Majoitus kohteessa Rio de Janeiro

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Rio de Janeiro

Majoitus ja asunnot kohteessa Rio de Janeiro: Apartments

Rio de Janeiro on ehdottomasti kontrastejen kaupunki. Kaupungissa on maailman tiheimmin asutuimmat alueet, jotka sijaitsevat vain kivenheiton päässä trooppisista viidakoista, joissa apinat ja jättiliskot kuljeskelevat vapaina. Yleelliset asuinalueet sijaitsevat Rio de Janeirossa aivan hökkelikaupunkien naapurissa. Riolla on edessään pari kiireistä vuotta, sillä vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestaruudet ja vuoden 2016 olympialaiset järjestetään kaupungissa. 6 miljoonaa ihmistä asuvat tässä värikkäässä, sykehtivässä ja eläväisessä kaupungissa ja jokaisen, joka matkaa Etelä-Amerikkaan, kannattaa käydä täällä. Riosta löydät majoitusta kaikkeen makuun, luksushotelleista reppumatkailijoiden suosimiin vierasmajoihin. Jos haluat matkallasi hieman autenttisemman kokemuksen, varaa itsellesi asunto tai vierashuone Riosta. Saat kokea läheltä paikallisten elämää ja kokea tämän kaupungin aivan Riolaisen tavoin!

Nippelitietoa

  • Maracana Stadionilla pelattiin vuonna 1950 historian suurimman katselijamäärän saavuttanut jalkapallo-ottelu, johon saapui 200,000 ihmistä.
  • Micheal Jackson, Snoop Dogg, Pharrell Williams ja Sepultura ovat kuvannet Riossa musiikkivideoita.
  • Rio ei ole Brasilian suurin kaupunki vaan sen tittelin vie Sao Paulo.
  • Rio de Janeiro tarkoittaa portugaliksi ‘Tammikuun jokea’!
  • Riossa on 75 kilometriä pyöräilyteitä!

Tekemistä Rio de Janeirossa

Rio on täynnä aurinkoa, merta ja bikineitä eikä täällä voi olla tylsää. Kaupungissa on monia maailmankuuluja nähtävyyksiä, joissa Rioon matkailevan kannattaa käydä. Lisäksi kaupungissa on lukuisia baareja ja rantoja, missä viettää aikaa. Rio on tavattoman suuri kaupunki, joka jakautuu kolmeen alueeseen: Keskustaan, Pohjoiseen ja Etelään. Useimmat turisteja kiinnostavat kohteet ovat keskustassa, etkä luultavasti tule käymään paljoakaan muualla. Sinun kannattaa kuitenkin ehdottomasti matkata Sokeritoppavuorelle. Päästääksesi tämän 120 metriä korkean graniittivuoren huipulle sinun on matkattava köysiradalla. Mene illalla ja näe, kun aurinko laskeutuu Rion lahteen. Kristuspatsas on tietenkin myös jokaisen Rioon matkaavan suunnitelmissa. Näet patsaalta aivan taivaallisen näkymän kaupungin ylle ja Sokeritoppavuorelle. Paras tapa päästä patsaalle on ottaa juna. Lippu kannattaa ostaa aikaisin aamulla, jotta vältyt päivän aikana muodostuvilta jonoilta. Rion matka ei kuitenkaan olisi mitään, ellet kävisi kaupungin tunnetuimalla rannalla, Copacabanalla. Se on juuri niin kaunis kuin oletkin jo ehkä kuullut ja voit nauttia rannan baareista, lentopallokentistä ja uskomattomasta tunnelmasta!

Ruoka ja juoma

Riosta löydät todella paljon jännittävää juotavaa ja purtavaa. Baareja on rannoilla noin sadan metrin välein eteläisellä alueella, Zona Sulissa. Baareista voit ostaa todella halvalla olutta, Caipirinhaa ja virkistävää agua de cocoa (kookosvettä). Baarit ovat auki yön läpi ja tunnelma on aamun pikkutunteina mahtava! Monia Brasiliassa kasvavia hedelmiä on vaikea löytää maan ulkopuolelta. Suosittelemme, että kokeilet tuoretta açaíta, joka tarjotaan useimmiten tumman violetin sorbetin muodossa. Jos açaí maistuu, käväise PUC yliopistolla Gáveassa. Bussiterminaalissa myydään Zona Sulin suurimmat sorbetit. Paras paikka ostaa hedelmiä on kauppaketju Hortifruiti, ja varsinkin passiohedelmät ovat maukkaita ja todella halpoja muun maailman hintoihin verrattuna. Pizza Rodízio-ravintoloissa saat syödä niin paljon kuin haluat vain noin kuuden euron hintaan. Kun istut alas, tarjoilia tarjoilee suuren valikoiman pitsaa jokaisen makuun, joista voit valita mielesi mukaan. Tulet luultavasti törmäämään suklaatäytteiseen pitsaan... Suosittelemme, että kokeilet! Liharavintoloissakin voit syödä mielesi mukaan noin kolmentoista euron hintaan.

Vaihtoehtoinen Rio

Tulet aivan varmasti tapaamaan matkasi aikana paljon ihmisiä, joilla voivat kertoa sinulle omat salaiset suosikkipaikkansa kaupungissa. Tässä ovat meidän vinkit:Ota mototaxi vuorille joihinkin turvallisimpiin faveloihin kuten Vidigaliin. Nauti mutkikkaasta ja hieman pelottavasta matkasta ja perillä uskomattomista näkymistä. Voit sitten kävellä alaspäin ja nähdä omin silmin elämää hökkelikaupungissa.Useimmat turistit kiipeävät Pão de Açúcar-vuorelle, mutta vain harvat kiipeävät Pista Cláudio Coutinhoa-pitkin. Matka alkaa Morro de Urca-vuoren jalalta, joka on esimmäinen vuori ennen Pão de Açúcaria. Tulet näkemään patikoinnin aikana kauniita näkymiä, eksottisia eläimiä ja saat nauttia rauhasta kaukana Rio de Janeiron hektikkyydestä.

Liikkuminen

Rion lentokenttä, nimeltään Rio de Janeiro–Galeão International Airport sijaitsee pohjoiseen kaupungista. Neljä bussilinjaa liikennöivät kentältä tunnetuimmille rannoille, Rion bussiasemalle ja pienemmälle lentokentälle Santos Dumontille. Riossa liikkuminen ja nähtävyyksien löytäminen ei ole niin vaikeata kuin voisi ehkä luulla. Keskustan alueen kaupunginosien läpi käveleminen on paras tapa kokea, mitä Riolla on tarjottavaa. Pyöräily on hyvin suosittua ja kaikkialla on pyöräteitä. Bussilinjat ovat monimutkaisia, joten jos haluat olla nopea, ota taksi. Ne ovat halpoja. Rion metroverkko on kovin suppea, mutta puhdas ja turvallinen. Käytä sitä kun haluat päästä keskustasta Copacabanalle.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme