Majoitus kohteessa Quezon City

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Quezon City

Majoitus ja asunnot kohteessa Quezon City: Apartments

Quezcon City oli Filippiinien pääkaupunki vuodesta 1948 vuoteen 1976, ja se on edelleen Manilan metropolialueen väkirikkain alue. Manilan metropolialue on maailman tiheimmin asutettu kaupunkialue, jossa asuu noin kaksikymmentä miljoonaa ihmistä. Entiset siirtomaaisännät, espanjalaiset, ovat jättäneet jälkeensä paljon tapa- ja ruokakulttuuria, kielitaitoa ja arkkitehtuuria. Espanjan lisäksi Quezcon Cityssä puhutaan nykyään jopa enemmän englantia, joka on käytössä kaikkialla liike-elämässä. Monet Filippiinien parhaista yliopisoista sijaitsevat Quezcon Cityssä, ja näiden lähistöltä löydät paljon edullisia ravintoloita. Paikalliset ravintolat tarjoilevat espanjalaista, kiinaalaista ja intialaista ruokaa, sekoituksia näistä kaikista, sekä lähes mitä tahansa mieleen juolahtaa.Manilasta löydät yöelämän ja ravintoloiden lisäksi paljon kulttuurielämää,lukuisia museoita, kauniita puistoja, eläintarhan, kauniita kirkkoja. Manilaan kuuluva Quezcon City on osa monikulttuurista metropolia, josta löydät kaiken mitä voisit olettaa löytäväsi tästä Aasian New Yorkiksikin kutstutusta kulttuurien sulatusuunista.

Vuokraa loma-asunto Quezcon Citystä

Quezcon Cityyn kannattaa matkustaa. Parhaiten pääset sisälle valtavaan Manilan Metropolialueeseen kuuluvaan Quezcon Cityyn, kun vuokraat asunnot tai huoneen (apartments) matkasi ajaksi. Kannattaa unohtaa tylsät ja kalliit hotellit ja kokeilla asumista paikallisessa asunnossa (apartments). Monet paikalliset asunnonomistajat vuokraavat huoneitaan tai asuntojaan (apartments) ja Wimdun kautta sinun on helppo löytää tarkoituksiisi sopiva majoitusvaihtoehto. Tarvitset sitten kauniisti kalustettua yksiötä, siististi sisutettua kaksiota, tai isompaa asuntoa isommalle porukalle, Wimdun avulla löydät nämnä helposti. Voit vuokrata asunnon (apartments) pariksi päiväksi, viikoksi tai ihan miten pitkäksi aikaa haluat. Kaikista majoitusvaihtoehdoista on valokuvat, ja asunnoista löytyy hyvät kuvaukset. Vuokranantajilla on lisäksi profiilit palvelussa, joissa voit esittää lisäkysymyksiä majoituksestaj asopia kaikki yksiytyiskohdat valmiiksi. Tutustu paikallisten tuntemaan Quezcon Cityyn ja Manilaan ja hyödynnä isäntäsi tai emäntäsi kaupunkituntemusta ja löydät heidän suosimat ruokapaikat tai yöekerhot.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme