Majoitus kohteessa Ranska

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme

50 parasta asuntoa kohteessa Ranska

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Ranska

Ranska on yksi Euroopan erikoisimmista, yksilöllisimmistä ja antoisimmista lomakohteista. Ranska sijaitsee Länsi-Euroopan keskiosassa ja on koko mantereen suosituin turistikohde. Tänne saapuu joka vuosi keskimäärin noin 80 miljoonaa turistia. Ranskalla on monta eri puolta: Ranskan Alpeissa on suosittuja laskettelukohteita, jotka kuuluvat maailman parhaimmistoon, ja maan eteläisimmässä osassa, Välimeren rannalla, luikertelevat kultaiset hiekkarannat ovat henkeäsalpaavan kauniita. Ranskassa on todella monta kiehtovaa ja kaunista kaupunkia. Tunnetuin maan kaupungeista on kiistatta sen pääkaupunki Pariisi, mutta myös Toulouse, Nizza ja Lyon ovat kaikki omalla yksilöllisellä tavallaan hyvin hurmaavia. Ranskan naapurivaltiot ovat Saksa, Espanja, Belgia, Luxembourg, Sveitsi ja Italia. Jokainen näistä maista on vaikuttanut Ranskan kulttuuriin, kuten myös tietenkin toisin päin. Ranska on maa, jossa ruoka ja juoma ovat hyvin tärkeitä ja maan asukkaille ylpeyden aihe. Ranskan sijainti ja luonto on muovannut sen kulttuuria suuresti ja tehnyt maasta kiehtovalla tavalla ainutlaatuisen

Majoittuminen Ranskassa

Asuminen viihtyisässä ranskalaisessa huvilassa tai majatalossa on turistille ihastuttava kokemus! Paras tapa herätä lomalla on laiska aamiainen, johon kuuluu aromikas kahvi, makoisa croisantti ja tuore ranskalainen patonki. Löydät meiltä monia loistavia vuokramökkejä, asuntoja ja huviloita. Wimdulla on tarjolla eri puolilla Ranskaa yli kymmenen tuhatta majoitusvaihtoehtoa, joista jokainen löytää aivan varmasti oman suosikkinsa, veisipä matka kaupunkiin, rannalle tai maaseudulle. Vuokraa yöpymisesi nyt ja takaa lomamatkasi onnistuneisuus!

Nippelitietoa

  • Ranska ei ole ainoastaan Euroopan suosituin lomakohde, maa on ykkössijalla myös maailmanlaajuisilla tilastoilla!
  • Ranska on tunnettu loistavista juustoistaan ja maa tuottaakin yli 400 eri lajiketta!
  • 20% kaikista ranskalaisista asuvat Pariisissa tai kaupunkia ympäröivissä lähiöissä.
  • Ranskassa on yli 40,000 linnaa! Uskomatonta!
  • Ranskaa kutsuttiin alunperin nimellä Lutetia!
  • Suunnattoman kuuluisa ranskalainen croissant on itseasiassa peräisin Itävallasta!

Koe Ranska jo tänään!

Pohjois-Ranska

Mitä Ranskalla sitten on oikein tarjottavaa kaikille miljoonille vierailijalleen? Vastaus on todella helppo: ihan kaikkea, mistä turisti voi unelmoida! Jokaisen pitäisi ainakin kerran elämässään matkustaa ainakin pariksi päiväksi Pariisiin. Ranskan pääkaupunki on yksi maailman kauneimmista ja tunnetuimmista kaupungeista. Täältä löydät ikoniset maamerkit, kuten Eiffel -tornin, Notre Damen ja Louvren taidegallerian. Ei myöskään kannata unohtaa kilometrettäin kauniita, pieniä katuja, joiden varrella tungeksivat pienet kahvilat ja ravintolat, joissa tarjoillaan parasta mahdollista ranskalaista ruokaa. Pariisilla on vierailijoilleen niin paljon tarjottavaa, että vie joitain päiviä pelkästään päästä kaupungin tunnelmaan. Pariisin legendaarinen elämäntyyli on varmasti jokaisen makuun!
Prohjoisessa osassa Ranskaa on kuitekin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kuin pelkkä Pariisi! Lille, kaupunki, joka sijaitsee lähellä Belgian rajaa, tunnetaan hurmaavasta tunnelmastaan. Täältä saat myös koko Ranskan parhaat ranskanperunat! Bayeux, kaupunki aivan Englannin kanaalin vieressä, on myös vierailun arvoinen. Täältä löydät tunnetun Bayeuxin seinävaatteen, joka on lähes 70 metriä pitkä kirjailtu kangas. Bretagnen maakunnasta, Ranskan luoteisosassa on myös tullut suosittu lomakohde turistien keskuudessa. Täältä löydät kilometreittäin viehättäviä rantoja ja rannikkoa pitkin matkustellessa voit vierailla monissa kiinnostavissa kylissä. Erikoismaininnan ansaitsee Brest, joka on aivan klassinen bretagnelainen kaupunki, joka tunnetaan varsinkin kahviloistaan ja ravintoloistaan. Täällä vieraalle tarjotaan ranskalaisen keittiön ehdotonta parhaimmistoa.

Keski-Ranska

Keski-Ranskallakin on turistille paljon tarjottavaa, kuten monille jo tuttu Loire -laakso, missä tuotetaan maan parhaimpia viinejä. Bordeaux on toinen viineistään tunnettu alue, josta on historiallisesti viety ranskalaisia viinejä joka puolelle maailmaa. Burgundin maakunta on vielä yksi Ranskan viinintuottaja-alueista, joka sijaitsee Rhône- ja Saône-jokien ympärillä levittäytyvällä kukkulaisella alueella. Dijon taas on entinen Rooman valtakunnan provinssi, joka on maailman ympäri tullut suurelle yleisölle tutuksi kaupungin nimeä kantavan ja alueella tuotetun sinapin ansiosta.

Ranskan eteläinen osa

Mitä eteläämpään päin Ranskassa suuntaat, sitä enemmän saat kokea Välimeren ilmastoa, elämäntapaa ja maisemia. Etelä-Ranska on monien mielestä täydellinen paikka viettää lomaa ja tänne tulevatkin miljoonat ihmiset vuosi toisensa jälkeen. Alueen jokaisesta kolkasta löydät vierashuoneita, mökkejä, huviloita ja asuntoja jokaiseen makuun ja jokaiselle budjetille. Aivan meren äärellä sijaitseva Nizza on ollut kuninkaallisten, varakkaiden ja tunnettujen lempimatkakohde jo vuosisatojen ajan. Kaupunki tunnetaan hulppeista taloistaan, jotka rahakkaat vieraat ovat tänne vuosien varrella rakennuttaneet. Toulouse, Marseille ja Montpellier ovat muita etelä-ranskalaisia kaupunkeja, joissa kannattaa tilaisuuden tullen käydä saadakseen oikeaa tuntua alueen välimerelliseen tunnelmaan.

Ranskan Alpit

Monimuotoisen Ranskan lounaisimmassa osasta löydät sen osan Alppeja, jota kutsutaan Ranskan alpeiksi. Tämä ällistyttävä vuoristo on tunnettu sen korkealaatuisista laskettelumahdollisuuksista ja varsinkin ranskalaiselta alueelta löydät useamman loistavan laskettelukeskuksen. Ne, joita kiinnostaa laskettelua enemmän patikointi, voivat suunnata Espanjan suuntaan Pyreneiden vuoristoon, joka on yksi maailman parhaimpia kohteita, jos haluaa vaellella kauniissa luonnossa.

Viiniä ja juustoja

Ranskalaiset ottavat ruokaan ja juomaan liittyvät asiat hyvin, hyvin tosissaan. Tämä on turistille aivan loistava uutinen! Ranskalaiset juustot ovat aivan ihastuttavan haisevia ja täyteläisiä. Kokeile ainakin Roquefort -sinihomejuustoa, kermaista Camembert -valkohomejuustoa ja Emmental juustoa, joka tunnetaan usein sveitsiläisenä lajikkeena. Ranskalaista viiniä maistaessa ei kannata missata ainakaan lajikkeita Merlot ja Sauvignon Blanc. Nämä ovat maailmankuuluja lajikkeita, joiden rinnalle on tosin nousemassa maan pohjoisosassa valmistettu siideri, tai cidre. Ranskasta ei oikein voi puhua, ellei mainitse leipomotuotteita. Baguettes, croissants ja macarons, näitä löydät jokaisesta itsään kunnioittavasta ranskalaisesta leipomosta. Ranskalaiset todella ovat laadustaan tinkimättömiä syöppöjä!

Liikkuminen

Ranska on Euroopan pinta-alaltaan kolmanneksi suurin maa ja matkat maan sisällä voivat osittain olla todella pitkiä! Jos siis olet matkalla maan yhdestä osasta vastakkaiseen, varaa siihen aikaa! Ranskaan pääset tietenkin monella eri tapaa, mutta valitset mitä luultavimmin matkustamiseen lentokoneen. Paris Charles de Gaulle Airport on Ranskan suurin kansainvälinen lentoasema ja tänne laskeutuu suurin osa koneista, jotka ovat lähteneet matkaan maan rajojen ulkopuolella. Kaupungeissa Bordeaux, Lillessa, Marseillessa ja Toulousessa on myöskin omat lentokenttänsä. Jos olet kiertämässä Eurooppaa, Ranskaan pääsee helposti lähes kaikista maista junalla. Ranskalaiset junat ovat todella nopeita ja liputkin saa suhteellisen halvalla, kun ne varaa etukäteen netistä. Ongelmaksi voi muodostua se, että suurin osa nettisivuista ovat olemassa vain ranskaksi, ongelma, jonka tulet kohtaamaan ranskassa matkustaessa myös netin ulkopuolella. Ranskalaiset eivät varsinkaan maaseudulla osaa juurikaan muita kieliä. Hyvä puoli on se, että ranskalaiset ovat huonosta maineestaan huolimatta useimmiten ihastuttavia ihmisiä ja auttavat sinua parhaansa mukaan vaikkei ymmärtäisikään sinua.

Vive la France! Matkaan siitä!

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Ivo
Ivo
10 Loistava
marraskuu 2017
Petit-Loft Keski-ja mukava

Karl on paras isäntä, ketä olemme tavannut, kaikki on näin kuin kirjoitettu esittelyssä, tosi hyvä asuinalue, kaikki ihan lähellä. Suositelen käyttä Metroa, jos on Karl antaa metrokarttan ja siitä löytää kaikki asemat mitää tarvii tosi h...

Jouni
Jouni
10 Loistava
joulukuu 2016
Gorgeous 4 rooms 120 sqm, Port of Nice

Todella upea asunto hienossa valkoisessa kolmikerroksisessa talossa. Vähintään yhtä hieno kuin kuvissa. Rauhallinen sijainti keskellä paikallista asutusta lähellä satamaa (600 m.) ja kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista (1,5 km). Läh...

Jouni
Jouni
8 Todella hyvä
joulukuu 2016
Modern Appartment in Old Town Nice

Ovi asunnon rappukäytävään neljän kujan risteyksessä keskellä vanhan kaupungin palveluja. Ihanteellinen sijainti. Asunto neljännessä kerroksessa, ei hissiä joten kiivettävää riittää. Rappukäytävän ilme vanha ja ränsistynyt, mutta asunto ...

Miia
Miia
10 Loistava
syyskuu 2014
Cosy Suite in Central Lyon

Suosittelen lämpimästi tätä majoitusvaihtoehtoa, jos et tarvitse keittomahdollisuutta. Huoneessa on viehättävä kattoikkuna, josta voi halutessaan katsella Lyonin tähtitaivasta. Sänky oli erinomainen. Tämä huoneisto sijaitsee Foch metroas...