Majoitus kohteessa Salzburg

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Salzburg

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Salzburg

Salzburg on kolmanneksi suurin, noin 150 000 asukkaan kaupunki Itävallassa ja on myös Wolfgang Amadeus Mozartin syntymäpaikka. Se sijaitsee noin 150km Munchenistä ja 300km Viennasta. Salzburgissa järjestetään lukematon määrä festivaaleja. Kaupunki on yksi vilkkaimmista kulttuuripaikoista sen pienestä koosta riippumatta. Joka talvi kaupungissa järjestetään Mozart-viikko kaikille klassisen musiikin ystäville. Kaupungissa on paljon historiallisia kirkkoja ja museoita. Goldgasse on kapea katu, joka johtaa vanhalle torille ja sieltä Hagenauerplatzille. Aukio on yksi kuuluisimmista Salzburgissa juuri Mozartin talon takia, joka sijaitsee aukion lähettyvillä. Schloss Leopoldskronin linna on jokaisen turistin inspiroinnin lähde. Linna sijaitsee kauniin järven lähellä ja on majesteettisten vuorten ympäröimä. Näkymä on aivan sanoinkuvaamaton.

Majoitu kulttuurikaupungin keskustaan tai sen laidalle

Hyvä majoituksen hankinta Salzburgissa on helppoa. Vaikka ette tuntisikaan kaupunkia ollenkaan, voitte rauhallisin mielin valita sopivan asunnon Wimdun sivuilta. Salzburgin kaupunkialueet ovat hyvin kauniita ja puhtaita. Keskustan historialliset pienet kujat ja kadut ja romanttinen näkyma joelle. Jos haluatte eristäytyä kauemmas keskustasta, voitte vuokrata asunnon lähemmäs luontoa ja vuoristoa.

Wimdun vuokra-asunnot helposti Salzburgissa

Meillä on suuri valikoima erilaisia asuntoja ympäri kaupunkia. Itävaltalaiset asunnot ja huoneistot ovat siistejä ja tilavia. Vuokraamalla asunnon paikalliselta salzburgilaiselta saat parhaat vinkit kaupungin kulttuuriseen maailmaan ja löydät parhaat kirkot, museot ja linnat joita on kaupunki täynnä. Asetu mukavasti ja vaivatta lyhytaikaseksi vuokralaiseksi Wimdun kautta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme