Majoitus kohteessa Paros

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Paros

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Paros

Paros on Kykladien saariryhmän toiseksi suurin saari ja on yksi Kreikan suosituimmista kohteista jossa loma-asunnot ovat parasta laatua. Parokselta on helpot kulkuyhteydet muihin kreikan saariin, kuten Naxos, Los, Sifnos ja Syros. Paroksen charmi syntyy sen pienistä ja sympaattisista kylistä, joissa on säilytetty aito kreikkalainen kulttuuri ja perinteet. Hyviä vierailikohteita ovat Parikia, Naoussa, Lefkes ja Marpissa. Naousissan vanhassa kalastajakylässä kannattaa ehdottomasti tutustua meren antimiin paikallisissa ravintoloissa ja ihailla alueelle ominaista arkkitehtuuria. Naoussa on myös otollisin paikka tutustua saaren yöelämään. Parikian kylän yllä iltaisin komeilevaa auringonlasku voi ihailla Alexandros Cafesta, joka sijaitsee idyllisesti vanhassa tuulimyllyssä. Paras ja myös halpa tapa tutkia saarta on vuokrata auto ja pysähtyä matkan varrella laadukkaissa viinitarhoissa. Paros on erityisen sopiva saari vesiurheilulle. Purjelautailulle ja surffaukselle parhat paikat ovat itärannikon Chryssi Akti (Golden Beach), ja Tserdakia (New Golden Beach). Rannoilla on myös järjestetty kansainvälisiä purjelautailun mestaruuskisoja. Kylien valkeat talot, holvikaaret ja saaren lukuisat rauniot vievät matkalle ajassa taakse päin. Parakiasta löytyy myös kuuluisa Sadan oven kirkko, joka on vanhin yhä käytössä oleva bysanttilainen rakennus. Kameraan kannattaa valita paljon tilaa ja akkua, sillä saaren maisemat suorastaan vaativat tulla ikuistetuiksi. Paros on täydellinen kohde itsenäiselle reppureissaajalle, ja Wimdun ansiosta myös muut kaupungit kuten Gran Canaria, Milano tai München ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

Vuokraa persoonallinen asunto tai huone (apartments and rooms) suoraan Paroksen saaren asukkailta

Wimdun kautta löydät edullisen majoituksen kauniilta Paroksen saarelta laadusta tinkimättä. Matkusta uudella tavalla ja vuokraa persoonallinen asunto (apartments) suoraan paikallisilta asukkailta. Tutustut uusiin ihmisiin ja saat korvaamattomia matkavinkkejä, joita ei matkaoppaista löydy. Kolkkojen hotellihuoneiden sijaan majoitut kotoisessa ympäristössä. Voit lähettää vuokranantajallesi viestejä jo ennen matkaa, joten tunnet jonkun jo ennen matkaasi. Lisäksi voit selata valokuvia ja kuvauksia asunnoista (apartments) ja huoneista (rooms). Lähditpä sitten tutkimaan Kreikan saaria itsekseni, kumppanisi kanssa, kaveriporukalla tai koko perheen voimin, Wimdusta löytyy sopivan kokoinen asunto (apartments) kaikille.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme