Majoitus kohteessa Olbia-Tempio

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Olbia-Tempio

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Olbia-Tempio

Olbia-Tempio on alue Sardiniassa. Alueella sijaitsee historiallinen Galluran alue. Ensimmäiset ihmiset asettuivat alueelle asumaan noin 700 000 vuotta sitten. Galluran tärkein kaupunki on Olbia. Kaupungin asukasluku on 45 000 ja on myös samalla alueen suurin asukasluku. Vuonna 2005 kaupungista tuli hallituksen pääkaupunki Tempio-Pausanian kanssa. Tempio-Pausania on 13 800 asukkaan kaupunki ja on Galluran kulttuurikaupunki. Vuosittain suuri turistivyöry saapuu Tempio-Pausaniaan karnevaaleihin, jotka pidetään vuosittain helmikuussa. Arzachena on "Costa Smeralda"-turistialueen pääkaupunki. Kaupunki perustettiin vuonna 1961. Arzachena on koko Gallura-alueen korkeatasoisimmista matkakohteista. Siellä sijaitsee valkoisia hiekkaranotja, golf-klubi, yksityislentokone ja helikopteripalvelu. Alue saa elantonsa turismista ja on tunnettu omista hiekkarannoistaan. Alueen pääkieliä ovat italia ja sardinian kieli sekä gallurian dialekti, joka perustuu korsikan kieleen. <2>Majoittuminen Olbia-TempiossaMajoituksen löytäminen on helppoa ja turvallista Wimdun sivuilla. Olbia-Tempio on kaunista ja ihmeellistä aluetta. Voit nauttia taianomaisesta luonnosta majoittumalla luonnon keskuuteen pikkukylien laidalle tai pikkukaupunkien keskustaan. Talot ovat viileitä ja siistejä. Asetu lomailemaan paikallisten keskuuteen ja voit nauttia paratiisisesta rauhasta ja kauneudesta tuntematta itseäsi tavalliseksi turistiksi.

Vuokra-asunnot Olbia-Tempiossa

Jos haluat löytää itsellesi täydellisen loma-asunnon matkustaessa, niin kannattaa katsoa Wimdun asuntotarjonta läpi. Sivuillamme pääsette tutustumaan ja valitsemaan itsellesi sopivan vuokra-asunnon, huoneiston, talon tai huoneen asunnossa. Voitte itse päättää majoituksen sijainnista, hinnasta ja koosta. Meiltä voit vuokrata asuntoja lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme