Majoitus kohteessa Rotterdam

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Rotterdam

Majoitus ja asunnot kohteessa Rotterdam: Apartments

Rotterdam on hollantilainen kaupunki, joka tunnetaan erityisesti maailman toiseksi suurimmasta satamasta. Rotterdamin on erittäin moderni kaupunki. Sen koko keskusta rakennettiin uusiksi toisen maailmansodan tuhon jälkeen, siellä onkin kokoelma 1900-luvun moderneja tyylisuuntia. Rotterdamissa vallitsee optimistinen tekemisen meininkin, jonka satunnainenkin vierailija kokee heti saapuessaan.Rotterdamissa on lukuisasti tekemistä , se on suurkaupunki suurkaupungin palveluin. Rotterdamissa löydät erinomaiset museot, taidemuseot joissa on maailmanluokan taiteilijoiden töitä, laadukkaat historialliset museot, ja paljon pienempiä erikoistuneempia museoita. Rotterdamista löydät myös eläintarhan, kasvistieteellisen puutarhan, ja lukuisia kauniita vanhoja kirkkoja. Parhaiten Rotterdamissa liikkuu joko loistavalla julkisella liikenteellä tai perihollantilaiseen tapaan polkupyörällä, toki kannattaa kokeilla myös paikallisia vesitakseja, jotka kuljettavat hyvin paikasta toiseen tässä merellisessä kaupungissa. Yöelämä on tässä vapaamielisessä kaupungissa todella laadukasta, klubit ovat lukuisia ja juhlat jatkuvat aamuun asti. Tarjontaa riittää kaikenlaisista alakulttuureista kiinnostuneille.

Rotterdamissa vietät ikimuistettavan loman

Rotterdamissa vietät muistoikkaan lomamatkan ja tutustut tähän elämää sykkivään huippukaupunkiin entistä peremmin, kun vuokraat matkasi ajaksi loma-asunnon (apartments) tai vierashuoneen. Monet Rotterdamilaiset vuokraavat asuntojaan(apartments) vierailijoille, ja näissä on paljon hotelleja rennompaa sekä edullisempaa asua. Wimdun kautta löydät hyviä majoitusvaihtoehtoja kaikkialta Rotterdamista. Haluat sitten asua tyylikkäässä kaksiossa, tilavassa loma-asunnossa tai tyylillä sisustetussa vierashuoneessa, sivuiltamme löydät valinnanvaraa. Asunnon vuokraajalta (apartments and rooms) saat tietysti hyvät vinkin tähän Hollannin metropoliin tutustumiseen. Hän osaa kertoa sinulle paikallisten suosimista ravintoloista ja illanviettopaikoista. Majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Wimdun välittämät yksityishenkilöiden tarjoamat asunnot ja huoneet (apartments and rooms) ovat uusi parempi ja edullisempi tapa matkustaa!