Majoitus kohteessa Santorini

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Santorini

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Santorini

Karun kaunis Santorini on Kreikalle kuuluva tulivuoriperäinen saariryhmä, joka sijaitsee Aigeianmerellä 75 kilometriä Kreikan rannikosta kaakkoon. Pääsaari Theran lisäksi tämä Kykladien saaristoksi kutsuttu alue koostuu Thrirassian, Nea Kamenin, Asprosinin ja Palea Kamenin saarista. Santorinin lentokentälle tehdään kesäisin suoria lentoja myös Suomesta ja Wimdun kautta löydät loma-asunnon helposti. Ateenasta Santorinille voi saapua meriteitse lautalla. Kallionharjanteella sijaitseva pääkaupunki Fira tarjoaa tekemistä shoppailua ja vilkasta yöelämää kaipaavalle matkaajalle.Itäosassa sijaitsevan Kamarin rantabulevardi ja tavernat sopivat rauhallisen lomailun ystäville. Mesa Vuono –vuorella sijaitsevat antiikin Theran rauniot. Maailman kauneimmista auringonlaskuistaan kuuluista Oian saari on ehdoton vierailukohde, ja se on erityisesti häämatkaajien suosiossa.Saarten luonto on lukuisten tulivuortenpurkauksien muokkaamaa, joiden jäänteitä ovat kuumat lähteet, jylhät patikointimaisemat sekä tummasta laavakivestä koostuvat rannat. Silmäruoakaa löytyy erityisesti valokuvauksesta kiinnostuneille ja haastavaa maastoa seikkailijoille. Alueelta löytyy yli 500 kirkkoa joista vanhimmat ovat bysanttilaiselta kaudelta. Santorinin saarien lyhyet välimatkat mahdollistavat helpon liikkumisen bussilla sekä autolla. Saareen voi tutustua myös skootterin, polkupyörän tai mönkijän selästä edullisin vuokrahinnoin. Maisemat kannattaa katsastaa mereltä käsin hypäämällä risteilijän kyytiin – näin koet vulkaanisen saaren dramaattisen luonnon kaikessa loistossaan.

Elä kuin santorinilainen – vuokraa paikallisten asuntoja ja huoneita (apartments and rooms) edullisesti

Perinteinen santorinilainen asunto sijaitsee kauniilla paikalla vuoren rinteellä. Santorinin saarien asukkaat ovat ystävällisä ja avoimia, ja Wimdun kautta voit asua edullisesti heidän vuokraamissa loma-asunnoissa. Asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraajilta saat vinkkejä saaren parhaista paikoista ja tietoa saaren värikkäästä historiasta. Kun valitset majoitusta Wimdusta, löydät asuntojen ja huoneiden (apartments and rooms) kuvat ja tiedot helposti. Lisäksi voit lukea aikaisempien vierailijoiden kokemuksia ja palautteita. Kokeile jotain uutta ja sujahda lomasi ajaksi aitoon santorinilaiseen elämäntapaan asuntoa (apartments and rooms) myöten.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme