Majoitus kohteessa Pohjois-Hollanti

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Pohjois-Hollanti

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Pohjois-Hollanti

Pohjois-Hollannin alueen pääkaupunki on Haarlem ja alueen suurin kaupunki on tietysti Amsterdam. Haarlemilla on rikas historia vielä ennen keskiajan alkua. Vanhimpia kirjoituksia Haarlemista perustuvat 900-luvulla. Kaupungin nimi sai alkunsa sanasta " Haarloheim" tai "Harulahem", joka tarkoittaa hiekkaista maata, jossa kasvaa puita. 1100-luvulla kaupunki oli jo täysin linnoitettu ja vuonna 1219 kaupunki sai Kreivi Willem I:seltä käytää miekkaansa ja ristiänsä vaakunassa. Kaupungin kultaista aikaa elettiin 1500-luvulla. Tuolloin espanjalaiset piirittivät Haarlemia 80 vuotta. Espanjalaisten piiritys loppui vuonna 1577. Kaupunki alkoi toipua hiljalleen, jota edesauttoi ranskalaisten maahanmuutto. Vuonna 1632 Haarlemin ja Amsterdamin välille rakennettiin kanava. Kanavan vuoksi kaupunki alkoi laajentua muuriensa ulkopuolelle, joka heikensi kaupungin turvallisuutta, mutta auttoi ja nopeutti kaupankäyntiä. Kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Grote Markt, Teylersmuseum ( Hollannin vanhin museo), Frans Halsin museo, Windmill De Adriaan ja Sint-Bavon katedraali. Pohjois-Hollannin suurin kaupunki ja samalla maan pääkaupunki on monien turistien suosima matkailukohde. Kaupungin läpi virtaa Amstel-joki, josta kaupungin nimikin perustuu. Kaupunki kohosi 1700-luvulla maailman tärkeimmäksi pankkikeskukseksi. Tärkeitä Amsterdamin nähtävyyksiä ovat Jordaan, Leidseplein, De Wallen (punaisten lyhtyjen katu), Rembrandtplein, Nieuwe Kerk-kirkko, Anne Frankin talo, Madame Tussauds- museo ja Oosterin puisto. Tyypillisiä hollantilaisia ruokia ovat Pannenkoeken met stroop ( letut siirapin kanssa), hernekeitto, meetvurstit, makkarat ovat tyypillisiä ruokia Hollannissa. Todella tyypillinen hollantilainen makeinen on Griotten, joka on tehty lakritsista.

Majoitus Pohjois-Hollannissa

Löydä nopeasti Wimdun tarjoama majoitus Pohjois-Hollannista. Selaamalla asuntovalikoimaamme, voit yllättyä positiivisesti asuntomäärästämme ja löytää itsellesi sopivan majoitusvaihtoehdon. Voit majoittua paikalliselta vuokrattuun asuntoon tai huoneistoon. Tämä on erilainen ja helppo tapa matkustaa ja tutustua yhä helpommin ja nopeammin maan ja kaupungin kulttuuriin, ihmisiin ja sen elämäntapaan ja rytmiin.

Vuokra-asuntojen vuokraus Pohjois-Hollannissa

Wimdu tarjoaa helposti vuokra-asuntoja ympäri Pohjois-Hollantia. Voitte valita oman makunne ja matkasuunnitelmien mukaan asunnon koon, hinnan ja sijainnin. Wimdun sivuilla löydätte asuntojen kuvat ja lyhyet kuvaukset sekä vuokranantajan tiedot. Voitte itse päättää keneltä haluatte vuokrata asunnon tai huoneiston. Varaa sopiva asunto jo tänään ja voit miettiä matkaasi rauhallisin mielin tietäen, että asunto on jo hoidettu.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Mariposa
Mariposa
10 Loistava
marraskuu 2017
Riikka
Riikka
10 Loistava
lokakuu 2017
Centre Apartment above Tattoo Studio

Huippu sijainti, kodikas ja miellyttävä asunto. Ystävällinen isäntä ja palvelu todella hyvä. Loistava luomukauppa ja vegaanillekin sopiva aamiaispaikka muutaman askeleen päässä. Portaat voivat olla haaste joillekin, mutta meille ilo.

Johannes
Johannes
8 Todella hyvä
syyskuu 2016
Authentic flat in Pangrati Area

Erittäin joustava ja ystävällinen isäntäpariskunta. Huolehti tarpeistamme ja muustakin. Tilava huoneisto ja talo rauhallinen.

Jaana
Jaana
10 Loistava
elokuu 2015
Dream House Alankomaat

Aivan ihana lomapaikka. Talo oli söpö ja moderni, siisti ja viihtysä. Lähtisimme koskatahansa uudelleen. Talolta oli lyhyt matka minne vaan rantaan, Amsderdamiin jne.. Olimme toinen suomalainen perhe heillä. Rohkeasti vaan muutkin suom...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme