Majoitus kohteessa Siracusa

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Siracusa

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Siracusa

Pachino on pieni sisilialainen kaupunki Sisilian eteläkärjessä. Vaikka Pachinossa asuu vain reilut 20 000 asukasta on se erinomainen matkakohde. Etelä-Italian, erityisesti sisilialaisen kulttuurin sanotaan olevan erityisen ulospäinsuuntautunutta ja ystävällistä. Pachinoa etelämmäksi et Italiassa pääse, joten Pachinossa pitäisi olla Italian ystävällisimmät ihmiset. Välimeri on tietysti aina lähellä kun olet Pachinossa. Pachinon ympäristöön voit tehdä unohtumattmia kävelyretkiä, ottaa picnic-korin mukaan ja viettää vaikka koko päivän meren rannalla. Voit myös vuokrata auton edullisesti ja tutustua muihin lähellä oleviin sisilialaisiin kaupunkeihin. Aja vaikka parinkymmenen kilometrin päässä olevaan Siracusaan, ja varaa pöytä jostain sen loistavista ravintoloista. Sisiliasta saat aivan kaikkialta erinomaisia italialaisia ruokia, pizzaa, pastaa ja risottoa, sekä tietysti lukuisia kalaherkkuja. Maassa, jonka ruoat ovat levinneet ympäri maailman, voit olla varma saavasi maailman parasta ruokaa.

Vuokraa loma-asunto Pachinosta ja koe viehättävä sisilialainen kulttuuri aidosta

Vaikka et Pachinoa tietäisikään, kannattaa Sisiliaan suuntaavan silti harkita majoituksen varaamista tästä loistavat lämminhenkisestä pikkukaupungista. Säästät selvää rahaa ja matkastasi tulee varamasti mieleenpainuvampi, kuin jos viettäisit sen jossain turistirysissä. Pachino on merellinen kaupungissa ja vieraanvaraisuudella on siellä pitkät perinteet. Helpoin tapa järjestää lomasi sisiliaan, on vuokrata asunto (apartments) Wimdun avulla Pachinosta. Hotelliasumiseen verrattuna yksityismajoitus (apartments) on halvempaa, ja voit tulla ja mennä paljon vapaammin ja saat myös kontaktin myös paikallisväestöön. Säästät paljon rahaa matkallasi tunnelmallisissa ja aidoissa asunnoissa (apartments) majoittumalla, myös kokkausmahdollisuus ja jääkaappi ovat asioita, joita et hotelleista löydä. Pachinosta on helppo löytää loma-asuntoja (apartments) ja huoneita turisteille (apartments), sillä paikallisislla on pitkät perinteet näiden vuokraamisessa. Selaa Wimdun ilmoituksia ja löydät haluamasi. Kaikista listatuista vuokrattavista asunnoista (apartments) valokuvia ja edellisten asukkaiden jättämiä kommentteja. Vuokranantajaan on helppo olla yhteyksissä ja kysyä häneltä lisätietoja.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme