Majoitus kohteessa Pretoria

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Pretoria

Majoitus ja asunnot kohteessa Pretoria: Apartments

Etelä-Afrikan hallinnollinen pääkaupunki sijaitsee aivan Johannesburgin kupeessa. Sää Pretoriassa on tietysti läpi vuoden suosiollinen ja sinne onkin mukava matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa. Vaikka Pretoria ei olekaan yhtä tunnettu matkakohde kuin Kapkaupunki tai Johannesburg, sieltä löytyy silti paljon mielenkiintoista nähtävää. Kaupunki on kaunis ja vihreä, siellä on lukuisia puistoja ja puutarhoja, ja ympäri kaupunkia on istutettu tuhansia jakarandapuita, näiden puiden vuoksi paikalliset kutsuvat Pretoriaa myös Jakarandakaupungiksi. Pretoriassa sijaitsevat mm. kaunis kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, lukuisia museoita ja kaunis Etelä-Afrikan presidentin. Kulttuurihistorian museo on hyvä tärppi Etelä-Afrikkalaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Pretorian ilta- ja yöelämää voi viettää Hatfieldin alueella yliopiston lähellä. Hatfieldissä sijaitsee useita baareja ja yökerhoja, ja meno on kuin missä tahansa maailman suurkaupungissa. Pretoria on mielenkiintoinen ja monimuotoinen matkakohde, kuten Etelä-Afrikka yleensäkin, sen väestö on kirjavaa ja monikulttuurista, ja siihen tutustuminen todella kannattaa.

Vuokraa loma-asunto vihreästä Pretoriasta

Pretoriassa asuu paljon mukavia ja vieraanvaraisia ihmisiä, ja lomaa voi viettää helposti hotelleista poiketen vuokraamalla loma-asunnon matkan ajaksi. Asunnon (apartments) vuokraamalla pääset asumaan keskelle pretorian elämää lomasi ajaksi, oikeidne pretorialaisten asuttamiin taloihin, ja saat hyvän kontaktin paikalliseen väestöön vuokraisäntäsi kautta. Isännältäsi saat tietysti myös vinkkejä paikallisista tapahtumista tai paikallisten suosimista baareista ja ravintoloista. Loman suunnittelu on entistä helpompaa. Kaikista ilmoitetuista pretorialaisista asunnoista ja huoneista (apartments) löydät vakuvia ja edelliset asukkaat voivat kirjoittaa kommentteja majoitusta tarjoavan profiiliin. Wimdun kautta on turvallista ja edullista varata pretorialaisten vuokraamia asuntoja ja huoneita (apartments ). Kannattaa tutustua Pretorian majoitustarjontaan jo tänään ja varata onnistunut loma Etelä-Afrikassa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme