Majoitus kohteessa Portugali

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Portugali

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Portugali

Portugali on yksi Euroopan vanhimmista maista ja sijaitsee mantereen lounaisimmassa osassa, Iberian niemimaalla. Maan 25 000 neliökilometriä suurella alueella asuu noin kymmen miljoonaa ihmistä ja tässä ”hellävaraisessa maassa” on monipuoliset maisemat, monia historiallisia nähtävyyksiä ja lämmin välimerellinen ilmasto. Tämän päivän Portugali on täydellinen sekoitus perinteistä elämäntapaa ja nykyaikaisia vaikutteita. Maan asukkaat tunnetaan sen hyvin ystävällisistä asukkaistaan. Maa ei kuitenkaan ole pelkkiä historiallisia linnoja ja kirkkoja. Atlantin valtameri tarjoaa vierailijoille monia vesiurheilumahdollisuuksia ja vehreä, vaihteleva luonto mahdollistaa esimerkiksi golfin peluun ja ratsastuksen. Lue lisää ja saa lisätietoja Portugalin kohokohdista!

Majoitusta Portugalissa

Portugalin turistiteollisuus on hyvin kehittynyt ja kaikissa maan kolkissa on paljon hotelleja ja hostelleja. Varsinkin maan pääkaupungissa Lissabonissa on majoituksia jokaiselle kukkarolle ja jokaiseen makuun. Jos sen sijaan haluat kokea, minkälaista on tavallisen portugalilaisen elämä, voit vuokrata paikalliselta majoituksen. Wimdulla on suuri valikoima loma-asuntoja ja huviloita eri puolilla maata. Meidän majoittajamme odottavat sinua innolla ja haluavat toivottaa sinut tervetulleeksi koteihinsa! Riippumatta siitä, oletko lähdössä kaupunkilomalle tai rantalomalle, meillä on jotain juuri sinulle!

Nippelitietoa

  • Yli puolet koko maailman korkeista on peräisin Portugalista!
  • Portugalin asukkaat syövät enemmän kalaa ja muita mereneläviä vuodessa kuin mikään muu kansa koko maailmassa!
  • Portugali ja Espanja ovat ainoat maat Euroopan Unionissa, jotka ovat lakkauttaneet elinkautisen vankilarangaistuksen käytännön.
  • Portugalissa on Euroopan pisin silta. Silta on nimeltään Vasco de Game ja on yli 16 kilometriä pitkä.

Tehtävää ja nähtävää Portugalissa

Algarve

The Algarven alue, joka sijaitsee Portugalin eteläosassa ja on Euroopasta saapuvien turistien suosikkilomakohde. Kaunis kivinen, punainen rannikko, kultaiset hiekkaiset rannat ja 3000 tuntia auringonpaistetta joka vuosi, tekevät alueesta uskomattoman suositun kesälomakohteen. Nimi Algarve tulee arabinkielen sanasta, joka tarkoittaa ”länttä”, joka kertoo alueen 500-vuotisesta historiasta maurien vallan alla. Mitä Algarvessa voi tehdä ja nähdä? Ehkä vaikuttavin nähtävyys alueella on Pegoeksen akvedukti, joka rakennettiin jo 1500-luvulla. Akvedukti sijaitsee hieman yli kolme kilometriä historiallisesta temppeliherrain kaupungista Tomarista ja on uskomattoman suuri rakennelma. Akvedukti on loistava esimerkki aikansa arkkitehtuurista ja on kaiken lisäksi hyvin kuvauksellinen. Pittoreskit pienet rannikkokaupungit Tavira ja Olhao ovat kukin Algarven kohokohtia. Kaupungit ovat viehättäviä ja saavat elantonsa kalastuksesta ja turismista. Voit löytää täältä kalamarkkinoita, pieniä ravintoloita ja huikeita näkymiä merelle. Algarven pääkaupungin Faron hienoin nähtävyys on kaupungin muurit, jotka kertovat siitä, miten tärkeä kaupunki on aikoinaan sijainniltaan ollut. Tänä päivänä Faro on suosittu turistikohde, jossa on hyvin säilynyt barokkityylinen katedtaali ja hienoja rantoja. Aivan Faron lähettyvillä ovat lumoavat Ruinas Romanas de milreut. Tämä arkeologinen kohde on yksi suurimpia Rooman valtakunnan aikaisia paikkoja.
Me Wimdulla haluamme myös suositella Estoin kaupunkia, jossa sijaitsee vaikuttava, 1700-luvulta peräisin oleva Palace de Estoi. Palatsi on yksi Portugalin viimeisiä ja on moitteettomassa kunnossa. Palatsin alueella on kauniita puistoja, patsaita, suihkulähteitä ja suuri kirkko. Läheinen Loule tunnetaan keramiikastaan ja jo monen vuoden ajan turistit ovat kerääntyneet kaupunkiin ihailemaan käsityötä. Lagosin kaupunki oli aikoinaan suuri taloudellinen keskus, jossa kaupattiin paitsi tuotteita myös orjia Afrikasta ja on tunnettu suuresta satamastaan. Portimaoon taas on saapunut jo 1800-luvun alusta turisteja katsomaan suurella ylätasangolla tasapainoilevaa Sagresin linnoitusta.

Lissabon

Lissabon on Portugalin sykkivä sydän. Kaupunki tunnetaan valkoisena kaupunkina ja sijaitsee suuren lahden äärellä. Kaupunki tuhoutui lähes täysin kun alueella sattui massiivinen maanjäristys. Järistys on tuhoisin koko Euroopan historian pahin ja sattui vuonna 1755. Luonnonmullistuksessa kuoli 40 000 ihmistä ja lähes kaikki loput kaupungin asukkaista jäivät kodittomiksi. Kaupunki on sittemmin jällenrakennettu kokonaan ja on yksi mantereen kiinnostavimmista ja jännittävimmistä kaupungeista. Brasileria on Lissabonin keskusaukio, jolla järjestettiin ennen vanhaan härkätaisteluja. Nykyään aukio on täynnä suihkulähteitä ja kukkapenkkejä. Brasileria on eläväinen tapaamispaikka ja on oiva paikka aloittaa oma Lissabonin seikkailusi. Yksi harvoista maanjäristyksestä selvinneitä rakennuksia ovat Carmon luostari. Luostarista on jäljellä ainoastaan rauniot, mutta se on edelleen pystyssä. Raunioissa toimii tätä nykyä arkeologinen museo joka antaa vierailijalle hyvän kuvan Lissabonin ja Portugalin tapahtumarikkaasta historiasta.
Lissabonissa liikennöi monia kiinnostavia liikennevälineitä. Kaupungin uskomattoman kapeita katuja pitkin tungeksii vanhoja raitiovaunuja ja hissit vievät ihmiset kaupungin alatasanteelta ylätasanteille. Ylin alue on nimeltään Bairro Alto ja täältä voi nähdä koko kaupungin ja saada hyvän kuvan sen maantieteestä. Lisäksi Barrio Altosta on huikeat näkymät meren ylle.
Mitä muuta kiinnostavaa tehtävää Lissabonissa on? Me Wimdulla suosittelemme lämpimästi Jardin de Estrella -puutarhaa, jossa kasvaa suuri määrä trooppisia kasveja. Tämä on oiva paikka päästä pois kaupungin vilskeestä. Läheltä puutarhaa löydät suurenmoisen kirkon Basilica de Estrelan kirkon, jota kannattaa ehdottomasti käydä ihailemassa!

Muuta nähtävää Portugalissa

Joka puolella Portugalia löydät linnoja ja uskonnollisia rakennuksia, joista kenties parhain ja vaikuttavin on Batalhan luostari. Tämä goottilainen, keskiaikainen luostari rakennettiin 1300- ja 1500-luvun välillä. Se rakennettiin Espanjan vallasta vapautumisen kunniaksi ja sekä kirkon yksityiskohtainen sisustus ja huima kalkkikivinen julkisivu ovat näkemisen arvoiset. Kirkko on hyvin säilynyt ja sen uumenista löytyy monia ylellisiä aarteita. Luostari löytyy pienestä Batalhan kaupungista Lissabonin pohjoispuolella.
Yksi todella hyvä aktiviteetti Portugalissa on jokiristeily Douro -joella. Duoro on yksi Iberian niemimaan suurimmista joista ja voit ottaa risteilyn Portosta Reguaan. Monet ihmiset sanovat, että matka Portoon ei ole täydellinen, ellei veneile Duomolla ja monissa joella liikennöivistä veneistä on laadukkaat ravintolat ja baarit. Voit lähteä myös seitsemän päivän risteilylle, johon kuuluu majoitus. Risteily on hyvä tapa nähdä Portugali hieman erilaisesta näkökulmasta!

Liikkuminen

Suurin osa suurimmista lentoyhtiöistä lentää Portugaliin ja myös halpalentoyhtiöillä kuten Easy Jetillä on reittejä Euroopan suurimmista kaupungeista maahan. Lentokenttiä on Lissabonissa, Portossa, Farossa ja Algarvessa. Portugaliin pääsee myös junalla Espanjasta ja Etelä-Ranskasta. Liikkuminen Portugalin sisällä on helppoa. Juna on paras ja nopein tapa matkustaa kaupungista toiseen, vaikka onkin bussia hieman kalliimpi vaihtoehto. Portugalissa voi myös pyöräillä ja paikalliset tunnetaan siitä, että he kunnioittavat polkupyöräilijöitä.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Lilli
Lilli
8 Todella hyvä
heinäkuu 2017
Peaceful Apartment in Lively Area

Hyvä sijainti keskellä Lissabonin sykettä,mutta silti huoneisto rauhallisen kadun varrella .Huoneistoon saa hyvin myös läpivedon jolloin nukkuminen hyvässä sängyssä takasi jaksamisen kävellä ylä-ja alamäkiä tässä vanhassa kaupungin osass...

Markku
Markku
10 Loistava
huhtikuu 2017
Cosy. Central. Paras River View!

Varaus ja tulo huoneistoon sujui hyvin. Huoneisto vastasi luvattua. Olimme siihen kaikin puolin tyytyväisiä. Yhteydenpito omistajaan oli ongelmatonta, saimme tarvitsemamme tiedot ja ohjeet.

Tuula
Tuula
8 Todella hyvä
huhtikuu 2016
Kirkas Flat lähellä Pantheon

Asunto on mukavalla paikalla, sopi hyvin lomamme tukikohdaksi. Emäntämme oli ystävällinen, järjesti ylimääräisen lisäsängyn, antoi erittäin hyviä vinkkejä fadopaikoista ja muista tutustumisen arvoisista paikoista, sekä huolehti hienosti...

Heli
Heli
8 Todella hyvä
toukokuu 2015
Charming Alfama Studio parvekkeella

Isäntämme Rui oli todella ystävällinen. Asunto oli loistavalla paikalla, vähän askeettinen mutta kaikki tarvittava löytyi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme