Majoitus kohteessa Pula

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Pula

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Pula

Pula sijaitsee Istrian niemimaalla, jonka asukasluku on noin 62 000. Kaupungin perusti illyrialainen histrien heimo vielä 900-luvulla eaa. Slaavilaiset saapuivat alueelle 600-luvulla. Pulan kaupunki tunnetaan Danten jumalaisessa näytelmässä, jossa hän mainitsee alueesta. Kaupunki on kasvanut merkittäväksi matkakohteeksi. Tunnetuimpia turistikohteita paikassa ovat amfiteatteri, joka rakennettiin antiikin Rooman aikoihin. Toinen merkittävä nähtävyys on Augustuksen temppeli, joka on säilynyt kaukaisilta ajoilta ja on vieläkin mahtavassa kunnossa. Pulan kaupungilla on rikas poliittinen historia. Se on kulttuurisesti sekoittunutta aluetta. Arkkitehtuuri heijastaa sekä välimerellistä- että keskieurooppalaista kulttuuria. Pulan luonnon kauneus ja turkoosi Adrianmeren vesi on tehnyt kaupungista suositun matkailukohteen. Brijuni- kansallispuistossa vierailee vuosittain monia tunnettuja henkilöitä.

Majoittuminen Pulassa

Wimdulta löydät edullisia ja laadukkaita majoitusvaihtoehtoja koko perheelle, nuorisoryhmälle tai pareille. Majoittumalla paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon pääset suoraan pulalaisen kulttuurin sydämeen. Pulan kaupunki tarjoaa paljon yllätyksiä turisteille.

Vuokra-asunnot Pulassa

Wimdu tarjoaa erikokoisia ja hintaisia asuntoja ja huoneistoja Pulassa. Jos hotellimajoittuminen on alkanut kyllästyttämään, voit kokeilla Wimdun palvelua. Tarjoamme erilaisen, mutta laadultaan erinomaisen vaihtoehdon majoittua aivan miten haluat. Sivuillamme näet tarkat asuntojen kuvaukset ja vuokranantajan tiedot. Vuokraa asunto Wimdulta ja asetu asumaan paikallisten keskuuteen!

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme