Majoitus kohteessa Poplar

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Poplar

Majoitus ja asunnot kohteessa Poplar: Apartments

Poplar on itäisessä Lontoossa oleva asuinalue, joka on erityinen vaihtoehto Lontooseen tutustuvalle, mutta keskustaa edullisempaa etsivälle. Vaikka Lontoo onkin suurkaupunki, on siellä helppoa ja nopeaa liikkua kaupunginosasta toiseen, sillä Lontoon joukkoliikenneverkko on yksi maailman parhaista. Poplarin kaupunkikuva on hyvin monikulttuurinen ja täynnä vanhaa arkkitehtuuria. Lontoon Poplarissa voit törmätä kadulla aivan mistä tahansa päin kotoisin oleviin ihmisiin. Kaikki asuvat sulassa sovussa 1700-, 1800- ja 1900-luvun rakennuksissa. Poplar on tullut viimeaikoina yhä suositummaksi asuinalueeksi, joka on helppo ymmärtää, onhan se todella kaunis kaupunginosa. Lontooseen kannattaa ehdottomasti jokaisen vähänkin matkustamaan pääsevän tutustua, se on Euroopan suurin kaupunki ja siellä törmää aivan kaikenlaiseen elämänmenoon. Kadulla kävellessäsi vastaantulija voi olla aivan mistä päin maailmaa tahansa kotoisin. Lontoon eri kaupunginosilla on erilainen sielu ja koko Lontooseen on melkein mahdotonta tutustua yhden matkan aikana, siihen kuluu helposti koko elinikä.

Vuokaa loma-asunto Poplarista ja koe Lontoo paikallisten tapaan

Paikallisten tuntemaan Lontooseen ja Poplariin tutustut parhaiten kun vietät lomasi keskellä oikeaa elämää. Lontoolaisten Lontoo ei löydy hotelleista tai hostelleista, se löytyy sieltä missä ihmiset oikeastikin asuvat.Wimdun kautta löydät vuokrattavat asunnot (apartments) keskeltä oikeita Lontoolaisia asuinalueita. Vuokraamalla asunnon (apartments) yksityishenkilöltä säästät lisäksi rahaa hotelleihin verrattuna, majoitut paljon persoonallisemmin. Yksityisasunnoissa on sekin etu puolellaan, että saat keittiön käyttöösi. Koe Poplarin Lontoo paikallisten tapaan ja näe jotain mitä tavalliset turistit eivät matkallaan löydä. Hanki ainutlaatuisia muistoja Lontoosta ja sen kaupungista ja majoitus aitoon asuntoon (apartments) tai vierashuoneeseen. Kun saat kontaktin vuokraisäntääsi, sinulla on myös yhteys oikeaan lontoolaiseen, joka osaa varmasti neuvoa sinulle lähiseudun ravintolat ja baarit joissa hän itse viihtyy.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme