Majoitus kohteessa San Francisco

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa San Francisco

Majoitus ja asunnot kohteessa San Francisco: Apartments

Pittoreski ja boheeminen kalifornialainen San Francisco on täydellinen lomakohde, täynnä jännittäviä ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kaupunki on hyvin individualistinen, mikä näkyy sen monipuolisessa kulttuurissa ja erinäisissä elämäntavoissa. San Franciscossa komeilee maailmankuulu Golden Gate-silta, "kaapeliraitiovaunut" liukuvat vaivattomasti ylös kaupungin kukkuloita ja mahtipontiset rakennukset kuten Painted Ladies koristavat kaupungin siluettia. Löydät San Franciscosta vaivatta majoituksen, halusitpa hotellihuoneen Fisherman's Wharf-alueella tai hostellin downtownista. Wimdu tarjoaa suuren valikoiman asuntoja ja huoneita San Franciscossa jos näet kaupungin mielummin toisesta näkökulmasta.

Nippelitietoa

 • Enemmän kuin 120 000 autoa ylittävät Golden Gate Suspension-sillan päivittäin.
 • San Francisco on yksi maailman rikkaimmista kaupungeista – se sijoittuu listoilla neljänneksi New Yorkin, Lontoon ja Moskovan jälkeen. Ei hullummin kaupungilta, jossa on vähemmän kuin 10% muiden kolmen kaupungin asukasmäärästä!
 • Golden Gate Suspension Bridge on niin suuri, että sen parissa ei työt lopu kesken – siihen lisätään maalia jatkuvasti!
 • Farkut keksittiin San Franciscossa kullankaivajien tarpeiden tyydyttämiseksi.
 • Missä Irish coffee kesksittiin? Ei suinkaan Irlannissa, vaan San Franciscossa!

Tekemistä San Franciscossa

San Francisco on yksi Amerikan parhaista kohteista turisteille. Se on suhteellisen pieni (15.5km²), ja tunnetaan avarakatseisista ja ystävällisistä asukeistaan. Voit nähdä suurimman osan kaupungin nähtävyyksistä parissa päivässä, mikä on käytännöllistä jos haluat nähdä länsirannikon vierailusi aikana myös muita Kalifornian kohteita. Mitä San Franciscossa voi kokea? Me suosittelemme vierailua Fisherman’s Wharf-alueelle, ennen kaikkia Pier 39:ää, jossa asuu kokonainen merileijona-kolonia! Eläimet ovat asuneet täällä 1980-luvulta asti ja niitä on nykyään yli 1000 yksilöä. Sen jälkeen voit suunnata Stockton Street-kadulle North Beachiin, joka on kaupungin boheemein alue. Nauti alueen ruokatarjonnasta, mutta valmistaudu jonottamaan parhaihin paikkoihin!On aina hyvä saada yleiskuva kaupungista ja San Franciscon Coit Tower antaa mahtavat näkymät kaupungille, merelle ja Golden Gate-sillalle. Älä unohda myöskään ihailla tornin seinämaalauksia, jotka maalattiin vuonna 1933 sosialistisen realistiseen tyyliin. Coit Tower sijaitsee Telegraph Hill-kukkulalla. Ehdotamme, että lasket kukkulan jalan sen 400 porrasta pitkin nähdäksesi kauniit talot ja puutarhat kukkulan rinteillä. Muista tähystää myös villejä papukaijoja! Voit myös kävellä Lombard Street-kadun kautta, joka on yksi maailman mutkikkaimmista kaduista. Katu on päällystetty punaisilla tiiliskivillä ja sen varrella on peräti kahdeksan jyrkkää mutkaa, jotka on mukavampi kokea jalan kuin missään liikennevälineessä!Voit kokea yhden San Franciscon rakastetuimmista nähtävyyksistä hyppäämällä kaupunkikierroksesi aikana kaapeliraitiovaunun kyytiin. Matka maksaa vain 6$ ja suosittelemme, että otat tunnetuiman reitin Steep Powell-kadulta Hyde and Beachille. Castro-alue on yksi kaupungin pidetyimmistä kaupunginosista, etsi Castro teatteri, vanha ikoninen teatteri, joka näyttää vanhoja, tunnettuja elokuvia. San Franciscon Chinatown on maailman vanhin ja kaupungissa on suurin kiinalaisväestö Kiinan ulkopuolella. Opi paloja Kiinan historiasta, ihaile kiinnostavia kauppoja ja syö mahtavaa ruokaa. Suosikkimme on Capital Restaurant, jonka ruoka on täyttävää, maukasta ja halpaa!Vierailu San Franciscoon ei ole täydellinen, jos se ei sisällä piipahdusta Alcatraziin, maailman pahamaineisimpaan vankilaan. Päästääksesi saarelle, jolla vankila on, sinun täytyy matkustaa veneellä. Tilaa lippusi hyvin ajoin ennen matkaasi, sillä veneet täyttyvät nopeasti. Kierroksia järjestetään viikon jokaisena päivänä, me pidimme erityisesti Alcatraz Night Tour-versiosta, jonka aikana tutustutaan öiseen vankilaan. Kierrokselle jeataan ääniopas, joka sisältää ääntehosteita, jotka tekevät vierailustasi entistä aavemaisen! Opit kierroksen aikana paljon vankilasta ja vankejen ihmeellisistä pakoyrityksistä.

Liikkuminen

San Francisco International Airport sijaitsee 20km kaupungin keskustasta. Ehdotamme, että käytät julkisia liikennevälineitä, joissa on valinnanvaraa. BART-pikajunalla ja SAMTRAM-busseilla taitat matkan nopeasti, vain noin 20 minuutissa. Liikkuminen San Franciscossa on helppoa ja hauskaa! Kun ajelet kaapeliraitiovaunuilla näet jo todella paljon kaupunkia. San Francisco tunnetaan kaupunkina, jossa on naurettavan helppoa navigoida, joten olemme varmoja, ettei sinullakaan tule olemaan ongelmia! Monet lautat liikennöivät San Franciscon lahdessa, niillä pääset paikasta toiseen rannikolla. Kaupungin näkeminen mereltä on ehdottomasti sen arvoista. Jos suunnitelet lomaa Kaliforniassa, San Francisco on mitä loistavin paikka aloittaa. Maailmankuulu kansallispuisto Yosemite National Park sijaitsee itään kaupungista ja on alle neljän tunnin ajomatkan päässä. Häikäisevän luonnonkaunis Big Sur-kansallispuisto taas on etelään päin San Franciscosta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme