Majoitus kohteessa Riccione

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Riccione

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Riccione

Riccionen kaupunki on sijainnut samalla paikalla jo ainakin 2200-vuotta. Se oli aikanaan tärkeä osa Rooman valtakuntaa, ja myöhemmin osa Riminin valtakuntaa. Riccionella on jo pitkä historia turismin saralla, ensimmäiset loma-asunnot sinne rakennettiin jo 1800-luvulla, kun Bolognan rikkaammat asukkaat etsivät rentoutumispaikkaa. Myös Mussolini rakennutti sinne 1930-luvulla huvilansa. Riccione on yksi Adrianmeren parhaista turistikohteista Riminin ohella. Riccionesta pitävät erityisesti nuoremmat matkaajat, joita varten rantojen ääriltä löytyy lukemattomia diskoja, yökerhoja ja ravintoloita. Riccionen juhlat jatkuvat koko päivän, koko yön, aamuun asti. Riccionessa ja Riccionesta on hyvä tehdä pyöräilyretkiä lähiympäristön, ja kaupungissa on lukuisia polkupyöränvuokrausputiikkeja, sekä sieltä järjestetään myös paljon pyöräretkiä. Riccionessa on muun Italian tapaan herkullisia ravintoloita ja Italiaa parempaa paikkaa pizzojen tai pastojen nautintaan tuskin onkaan, ruokapaikat kannattaa tietysti valita paikallisten suositusten mukaan, ja katsoa missä näkyy eniten asiakkaita, ne ovat usein parhaita paikkoja.

Vuokraa loma-asunto Riccionesta, vietä aidompi Italian loma

Suunnitellessasi unohtumatonta lomaa Italiaan, miksi et kokeilisi Riccionea. Riccionesta löytyy lukuisia majoitusvaihtoehtoja, näistä eniten tilaa ja persoonallisinta ilmettä tarjoaa tietysti asunnon tai huoneen (apartments) vuokraaminen paikalliselta asunnonomistajalta.Teet helposti tuttavuutta ystävälliseen ja vieraanvaraiseen italialaiseen kultuuriin, joka houkuttelee lukemattomia matkustajia vuosittain ystävälliseen Riccioneen. Halutessasi löytää paikallisten suosimia ravintoloita, parhaat yökerhot, tai tutustua paikallisten tuntemiin ajanviettopaikkoihin tai kuulla kaupungin ajankohtaisista tapahtumista, kulttuurista, parhaiten saat nämä asiat selville kun sinulla on isäntä tai emäntä, joka vuokraa asuntonsa tai huoneensa sinulle. Wimdun avulla sinun on helppoa löytää koko Riccionen asuntotarjonta, yhdellä klikkauksella näet hyvät valokuvat asunnosta, laadukkaat kuvaukset ja voit ottaa helposti yhteyttä vuokraisäntääsi ja sopia kaikki yksityiskohdat valmiiksi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme