Majoitus kohteessa Rooma

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Rooma

Majoitus ja asunnot kohteessa Rooma: Apartments

Rooma on kieltämättä yksi maailman kauneimmista kaupungeista. Rooma tunnetaan nimellä "kuolematon kaupunki", sillä ajateltiin, että mitä tahansa tapahtuu, Rooma ei tuhoudu koskaan. Kaupungilla on rikas historia ja arkkitehtuuri on yksi maailman kauneimmista. Rooman kaupunki kuohuu historiaa. Voitte löytää historiaa joka paikasta minne menettekin. Paras tapa tutustua kaupunkiin on vaeltaa kaupungin pieniä, kapeita kujia pitkin. Rooma tarjoaa paljon leipomoja, pizzerioita ja ravintoloita, joita löytyy joka nurkasta.

Roomaan on tietenkin matksustettu jo vuosituhansien ajan ja täällä ollaan totuttu jo turistivirtaan. Kaupunki tarjoaa kaikki mahdolliset majoitusmahdollisuudet kaikkiin tarpeisiin ja kaikille budjeteille. On kuitenkin helppoa joutua pelkkiin turistipaikkoihin ja jäädä paitsi Rooman loistavasta paikallisesta elämästä. Sen välttämiseksi on kätevää vuokrata oma asunto paikalliselta asukkaalta. Näin kaupunkilomastasi tulee paljon aidompi ja voit löytää paikkoja, joista tusinaturisteilla ei ole minkäänlaista aavistustakaan. Meillä Wimdulla on monta sataa tarjousta ikuisessa kaupungissa, joista voit valita sinulle ja seurueellesi juuri sen oikean. Meillä on hulppeita kattohuoneistoja, pieniä viehättäviä asuntoja ja halpoja vierashuoneita. Aloita siis mahtavan loman suunnittelu jo tänään ja katso läpi sivumme tarjoukset.

Nippelitietoa

Roomassa sijaitsee museo, joka on omistettu pastan historialle ja kehitykselle.Puisto nimeltään " Hirviöiden puisto" on monien patsaiden, kuten Hercules-patsaan sijaintipaikka.Yksi italialainen asukas kuluttaa keskimäärin 26 gallonaa viiniä.Vatikaanissa säilytetään tuhatvuotisia salaisuuksia ja tietoja, jotka eivät ole päässeet ihmisten tietoon.Rooman väkiluku oli 1800-luvulla yli miljoonan, jolloin se oli maailman suurin kaupunki, myöhemmin Lontoo alkoi kasvamaan nopeasti ja vei tämän tittelin.

Historiallinen Rooma

Tulet yllättymään positiivisesti siitä, miten paljon Roomassa on nähtävää ja koettavaa. Wimdu suosittelee teille mielenkiintoisemmat paikat ja nähtävyydet:Pantheonin temppeli on Varhais-Rooman temppeli, joka on omistettu Antiikin Rooman jumalille. Se on Rooman yksi parhaiten säilyneistä rakennuksista. Pantheonin temppelissä sijaitsee Rooman ensimmäisen kuninkaan hauta sekä Rafaelin hauta. Tämä hautapaikka on yksi arkkitehtuurisista ihmeistä, sillä se on muodoltaan puolikupoli, joka on korkeudeltaan temppelin kokoinen. Me myös suosittelemme Colosseumissa vierailua. Monien satojen vuosien ajan tämä roomalainen rakennus oli lahjakkaiden roomalaisten insinöörien kehittämä. Julmat taistelut, hevosvaunukilpa-ajot ja tietenkin gladiaattorit, jotka esiintyivät 50 000:n yleisölle. Anna itsellesi enemmän aikaa, jotta ehdit näkemään kaikki tärkeimmät ja mielenkiintoisemmat nähtävyydet Roomassa. Suosittelemme ostamaan " Roma Pass"-kortin, joka maksaa 34 euroa ja mahdollistaa vapaisiin sisäänpääsyihin erilaisiin historiallisiin museoihin ja alennuksia moniin nähtävyyksiin. Mikä tärkeintä, tämä kortti mahdollistaa sinun pääsemään Colosseumiin jonottamatta. Ironista kyllä, mutta paras näköala Rooman kaupunkiin ei ole seitsemänneltä kukkulalta,vaan Piazza Giuseppe Garibaldin aukiolta. Näköala on kerrassaan mahtava ja suosittelemme vierailua tälle aukiolle.

Taide Roomassa

Italia on varmaankin maailman taiteen syntymäaluetta. 60% maailman kaikesta taiteesta sijaitsee Italiassa ja italialainen taide onkin yksi parhaimmista ja arvostetuimmista maailmassa. Roomassa sijaitsee maailman tärkeimmät taidemuseot. Giorgio de Chirico House Museo, missä voitte nauttia surrealistisesta taiteesta ja Chiricon töistä. Palazzo Massimo alle Termessa sijaitsee kaunis mosaiikki ja Antiikin Rooman teatteri. Le Domus Romane di Palazzo Valentini on myös hyvintunnettu museo, missä voitte ihailla parasta roomalaista taidetta ja arkkitehtuuria. Suosittelemme varaamaan liput ajoissa. Villa Borghese on tunnettu huvila-rakennus, joka rakennettiin 1600-luvulla. Rakennuksessa sijaitsee taidenäyttely. Huvilaa ympäröi kaunis ja suuri puisto. Ne, jotka tuntevat Rooman hyvin, sanovat että kyseinen taidenäyttely on Rooman parhain. Olet varmasti kuullut kuuluisasta Fontana di Trevi-suihkulähteestä. Suihkulähdealue on hyvin turistista ja tämän majesteettisen Fontana di Trevin läheisyydessä sijaitsee paljon hienoja kahviloita ja ravintoloita. Rooman kaupungin konsulaatin mukaan noin 700 000 euroa investoidaan tähän suihkulähteeseen, jotta se pysyisi näyttävässä kunnossa. Muita tunnettuja Rooman nähtävyyksiä ovat Basilica San Pietro in Vincoli, missä sijaitsee Michaelangelon tekemä Mooseksen patsas. Tämä rauhallinen kirkko tarjoaa sanoinkuvaamattoman ilmapiirin ja on myös mainio paikka kesällä paeta helteeltä.

Roomalainen ruoka

Roomassa ei tarvitse jäädä nälkäiseksi. Rooma tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia aidosta italialaisesta ruuasta. Suosittelemme kuitenkin varomaan turistiloukkuja, sellaisia ravintoloita, joiden hintataso on normaalia korkeampia. Italialaisen talon viini on todella maukasta ja maistamisen arvoista. Suosittelemme teille Aristocampia, missä voitte syödä tuoreita panini-annoksia. Formula 1 -ravintolaa, jossa voitte löytää aitoa italialaista pizzaa. Al Picchio sijaitsee Fontana di Trevin laidalla ja on myös yksi herkullisimmista ravintoloista. Italia ei ole tunnettu vain sen pizzasta ja pastasta, vaan myös jäätelöstä. Ehkäpä parhaimpia jäätelökahviloita on Il Gelato di San Crispino, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Tämä jäätelöpaikka on siitä mielenkiintoinen, että jäätelömaut muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Pääosin ruoka on Roomassa, kuten muuallakin Italiassa, lähes jokaisessa ravintolassa laadukasta, sillä italialaiset ovat ruuan suhteen hyvinkin ylpeitä. Kävele siis kaupungin poikki ja valitse ravintola, joka miellyttää ja jossa näyttää olevan asiakkaita niin mikään ei voi mennä pieleen.

Liikkuminen

Fiuminicon lentokenttä on Rooman tärkein lentokenttä, joka sijaitsee Roomasta länteen. Paras tapa päästä lentokentältä keskustaan on matkustaa junalla. Matka kestää noin 30 minuuttia. Rooman keskustassa on helppo kulkea käyttämällä kaupungin julkista liikennejärjestelmää. Raitiovaunu on kätevä tapa liikkua kaupungissa paikasta toiseen. Eri alueilla kannattaa ehdottomasti liikkua jalan niin paljon kuin jaksaa, sillä Rooman pienet mutkikkaat kadut ovat aivan täynnä piiloitettuja hemiä. Stazione Termini on kaupungin tärkein rautatieasema, josta pääsee helposti muihin kaupunkeihin sekä sieltä on suorat yhteydet muihin Euroopan maiden kaupunkeihin.

Loma Roomassa pitäisi olla jokaisen ihmisen ohjelmassa jossain vaiheessa elämää. Tämä kulttuurimme kehto tarjoaa niin paljon kiehtovaa tehtävää ja nähtävää, ettei tylsää tule varmasti kenellekään. Nauti kulttuurista, historiasta, ruuasta ja juomasta. Koko Wimdun tiimi toivottaa oikein hyvää matkaa Roomaan!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Harri
Harri
10 Loistava
joulukuu 2017
Near Circo Massimo and Colosseo

Siisti asunto,meitä oli 4 henkilöä joten koko asunto oli meidän käytössä keittiöineen.huoneita siis kaksi ja keittiö välissä. Parvekeella mahtui hyvin istumaan ,tuolit piti tuoda keittiöstä,näkymä vilkkaalle kadulle,vastapäätä Rooman su...

Pekka
Pekka
8 Todella hyvä
lokakuu 2017
Romantic studio near the Colosseo

Asunto vastasi ennakko tietoja. Vastaanotto ja palvelu ystävällistä. Sijainti hyvä lähellä julkisen liikenteen pysäkkejä (metro,Bussi, ja ratikka).

Enn
Enn
10 Loistava
elokuu 2017
Satu
Satu
10 Loistava
toukokuu 2017
Charming Apartment in TRASTEVERE - Rome

Mahtava kämppä! Toimi hyvin neljälle aikuiselle. Sijainti idyllisellä Trasteveren alueella, jossa parhaat ravintolat.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme