Majoitus kohteessa Salvador

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Salvador

Majoitus ja asunnot kohteessa Salvador: Apartments

Salvador perustettiin 1549 ja se on Brasilian kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki oli aikanaan orjakaupan keskus, ja monet asukkaista ovatkin näiden orjien jälkeläisiä. Salvadorissa vallitsee trooppinen ilmasto ja se sijaitsee sademetsäalueella. Salvador on loistava kaupunki tutustua brasilialaisen kulttuurin kuuluun ystävällisyyteen, sillä paikallisilla on jopa Brasiliassa maine rentoina, hauskoina ja elämänmyönteisinä. Heidän kanssaan pääseekin helposti keskustelemaan ja harjoittamaan kielitaitoaan. Kun vuokraat asunnon Wimdun kautta, pääset jopa majoittumaan salvadorilaisten asunnoissa! Paikaliseen historiaan pääsee tutustumaan vierailemalla esimerkiksi orjakauppaa esittelevään Museu Afro-Brasileiroon. Salvadorissa on valtavasti tekemistä. Suosituin tapa viettää lomaa Salvadorissa, voi viettää uimarannalle meno, vesi on kirkasta ja kutsuu lomanviettäjiä, uimaan, surffaamaan, sukeltamaan, tai lukuisiin rantabaareihin tai klubeihin. Kaupungista löytyy golf-kenttiä ja elävä yöelämä. Kaupungissa on useita museoita ja 1600-luvun vanha linnoitus. Kaupungissa on oivat shoppailumahdollisuudet ja se on tinkijän paratiisi. Salvadorista on tullut yksi suosituin Brasilian kohteista sekä paikallisten että ulkomaalaisten keskuudessa.

Upea loma samettisten rantojen trooppisessa Salvadorissa odottaa

Rennosta, ulospäinsuuntautuneesta brasilialaisesta Salvadorista saat eniten irti asumalla vierailun ajan kalustetussa loma-asunnossa. Salvadorin elämänmenoon ja sykkeeseen tutustuu aivan uudella tavalla, kun vuokraa loma-asunnon tai huoneen (apartments and rooms), keskeltä aitoa brasilialaista elämää. Salvadorissa on runsas valikoima erilaisia majoitusvaihtoehtoja, haluat sitten yhden huoneen parvekkeellisen asunnon, loma-asunnon koko perheelle, tai ainoastaan huoneen brasilialaisesta asunnosta. Asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraajalta saat myös arvokkaita vinkkejä, joita ei löydy matkaoppaasta, esimerkiksi hyvistä ravintoloista ja illanviettopaikoista, joissa hän käy. Kaikista ilmoitetuista asunnoista (apartments) löytyy kuvia ja aiemmat vieraat voivat jättää oman kommenttinsa vuokranantajan profiiliin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme