Majoitus kohteessa San Jose

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa San Jose

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa San José

San José on Costa Rican pääkaupunki ja maan suurin kaupunki. San José on erinomainen lomakohde lämpimän ilmastonsa ja erittäin mukavien ja ulospäinsuuntautuneiden ihmisten ansiosta. San Joséssa on aina lämmintä, silloinkin kun siellä on paikallisten mielestä viileätä on asteita aina mittarissa yli 20 astetta. Leppoisa tunnelma ja mahtava sää houkutteleekin San Joséhen lukuisia espanjaa kielikouluissa opiskemaan tulevia. San Josésta löydät joitakin museoita, Museo Oro Precolombinossa on erillä eurooppalaisia edeltäviä kultaesineitä, Jademuseossa on Amerikkojen suurin jade-esinekokoelma, uskaliaat voivat käydä katsomassa hyönteismuseon vaikuttavia kokoelmia. San Josessa on myös hyvät ostosmahdollisuudet, paljon matkamuistoja myyviä kauppoja, ja ylipäätänsä hyvät palvelut turisteille. Paikallinen ruoka valio sisältää runsaasti lihaa ja papuja, mutta kaupungista löytää kyllä lähes minkälaisia ravintoloita tahansa, niitä on lukuisia ja hinnat ovat kohtuulliset. Kaupungin kohteesta toiseen liikkuessa taksi on kätevin väline, ja hinnat ovat sopivan edullisia tähän.

Costa Rican helmi San José odottaa matkailijaa

San José on loistava paikka viettää joko pari päivää tai pidemmänkin aikaa. Wimdun avulla voit vuokrata asunnon tai huoneen (apartments) lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa paikan päältä. Sivustolle on ilmoitettu lukuisia asuntoja (asunnot), joita paikalliset yksityishenkilöt vuokraavat. Tunnelma loma-asunnossa (apartments) on paljon hotelleja rennompi ja niissä asuessa pääset paremmin kiinni paikalliseen kulttuuriin. Vuokranantajasi on oiva tietopankki, jolta kysymällä saat varmasti arvokkaita vinkkejä hyvistä ravintoloista, vapaa-ajanviettopaikoista ja yökerhoista. Wimduun ilmoitetuista asunnoista (apartments) löytyy kuvat ja kuvaukset ja vuokranantajilla on profiilit, joihin aiemmat vieraat voivat jättää oman kommenttinsa majoittumisestaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme