Majoitus kohteessa Romania

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Romania

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Romania

Romaniassa asuu noin 22,2 miljoonaa ihmistä ja väestöstä 89,5% ovat romaneja, 2,5% unkarilaisia, 0,3% mustalaisia, 0,3% saksalaisia ja muita. Romania liittyi Euroopan unioniin vuonna 2007. Romaniassa voitte nähdä kaunista maan arkkitehtuuria, joka heijastaa jokaisen vuosisadan historiaa silloin rakennetuissa taloissa. Yksi suurimpia muistomerkkejä on Romanian parlamenttitalo. Romanialainen musiikki heijastaa yleensä surumieltä ja melankolisuutta. Kansallissoittimia ovat nai ( huilu), tembal ( eräänlainen kielisoitin) ja viulut. Romanialaiset herkut ovat hyvin kaloripitoisia, mutta todella herkullisia. Romaniassa arvostetaan voisia leivonnaisia, joita syödään teen tai kahvin kanssa.

Majoittuminen Romaniassa on entistä helpompaa vuokraamalla Wimdun asunto

Voit olla huolehtimatta majoittumisesta. Jopa korkean sesongin aikana on mahdollista löytää vapaita vuokra-asuntoja Wimdun sivuilla. Meiltä voit vuokrata erikokoisia ja erihintaisia asuntoja. Majoituspaikan voitte valita oman harkintanne mukaan. Wimdu tarjoaa laajan valikoiman asuntoja ympäri Romaniaa. Teille varmasti löytyy sopiva asunto. Olkaa hyvä ja tutustukaan asuntovalikoimaamme ja majoittukaan paikallisten keskuuteen.

Vuokra-asunnot Romaniassa

Romania on kauan ollut jo monien suomalaisten suosima lomakohde sen kauniiden rantojen vuoksi. Aurinko ja kaunis luonto houkuttelee monia turisteja paikalle. Voit löytää nyt vuokra-asunnon Wimdun sivuilta ja asettua asumaan Romaniaan aivan kuten paikallinen. Löydä itsellesi sopiva asunto nyt ja aloita matkasi suunnittelu!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme