Majoitus kohteessa Qingdao

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Qingdao: Apartments

Qingdao on suuri Kiinalainen kaupunki, joka on tunnetuin Kiinan suosituimmasta olutmerkistä Tsingtaosta. Kaupunki tunnetaankin länsimaissa ehkä paremmin nimellä Tsingtao. Qingdaon (Tsingtaon) historia oluenvalmistajana alkaa reilun sadan vuoden takaa, vuodesta 1898, kun saksalaiset perustivat siirokuntansa alueelle. Saksalaiset toivat tietysti mukanaan omaa kulttuuriaan, eli siis rakensivat alueelle olutpanimon. Saksalaiset pitivät Qingdaoa hallussaan vuoteen 1914, jonka, se siirtyi japanilaisten hallintaan. Qingdaon lähihistoria onkin kiehtovaa ja sen keskustasta löytää edelleen saksalaisten jättämiä rakennuksia, josta hyvänä esimerkkinä on juna-asema. Paikallinen olutpanimo on edelleen nähtävyys, ja Qingdaossa järjestetään myös vuosittain olutfestivaalit. Ehkä kummallisimpana asiana paikallisessa kulttuurina on oluen ostaminen, sitä myydään kaikkialla ja usein kadulta ostettaessa olut myydään painon mukaan muovipussissa. Hinta on kylläkin kohdallaan. Qingdao on usein ollut ensimmäisellä sijalla mitattaessa kiinalaisten kaupunkien elämänlaatua ja sen asukkaat ovat myös keskimääräistä kiinalaista huomattavasti vauraampia.Se onkin Pekingiä tai Shanghaita rauhallisempi matkakohde, mutta silti aidointa Kiinaa.

Qingdaon vuokra-asunnot tarjoavat paremman loma-kokemuksen

Kiinalainen tuhansia vuosia vanha kulttuuri ansaitsee matkailijan huomion. Uusi persoonallisempi ja edullisempi tapa matkustaa on asunnon (apartments) tai huoneen vuokraaminen matkan ajaksi aivan tavalliselta yksityishenkilöltä. Wimdu listaa sivustollaan tavallisten qingdaolaisten jättämiä asuntoilmoituksia, joista voit valita haluamasi kohteen, ja ottaa helposti yhteyttä asunnon (apartments) haltijaan. Kaikilla vuokranantajilla on profiili sivustoilla, joten heihin on helppo olla yhteydessä ja näet helposti ja nopeasti edellisten asukkaiden jättämät palautteet. Asunnoista (apartments) löytyy tietysti myös valokuvia. Toisistaan tuskin yhtään poikkeavien ja kalliiden hotellien sijasta voit nyt asua entistä edullisemmalla, tilavammin ja ekologisemmin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme