Majoitus kohteessa Playa del Carmen

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Playa del Carmen

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Playa del Carmen

Playa del Carmen on aivan Cancúnin kupeessa sijaitseva meksikolainen kaupunki. Karibianmeren rannalla oleva Playa del Carmen on mahtava rantalomakode, joka on kehittänyt turismiaan parinkymmenen vuoden ajan. Playa del Carmenista löytyvät mahtavat uimarannat. Playa del Carmen on tietysti enemmänkin kuin pelkkiä uimarantoja, sen ympäristössä on paljon Mayojen raunioita, ja Mayojen viimeinen kaupunki Tulum, on vain tunnin ajomatkan päässä. Playa del Carmenin uimarannat ovat kuitenkin se juttu. Voit harrastaa mitä tahansa vesiurheilun muotoja, osallistua sukellusretkille, veneretkille tai tarkkailla kilpikonnia. Paikalliset ruokailumahdollisuudet ovat kattavat, löydät Playa del Carmenista lukemattomia edullisia ravintoloita ja baareja, joissa nautit herkullisista ruoista edulliseen hintaan. Playa del Carmen oli alunperin vain pieni kalastajakylä, ja vielä edelleenkin sieltä löytyy joistain paikoista sitä aitoa ja alkuperäistä pienen kalastajakylän charmia, kun vain onnistuu löytämään oikeat paikat.

Vuokraa loma-asunto Playa del Carmenista

Playa del Carmeniin kannattaa tosiaan matkustaa, tähän Etelä-Amerikan trooppiseen lomakohteeseen pääsee parhaiten sisälle kun vuokraat matkasi ajaksi asunnon (apartments) tai huoneen. Hotellit ovat helposti ylihinnoiteltuja, hostellit taas täyteen ahdettuja. Kokeile asumista keskellä oikeaa Playa del Carmenin elämää asunnossa (apartments), jonka paikallinen carmenilainen sinulle vuokraa. Wimdussa on monien paikallisten asunnonomistajien huoneita ja asuntoja vuokrattavana (apartments rental) ja Wimdun kautta sinun on helppo löytää tarkoituksiisi sopiva majoitusvaihtoehto. Kaikenlainen tarjonta löytyy Wimdusta, kauniisti kalustetut yksiöt, siististi sisutetut kaksiot, isommat asunnot (apartments) isommalle porukalle, tai perheelle. Voit vuokrata asunnon (apartments) pariksi päiväksi, viikoksi tai ihan miten pitkäksi aikaa haluat. Vuokranantajilla on profiilit palvelussa, joissa voit esittää lisäkysymyksiä majoituksesta ja katsella kuvia asunnoista tai huoneista (apartments) Tutustu paikallisten tuntemaan Playa del Carmeniin ja hyösynnä isäntäsi tai emäntäsi kaupunkituntemusta ja löydät heidän suosimat ruokapaikkansa ja yökerhot. Playa del Carmenin lisäksi löydät avullamme kaikki muutkin paikat jonne haluat matkustaa.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme