Majoitus kohteessa Salford

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Salford

Majoitus ja asunnot kohteessa Salford: Apartments

Salford on Manchesterin keskustaa edullisempi vaihtoehto, kun haluat tutustua tähän 2,6 miljoonan asukkaan metropoliin. Manchester oli aikoinaan maailman tärkein teollisuuskeskittymä, joka on nykyään luonut nahkansa uusiksi ja syntynyt vilkkaaksi opiskelijakaupungiksi. Nuoret ja opiskelijat tekevät Manchesterin yöelämästä erittäin monimuotoisen. Illanvietto on suhteellisen edullista ravintoloiden, kahviloiden ja baarien suuresta määrästä johtuen. Suosituimmat illanviettopaikat löytyvät The Villagen kaupunginosasta. Monikulttuurinen Machester on monien ympäri maailmaa tulleiden siirtolaisten koti. Sen kadut kuhisevat etnisiä ravintoloita ja sieltä löytyy suuri Chinatown on , josta ostat helposti haluamasi matkamuistot ja harjoittelet kiinankielen taitoja kaduilla. Manchesterin historia ulottuu jo roomalaisten ajalle, mutta nykyisen muotoinen Manchester syntyi 1200-luvulla. Manchesterin kaupunki on täynnä teollisen vallankumousen ajoista muistuttavia rakennuksia, erityisesti kaupungintalo on näkemisen arvoinen, lisäksi Castlehill, jossa roomalaisten linnoitus sijaitsi kannattaa katsastaa sekä jokaisen kannattaa käydä Machesterin kauniissa katedraalissa. Machester on noussut viimeisen vuosikymmenen aikana tärkeäksi kulttuurikaupungiksi ja se on täynnä laadukkaita gallerioita ja museoita, joita on perustettu tyylikkäisiin vanhoihin teollisuusrakennuksiin.

Viehättävä Salford paljastaa itsestään enemmän loma-asunnon vuokraajalle

Salford paljastaa aidot salfordilaisten tuntemat kasvonsa sinulle, kun valitset lomamajoitukseksesi aidon asunnon (apartments) tai yksityisen vuokrahuoneen hotellien sijasta. Salfordissa on vuokrattavana useita asuntoja (apartments) ympäri kaupunkia. Tämän Manchesterin keskustaa lähellä olevan, mutta paljon halvemman kaupunginosan asunnoista (apartments) löytyy varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Saapuessasi Manchesteriin voit kysyä paikalliselta isännältäsi hänen vihjeensä ravintoloista ja suosituista illanviettopaikoista. Kun haluat lomastasi enemmän irti. Machester on muutakin kuin turisti-infossa tiedetään tai lonely planet paljastaa. Varaa loma-asunto (apartments) Wimdun avulla ja asu keskellä paikallisia ihmisiä.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme