Majoitus kohteessa Playa de las Americas

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Playa de las Americas

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Playa de las Americas

Teneriffan Playa de Las Américas on jo kauan ollut yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista. Alueen rannat, hyvät ravintolat, kauniit maisemat ja ystävälliset asukkaat houkuttelevat luokseen vierailijoita koko maailmasta, jotka ovat tulleet rentoutumaan. Playa de Las Américas ei ehkä ole kaikista kulttuuririkkain lomakohde, mutta jos haluat irtautua täysin työntäyteisestä arjesta ja nauttia auringosta, tämä on paikka sinulle. Iltaisin Las Americás tarjoaa vauhdikasta yöelämää ja aluetta kutsutaankin Teneriffan bilekeskukseksi. Lähde siis lataamaan akkujasi meren äärelle.

Vaikka useimmat turistit saapuvat Playa de Las Américanasiin pakettimatkan turvin, uudet halpalentoyhtiöiden reitit ovat mahdollistaneet myös yksilöllisemmän loman suunnittelun kaikille matkailijoille. Jos olet löytänyt halvan lennon, paras tapa majoittua on vuokrata oma asunto tai talo yksityiseltä henkilöltä. Näin säästät rahaa, saat omaa tilaa ja voit kokata itsellesi tai perheellesi. Kun asut yksityisessä majoituksessa voit myös halutessasi päästä pakoon suurimpia turistijoukkoja varaamalla majoitus, joka sijaitsee hieman syrjemmässä. Meillä Wimdulla on tällä auringon hemmottelemalla alueella lukuisia majoitusvaihtoehtoja, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan. Katso siis ilmoituksemme läpi ja suunnittele elämäsi aurinkomatka jo tänään!

Turismin historiaa

Playa de Las Américasin tarina tunnettuna turismikohteena on jo suhteellisen pitkä. Jo 1950-luvulla suuret joukot skandinaavisia turisteja saapuivat Teneriffan lounaisrannikolle terveydellisistä syistä. MS-taudista kärsivä ruotsalainen Bengt Rylander ja hänen reumasairas ystävänsä Olle Rydling, asettuivat asumaan pieneen kalastajakylään Los Christianokseen siinä toivossa, että lämmin ilmasto lievittäisi heidän vaivojaan. Miehet valittelivat, että lähistöllä ei ollut heille mitään hoitomahdollisuuksia ja he onnistuivat vakuuttaa sekä Ruotsin että Espanjan hallitukset siitä, että hoitomahdollisuuksia tarvittiin ja vuonna 1965 alueelle avattiin Centro de Rehabilitación Ramón y Cajal.

Vuonna 1966 päätettiin, että kuntoutuskeskuksen yhteyteen avattaisiin pieni lomakylä, jossa sairaat ja heidän omaisensa voisivat asua. Tähän aikaan ainoastaan Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva Puerto de la Cruz oli pieni turistikohde, jonka majoituksissa oli 23 000 vuodepaikkaa. 60- ja 70-luvun turistibuumi nopeutti alueen kehitystä huimasti ja jo 70-luvun alussa Playa de Las Américasin alueella oli enemmän vuodepaikkoja kuin Puerto de la Cruzissa. Kun eteläinen lentokenttä Reina Sofia avattiin vuonna 1978 alueen suosion kasvua ei voinut enää pysäyttää ja vuoteen 1999 mennessä Los Christianoksen ja La Caletan väliselle rannalle oli kasvanut 16 kilometriä pitkä turistikohde.

Rantaelämää

Rannat ovat ehdottomasti alueen suurin vetonaula. Ne ovat täynnä koko päivän ajan ja myös iltaisin on useimmiten tarpeeksi lämmin uintiretkeä varten. Las Américaksessa on enimmäkseen mustaa hiekkaa, kun taas Los Christianokseen päin rannat ovat kultaisempia ja hienompia. Rannoilta voi vuokrata parin euron hintaan aurinkotuoleja ja -varjoja. Playa de Guincho on täydellinen ranta, jos olet kiinnostunut vesiurheilusta. Täällä voit lainelautailla, purjelautailla ja veneillä. Kaikkien rantojen yhteydessä on paljon ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Vaikka alueella ei liiemmin ole nähtävyyksiä, sinun ei kuitenkaan tarvitse tylsistyä matkallasi. Veneretket ovat mukava aktiviteetti Playa de Las Américasissa. Kohteesta lähtee monia retkiä, joilla voi ihailla valaita. Monet yrityksistä lupaavat, että jos ei heidän retkellään näe valaita, saa uuden retken ilmaiseksi. Valasretki maksaa kahdestakymmenestä eurosta ylöspäin. Voit myös ottaa lasipohjaisen veneen ja katsella merenalaista elämää. Jos tämä ei vielä riitä, voit varata sukellusveneretken, joka vie sinut kahdenkymmenenviiden metrin syvyyksiin ihailemaan kaloja. Ellet halua olla veneessä, Playa de Las Américasissa on myös useampia yrityksiä, jotka järjestävät laitesukellusta kaikentasoisille sukeltajille. Aloittelija voi varata retken ammattilaisen kanssa, joka pitää huolta kaikista laitteista.

Ostoksia, ruokaa ja juomaa

Monet haluavat myös hoitaa lomansa aikana ostoksia. Varsinkin savukkeet ja alkoholi on Teneriffalla huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Los Cristianoksessa järjestetään joka sunnuntai suuret markkinat ja Costa Adejessa on markkinat torstaisin sekä lauantaisin. On myös joitain asioita, mitä täältä ei kuitenkaan missään nimessä kannata ostaa. Monet kaupat lähellä rantoja myyvät elektroniikkaa kuten kameroita, kiikareita ja puhelimia. Kauppiaat ovat hyvin taitavia ja saavat sinut uskomaan, että olet tekemässä hyvät kaupat, mutta ole varuillasi, sillä useimmiten hinta tai laatu ei ole kohdillaan.

Ruoka ja juoma tällä alueella on hyvin kansainvälistä ja kaikkien suurimpien turistiryhmien kansallisia keittiöitä on tarjolla. Jos kuitenkin haluat maistaa aitoa paikallista ruokaa, sekin on mahdollista. Me Wimdulla voimme suositella paitsi kaikenlaisia kalaruokia myös Papas -nimistä peruna-annosta. Muun Espanjan tapaan myös täällä tarjoillaan monissa paikoissa Tapaksia, tortillaa ja paellaa. Playa de Las Américasin rannalla on monia kiinalaisia ravintoloita, joissa on usein halpa ja herkullinen seisova pöytä. Kaikennäköistä pikaruokaa turistialueilla on mielin määrin; pizzaa, hampurilaisia ja ranskalaisia ja alueella on jopa 15 McDonald´s ravintolaa. Useimmissa ravintoloissa ruokalista on käännetty useimmille kielille, joten ei ole ongelma ellei osaa espanjaa tai tunne paikallisia annoksia.

Kuten jo aiemmin todettu, Playa de Las Américas on yöelämän keskus ja alueella on rutkasti baareja sekä klubeja, jotka ovat auki vuorokauden ympäri. Hinnat ovat paljon halvempia kuin Suomessa ja muissa Euroopan maissa. Paikallinen olut on nimeltään Dorada ja banaanilikööri on alueen erikoisuus. Alueella tuotetaan myös herkullista viiniä, jota kannattaa maistella ruokajuomaksi. Veronicas Strip on yöelämän keskus ja esimerkiksi Sound of Cream on yksi Playan suosituimmista klubeista. Jos et halua juhlia koko yön läpi, täällä on tarjolla myös hieman rauhallisimpia vaihtoehtoja kuten flamenconäytöksiä, musikaaleja ja jopa balettia. Useimmilla hotelleilla on lisäksi omat viihdeohjelmansa, joita usein pääse katsomaan vaikkei asu hotellissa.

Retkeilyä

Jos haluat lähteä Playa de Las Américasista päiväretkelle muualle päin Teneriffaa, se ei ole mikään ongelma. Tässä joitain hyviä retkikohteita:

 • Santa Cruz, Teneriffan pääkaupunki on hauska kaupunki, jossa voi esimerkiksi shoppailla, käydä oopperassa, syödä hyvin ja katsella paikallista elämää.
 • Tiede -vuori on lepäävä tulivuori ja Espanjan korkein kohta. Näkymät vuorelta ovat uskomattomat ja voit lähteä joko itseksesi tai opastetun kierroksen voimin kipuamaan.
 • Loro Parque -eläintarha on koko perheelle sopiva retkikohde.
 • Jos haluat lähteä pidemmälle retkelle, voit lähteä lautalla läheiselle, uskomattoman kauniille La Gomeran saarelle.

Liikkuminen

Teneriffan eteläinen lentokenttä Reina Sofia on lähimpänä Playa de Las Américasta. Taksimatka kentältä alueelle maksaa noin 23 euron verran, mutta tarjolla on myös paikallinen bussilinja. Las Américaksen bussiasema on kaupungin laidalla, noin 5-10 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Itse alue on niin pieni, että pääset joka paikkaan jalan. Jos haluat lähteä päiväretkille kätevin tapa on vuokra-auto. Saarella on kuitenkin myös suhteellisen toimiva bussiverkosto, jonka avulla voit liikkua kaupungista toiseen.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme