Majoitus kohteessa San Diego

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa San Diego

Majoitus ja asunnot kohteessa San Diego: Apartments

Eteläisessä Kaliforniassa sijaitseva San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki. Se on suosittu vierailukohde. Los Angelesiin verrattuna San Diego on mukavan kiireetön ja siellä on hyvä levähtää. San Diego sijaitsee aivan Meksikon rajalla ja neljännes sen väestöstä on latinoja. Latinokulttuuri näkyykin selvästi kaupungin katukuvassa. San Diegossa on helppo myös halutessaan harjoitella omia espanjantaitojaan. San Diegon sää on läpi vuoden erinomainen, ja kaupunki on tunnettu erityisesti ympäri vuoden erinomaisena rantalomapaikkana. San Diegossa voit surffata, purjehtia, osallistua sukellusretkelle, ja tehdä oikeastaan aivan mitä tahansa rantalomalla on mahdollista tehdä. Paikallinen ravintola- ja yöelämä ovat laadukkaita ja tarjonta runsasta. San Diegossa käydessä on myös melkein pakollista vierailla myös Tijuanassa, Meksikon puolella, jonne suomalaiset voivat matkustaa ilman viisumia. San Diego on ehdottomasti hyvä lomakohde, eikä tekeminen siellä lopu kesken.

Vuokraa asunto tai huone San Diegosta ja koe Amerikan ihme entistä intiimimmin

San Diegon tunnelmaan pääsee parhaiten kiinni asumalla lomallasi paikallisten parissa ja tutustumalla heidän kulttuuriinsa. Se onnistuu parhaiten vuokraamalla asunnon tai huoneen (apartments and rooms) suoraan paikalliselta vuokranantajalta. Valikoimistamme löytyy kaikkea pelkästä huoneesta, keskustassa sijaitsevaan parvekkeeliseen yksiöön, tai viihtyisään perheasuntoon. San Diego on uskomaton kaupunki ja oma paikallinen vuokraisäntäsi on paras antamaan vihjeensä kaupunkiin tutustumisessa. Asuntojen ja huoneiden (apartments and rooms) vuokraaminen ei ole ennen onnistunut näin helposti. Kokeile Wimdua ja matkusta edullisemmin ja persoonallisemmn. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) löytyy valokuviaja halutessasi voit myös esittää lisäkysymyksiä isännällesi. Aiemmat asukkaat voivat jättää myös omat kommenttinsa palveluun.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme