Majoitus kohteessa Reykjavik

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Reykjavik

Majoitus ja asunnot kohteessa Reykjavik: Apartments

Islannin pääkaupunki Reykjavik on yksi maailman kiehtovimmista, kauneimmista ja värikkäimmistä kaupungeista. Tämä puhdas, rauhallinen ja väljä kaupunki tasapainoilee Islannin lounaisimmalla kulmalla Atlantin huipulla. Reykjavik on yksi maailman puhtaimmista kaupungeista ja Islanti on tunnettu puhtaasta energiakäytöstään ja luonnonsuojelustaan. Tämä skandinavialainen saari on ollut miehitettynä sitten vuoden 870 kun viikingit löysivät sen. Maalla on vahva viikinkeihin perustuva kulttuuriperimä, josta islantilaiset ovat hyvin ylpeitä. Reykjavik, joka oli ennen pieni kalastajakaupunki, on nyt kasvanut kansainväliseksi kaupungiksi. Nykyään kaupungilla on hyvät kauppayhteydet, palvelut ja elävä kulttuuri. Reykjavikissä on ilo vierailla ja voit lähteä kaupungista päiväretkille kaikkiin Islannin merkittäviin kohteisiin. Reykjavikistä löydät monia majoitusvaihtoehtoja, vaikuttavasta Hilton Reykjavik Nordica hotellista pieniin hostelleihin ja vierasmajoihin. Jos haluat vuokrata loma-asunnon, vierashuoneen tai huoneiston, löydät meiltä monia tarjouksia.

Nippelitietoa

 • Monet islantilaiset uskovat menninkäisiin ja jotkut tiet ovat rakennettu mutkaisiksi, jotta ne eivät häiritsisi tiettyjä alueita joilla menninkäisten uskotaan asustavan.
 • Reykjavik on maailman pienin pääkaupunki.
 • 65% islantilaisista lapsista syntyvät avioliiton ulkopuolelle!
 • Neulominen on kansallinen huvi sekä miesten että naisten keskuudessa.
 • Islantilaiset ovat hyvin innokkaita Coca-Colan juojia ja ovat päässeet sen takia Guinnessin Maailmanennätyskirjaan!

Reykjavikin nähtävyydet

löydät Reykjavikistä paljon tehtävää ja nähtävää. Pidä huoli, että käyt uskomattoman kauniissa Harpa konferenssi- ja konserttikeskuksessa, Hallgrimskirkja kirkossa sen tornista avautuvan kaupunki- ja merinäköalan takia ja Islannin Kansallismuseossa oppimassa maan historiasta ja Sinisessä laguunissa rentoutumassa. Kuivattua kalaa, lihakeittoa ja muita islantilaisia perinneruokia voit maistaa Café Lokissa ja Hilton-hotellissa sijaitsevassa Vox ravintolassa, joka tarjoilee pohjoismaista ruokaa täysin paikallisista aineksista! Islanti on tunnettu sen kylpylöistä ja syvältä maasta kumpuavista kuumista lähteistä. Monet islantilaiset aloittavat päivänsä uimalla yhdessä monista luonnon ulkoilma-altaista ja geotermisellä vedellä uskotaan olevan todella hyviä vaikutuksia ihollesi. Reykjavik tarkoittaa muinaiseksi norjaksi savuavia lähteitä, joka viittaa kaikkialla höryäviin kuumiin altaisiin.

Islannin kauneus

Monet Reykjavikin nähtävyyksistä ovat jollain tavalla sidoksissa maan luonnonrakkauteen ja saaren ainutlaatuiseen sijaintiin. Se on ehdottomasti pääkaupunki luonnon keskellä ja vaikka kaupungissa onkin paljon nähtävää, suosittelemme, että lähdet myös maalle. Voit ratsastaa, kalastaa tai patikoida kauniilla kukkuloilla ja vuorilla. Turistejen keskuudessa opastetut kierrokset Reykjavikiä ympäröivälle maaseudulle ja sen nähtävyyksille ovat hyvin suosittuja, varsinkin jos vierailijoilla ei ole paljon aikaa. ‘Golden Circle Route’-niminen kierros kiertää Islannin tunnetut geysirit, 23 metriä korkean Gullfoss vesiputouksen, yhden Islannin vaikuttavista geotermaalisista voimaloista ja UNESCOn maailmanperintökohteen Thingvellir kansallispuiston.

Islannnin kulttuuri ja tapahtumat

Islannin luonnolla on vaikutusta myös maan kulttuurielämään. Talvella maassa paistaa aurinko vain 4 tuntia päivässä ja kesällä aurinko ei laske ollenkaan. Winter Lights Festival (talven valot-festivaali) piedetään ihmisten piristämiseksi. Festivaalin on tarkoitus virkistää ja herättää kaupunki ja sen asukkaat raakoina talvipäivinä. Reykjavikissä järjestetään lokakuussa myös Iceland Airwaves rock festival ja helmikuussa Food and Fun festival, Popular Culture Night ja Pride. Priden aikana Reykjavikin värikäs pormestari pukeutuu perinteisesti naiseksi. Islantilainen musiikki on maailmalla hyvin tunnettua ja täältä ovat lähtöisin monet kuuluisat artistit kuten Islannin symfoniaorkesteri, Sigur Ros ja tietenkin Islannin tunnetuin laulaja Björk. Islantilaista musiikkia pidetään lähes avaruusmaisena ja monet muusikot eri puolilta maailma ovat asuneet ja työskennelleet Islannissa löytääksen sen soinnin.

Likkuminen

Reykjavik sijaitsee 40 minuuttia Islannin suurimmalta lentokentältä Keflavikilta. Tämä on Islannin päälentoasema, jonne saapu kaikki kansainväliset lennot. Reykjavikin lentokenttä, jonne saapuu maan sisäiset lennot, on paljon lähempänä kaupunkia. Flybus vie sinut kuitenkin molemmilta nopeasti ja helposti keskustaan. Reykjavik on niin pieni, että siellä pärjää erinomaisesti kävellen, eikä mikään ole pidempänä kuin kivenheiton päässä toisistaan. Jos et kuitenkaan halua kävellä, Reykjavikissä on hyvä bussiverkko, jolla pääset myös kaupungin ulkopuolelle. Monet lautat liikennöivät saarella ja kesäaikaan pääset Reykjavikistä Videy-saarelle, jossa sijaitsee ‘Kuvittele Rauha-torni’, jonka John Lennonin leski Yoko Ono pystytti saarelle miehen kunniaksi. Islannin vähäinen asukasmäärä ja yleinen ystävällisyys tekee liftaamisesta hyvin suosittua. Kokeile sinäkin!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme