Majoitus kohteessa Perth

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Perth

Majoitus ja asunnot kohteessa Perth: Apartments

Perth on 1829 perustettu 1,7 miljoonan asukkaan metropolialueen keskus. Se sijaitsee länsi-Australiassa valtameren rannalla. Perthing ilmasto on australialaiseen tapaan leppoisan lämmin, tosin paikallisen talven (eli meikäläisen kesän) aikana lämpötilat saattavat laskea 15 asteeseen, mutta kylmempää siellä ei tule. Perthissä sanotaan olevan osa Australian parhaista rannoista. Voit harrastaa niissä tietysti surffausta, sukellusta tai vaikka rantalentopalloa.Uimaan mennessä, kannattaa tarkistaa uimiseen soveltuvimmat alueet, jotka on merkattu lipuilla, ja kovien merivirtojen takia ei kannatakaan yrittää uida vaarallisemmissa paikoissa. Perthissä liikkuminen sujuu parhaiten polkupyöräillä. Kaupungissa on toki lukuisia kiinnostavia kohteita, ja eläintarhaa voi suositella kaikille eläimistä pitävill, sieltä löydät mm. vapaana eläviä kenguruita, jotka käyskentelevät sulassa sovussa vierailijoiden kanssa. Perthin ravintolatarjonta on keskittynyt etenkin Etelä-Eurooppalaisiin ja Aasialaisiin ravintoloihin, ja parhaan valikoiman löydät Northbridgen alueelta. Jos aikaa riittää kannattaa harkita myös päiväretkeä Rottnestin saarelle tai Pingviinisaarelle. Perthin musiikkielämä on vilkasta ja paikallisten bändien lisäksi siellä soittaa lukuisia vierailijoita. Jos livemusiikki kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti katsastaa osa paikallisista musiikkibaareista.

Vuokraa loma-asunto Perthistä

Perth on lämmin ja vastaanottavainen kaupunki. Se on metropoli ja sieltä löydät kaikki odottamasi metropolin palvelut. Kaupungissa on runsas ravintolatarjonta ja erinomaiset yökerhot ja musiikkibaarit. Parhaiten sukellat sisälle Perthin elämään vuokraamalla lomallasi hotellin tai hostellin sijasta vuokra-asunnon (apartments) tai vierashuoneen (rooms). Rennossa Perthissä lomanvietto on mukavaa ja stressitöntä. Kun vuokraat asunnon (apartments), saat myös yhteyden aitoon Perhiläiseen ja sinulla on hyvä opas jolta voit kysyä mieltäsi askarruttavat asiat helposti ja vaivattomasti. Haluat sitten tietää lisää australialaisesta kulttuurista, tai Perthin tapahtumista ja paikallisten suosimista ruokapaikoista. Perth on vilkas australialainen kulttuurikaupunki johon on kiva tutustua.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme