Majoitus kohteessa Peking

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Peking

Majoitus ja asunnot kohteessa Peking: Apartments

Peking on Kiinan Kansantasavallan pääkaupunki ja Shanghain jälkeen maantoiseksi suurin kaupunki 17,5 miljoonalla asukkaallaan. Peking oli Keisarillisen kiinan viimeinen pääkaupunkil, jolla on historiaa yli 2000 vuotta.Mongolit tekivät siitä Kiinan pääkaupungin ensimmäistä kertaa vuonna 938, valloitettuaan maan. Kielletty kaupunki ja monet Pekinging tunnetuimmista rakennuksista ovat peräisin 1400-luvulta Ming dynastian ajalta. Kielletyssä kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla Pekingin matkan aikana sillä se on erinomaisesti säilynyt, eikä se vahingoittunut edes kulttuurivallankumouksen aikana. Tienanmenin aukio on toinen vaikuttava nähtävyys, jossa kannattaa vierailla, sekä vuoden 2008 olympialaisia varten rakennettu linnunpesänä tunnettu stadion, joka on yksi nykyarkkitehtuurin taidonnäytteistä.Peking on valtavan kokoinen kaupunki, jossa liikkuminen vie aikaa, taksit ovat kuitenkin edullisia ja sen julkista liikennettä parannetaan ja laajennetaan jatkuvasti. Kiinalaiset ovat myös tunnettuja erinomaisesta ruoastaan, ja Peking on täynnä toinen toistaan laadukkaampia, edullisia ravintoloita, joissa tosin ei välttämättä ole englanninkielisiä ruokalistoja, mutta viereisten pöytien annoksia osoittelemalla saa varmasti vatsansa täyteen hyvää kiinalaista ruokaa. Myös Pekingin yöelämä on tietysti loistavaa, onhan se lähes 18 miljoonan asukkaan metropoli.

Loma Pekingissä vuokraamalla huone tai asunto

Pekingistä löytyy useita loma-asuntoja ja huoneita, joita voit vuokrata hyvällä hinnalla suoraan paikallisilta. Asumalla hotellin tai hostellin sijasta vuokrahuoneessa tai kalustetussa asunnossa (rooms and apartments), pääset lomallasi lähemmäksi aitoa Kiinalaista kulttuuria. Unelmaloma Pekingissä odottaa sinua, entistä edullisempana ja mielenkiintoisempana. Pääset tutustumaan kiehtovaan Pekingiin aivan uudella tavalla, kun vuokraat loma-asuntosi tai huoneesi (apartments and rooms), keskeltä kiinalaista elämää. Kaikista asunnoista ja huoneista (apartments and rooms) on paljon valokuvia sivustollamme ja entiset majoittujat voivat kirjoittaa palautetta vuokranantajien profiiliin. Haluat sitten majoittua tilavaan koko perheen kalustettuun asuntoon (apartments), vuokrahuoneeseen, tai kodikkaaseen yksiöön, löydät Wimdusta hyvän valikoiman kaikkia vaihtoehtoja.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme