Majoitus kohteessa Sanya

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Sanya

Sanyan kymmenien kilometrien hiekkarannat, trooppinen sinisenä kimalteleva vesi ja ympäri vuoden erinomainen sää tekevät siitä erittäin houkuttelevan matkakohteen. Sanyan lämpötila on ympäri vuoden kahdenkymmenenviiden ja kolmenkymmenen lämpöasteen välillä ja se onkin täydellinen matkakohde snorkkeloinnista, auringonotosta, uimisesta tai vesiskootteriajeluista pitäville. Sanyasta löydät myös lukuisat ravintolat ja rantabaarit, joissa vietät unohtumattomia iltoja auringonlaskua katsellessa. Sanyasta löydät kaiken kävelyetäisyydeltä, mutta jos haluat liikkua alueella, paikalliset taksit ajavat sinut edulliseen hintaan minne tahansa, tai voit vaikka vuokrata auton tai moottoripyörän. Dadonghain alue on mielenkiintoinen tutustumiskohde, sillä se on täynnä venäläisiä ja kaikki katukylteistä ravintoloiden ruokalistoihin on venäjäksi. Toinen mielenkiintoinne tutustumiskohde on Nanwanin apinasaari, jossa elää 1800 uhanalaista Macque apinaa. Kannattaa kuitenkin varoa näitä söpöläisiä, sillä ne ovat tottuneet hyvään kohteluun ja ovat taitavia taskuvarkaita. Piilota siis evääsi ennen Nanwaniin menemistä, jos et halua joutua näpistyksen kohteeksi.

Sanya on paras rantalomakohde joka Kiinalla on tarjota.

Sanyan trooppisen luonnon kätkössä, rannoilla kierrellen on mukava viettää unelmien lomaa. Lomasi sujuu parhaiten vuokraamalla asunto (aparments) Wimdun avulla. Etsit sitten pientä ja viihtyisää rantataloa, loma-asuntoa (apartments) isommalle porukalle tai vaikka koko perheelle Wimdun avulla löydät helposti vaihtoehdot. Koe Sanya lähitasolta ja tutustu tähän Kiinan Havaijiksikin kutsuttuun trooppiseen lomasaareen. Sanyasta löydät kaikki täydelliseen lomaan kuuluvat asiat, samettiset hiekkarannat, ainaisen auringonpaisteen, halvat hinnat ja trooppisen luonnon. Koe tämä kaikki uudella tavalla, vuokraa asunto (apartments) lomallasi. Sanyan asuntojen (apartments) lisäksi löydät sivustoltamme muitakin kaupunkeja. Isäntäsi tai emäntäsi on myös oiva paikallinen opas, kun haluat löytää parhaat rannat, paikallisten suosimat ravintolat tai piilossa olevat ajanviettopaikat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme