mistään paitsi! Sao Paulon karnevaalit, jotka järjestetään helmikuun lopulla tai maaliskuun alussa ovat kaupungin vuosittaisista 90 000sta tapahtumasta suurin. Mahtipontinen tapahtuma järjestetään Avenida Olavo Fontournalla ja on todella riemukas! Karnevaaleilla on kulkue, paljon ruokaa, juomaa, musiikkia ja tanssia. Karnevaalit järjestetään aina pyhänä, joten koko kaupunki hullaantuu päiväksi!

Liikkuminen

Sao Paulossa on kolme lentokenttää, joista kaksi suurinta ovat Guarulhos ja Congonhas-Sao Paulo. Suurin osa turisteista saapuvat viimeksi mainitulle, joka sijaitsee koilliseen kaupungista. On yksinkertaista päästä kentältä keskustaan. Hyppää vain johonkin julkisista busseista, jotka vievät keskustaan. Matka kestää vain 30-40 minuuttia. Sao Paulon julkisella liikenteellä ei todellakaan ole mikään hyvä maine! Kadut ovat usein hyvin, hyvin ruuhkaisia eikä julkisella liikenteellä pääse eteenpäin yhtään nopeammin kuin autollakaan. Turistin paras mahdollisuus on kaupungin metro. Metro on puhdas ja turvallinen. Pääset sillä hyvin useimmille nähtävyyksille. Junat voivat usein olla hyvin täynnä ihmisiä, mutta ne ovat ehdottomasti nopein tapa liikkua kaupungissa. Takseja voi toki myös käyttää, jos haluaa mennä lyhyen matkan, eikä ole ruuhkaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme