Majoitus kohteessa Rostock

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Rostock

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Rostock

Itäisen Saksan rannikolla sijaitseva Rostock on vanha Hansakaupunki ja Hansaliiton aikana se oli yksi Euroopan merkittävimmistä kauppapaikoista. Sen kaupunkikuvaa hallitsevat punatiiliset entiset varastorakennukset, jotka nykyään ovat pääosin muussa käytössä. Rostockin satama on viehättävä ka tarjoaa oivan paikan istuskella eväidesi kanssa ja antaa ajan kulua samalla kun katselet laskevaa aurinkoa purjeveneiden lipuessa hiljalleen ohitsesi. Satama on täydellinen paikka rauhoittua nähtävyyksien katselun jälkeen. Suurimman osan Rostockin baareista ja yöelämästä löydät Kröpeliner-Tor-Vorstadtin (tai lyhyemmin KTV) alueelta. Asuinalue rakennettiin alunperin teollisuuden työntekijöille kaupunginmuurien ulkopuolelle, mutta nykyään siitä on tullut yksi Rostockin trendikkäimmistä kaupunginosista, jossa majailee etenkin nuoria, opiskelijoita ja taiteilijoita. KTV:stä löydät pieniä kahviloita, käsitöitä myyviä pikkuputiikkeja, taidegallerioita ja tietysti yöelämää. Rostockin keskustasta löydät perinteisemmät turistinähtävyydet, vanhat kirkot, arkkitehtuurin, kaupunginportit ja lukuisia museoita.

Tutustu viehättävän Rostockin hansakaupungin tunnelmaan vuokraamalla loma-asunto tai vierashuone

Matkustat Rostockiin sitten työn puolesta, tai ihan vaan kaupunkiin tutustuaksesi, , kannattaa majoitus järjestää Wimdun avulla. Rostotck näyttäytyy tuttavallisempana kun unohdat tylsät persoonalliset ja kalliit hotellit ja vuokraat yksityiseltä asunnon tai huoneen (apartments and rooms). Rostock paljastaa itsestään enemmän kuin matkaoppaassa sanotaan tai turisti-infossa tiedetään. Kun sinulla on paikallinen isäntä, löydät paikallisten suosimat ravintolat ja kuulet paikallisista tapahtumista helposti. Isäntäsi osaa varmasti suositella omia suosikkikohteitaan ja suosikkiravintoloitaan. Wimduun listatuista (apartments) asunnoista ja huoneista löytyy valokuvia ja vuokranatajilla on profiilit joihin majoituskokemuksesta voi kirjoittaa palautetta. Voit olla jo ennen lomaa yhteydessä tulevaan isäntääsi tai emäntääsi sopiaksesi kaikista järjestelyistä helposti. Wimdun avulla pääset kokemaan Rostockin kulttuurin lähitasolta, asumalla keskellä oikeaa rostockilaista elämää.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme