Majoitus kohteessa Pisa

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Pisa

Majoitus ja asunnot kohteessa Pisa: Apartments

Pisa on 90 000 asukkaan italialainen kaupunki, joka on parhaiten kuuluisa kuuluisasta kaltevasta tornistaan. Italiassa Pisa tunnetaan kuitenkin etenkin opiskelijakaupunkina, sen asukkaista 60 000, eli kaksi kolmasosaa on opiskelijoita. Kaikki varmaan haluavat nähdä Pisan matkallaan 800 vuotiaan kaltevan tornin, jonka rakentaminen kesti aikanaan 100 vuotta, ja katsella kaupunkia sen huipulta. Liput torniin maksavat 15 euroa, ja jonottaminen vie yleensä tunnista kahteen. Pisassa on muitakin kuuluisia matkakohteita, kuten valtava kaunis Campo Santo Monumentale, joka on täynnä roomalaisia sarkofageja ja keskiaikaisia freskoja. Pisassa on myös katedraali, Duomo di Pisa, jonka sisältä löytää mm. Giambolognan taidetta. Piazza dei Cavalierin auiko on keskustan kauneimpia paikkoja, se oli kaupungin keskus keskiajalta renessanssiin ja sen viereen rakennetut rakennukset ovat todella kauniita. Opiskelijakaupunkina Pisassa on tietysti loistava ja yöelämä ja paljon vaihtoehtokulttuuria, pisalaisten ajanviettopaikat löytyvät turistialueiden ulkopuolelta, ja kannattaakin kysyä paikallisilta neuvoa näiden löytämiseksi.

Kaunis ja vieraanvarainen Pisa odottaa matkustajaa

Halutessasi tutustua Pisaan entistä lähemmin, kannattaa harkita asunnon (apartments) vuokrausta matkasi ajaksi. Hotelli ja hostellit ovat kalliita ja tylsiä, eikä niissä ole oikeaa elämää. Wimdun sivustolta löytyy suuri määrä huoneita ja asuntoja (rooms and apartments), joita aivan tavalliset pisalaiset vuokraavat. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on valokuvia, ja kuvaukset. Voit olla yhteydessä pisalaiseen asunnonvuokraajaan Wimdun sivujen kautta, ja varmistaa käytännön järjestelyt jo ennen matkaa. Haluat sitten pienen yksiön keskustasta, huoneen suuremmasta asunnosta (apartments), tai rauhallisen loma-asunnon, Wimdun avulla matkustat aiempaa edullisemmin ja mukavammin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme