Majoitus kohteessa Oberstdorf

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Oberstdorf

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Oberstdorf

Moni tunnistaa varmasti Oberstdorfin nimen mäkihypystä ja muusta talviurheilusta. Tämä Allgäun Alpeilla Saksan Baijerin liittovaltiossa sijaitseva kylä onkin tunnetuin talviuheilukeskusena ja parantolana. Kunta sijaitsee keskimäärin 815 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Uskomattoman kaunis alppikylä on aivan täynnä aktiviteetteja, kulttuuria ja luontokokemusta. Täällä voi viettää vauhdikasta ja samalla rentouttavaa lomaa niin talvisin kuin kesäisin. Oberstdorfissa voit hengittää puhdasta vuoristoilmaa, nauttia auringosta ja urheilla. Näin palaat lomaltasi kotiin aivan uutena ihmisenä!

Oberstdorfissa käy vuosittain kymmeniätuhansia matkailijoita ja kunta on todella tottunut turismiin. Täällä on siksi majoitusmahdollisuuksia jokaiseen makuun hotelleista vuokramökkeihin. Meillä Wimdulla on tarjolla useita erilaisia majoituksia, jotka ovat hotelleja halvempia ja joissa saat enemmän tilaa ja omaa aikaa. On yhdentekevää oletko suuntaamassa hiihtolomalle vai vaelluslomalle, yksin vai koko suuren perheesi kanssa, meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan majoituksen. Valikoimassamme on paljon vuokramökkejä, vierashuoneita ja loma-asuntoja aivan rinteiden lähellä. Aloita siis lomasi suunnitteleminen jo tänään valitsemalla täydellinen yöpymisesi Wimdun sivuilta.

Historian huminaa

Oberstdorf mainitaan kirjallisesti ensimmäisen kerran vuonna 1141 kirkon dokumentissa. Kuningas Maksimilian, josta tuli myöhemmin keisari, antoi alueelle markkinaoikeudet vuonna 1495 ja kreivi Hugo von Montfort perusti alueelle kylpylän, jolla kerrottiin virallisesti olevan parantavia ominaisuuksia. Kolmekymmenvuorisen sodan aikana Oberstdorf kärsi monia tappioita Ruotsia vastaan, joka ryöväsi kaupungin peräti kolme kertaa. Vuosina 1634-1635 noin seitsemänsataa ihmistä kuolivat rutossa Oberstdorfissa. Kaupunki palasi tosin nopeasti ennalleen ja vuonna 1787 kaupunki sai ensimmäisen koulurakennuksensa.

Turismi alkoi alueella jo varhain ja vuonna 1885 Oberstdorfiin tuli 2353 kylpylävierasta. Rautatie kaupunkiin Sonthofenin kaupungista otettiin käyttöön vuonna 1888, mikä vilkastutti entisestään turismia. Breitacklammin vaellustie avattiin vuonna 1905 vierailijoille ja mäkihyppyä harrastettiin ensimmäisen kerran vuonna 1926. Tämän jälkeen Oberstdorfista tuli yhä suositumpi talviurheilukeskus ja täällä on järjestetty vuosien varrella useita maailmanmestaruuskisoja varsinkin mäkihypyssä. Vuonna 1992 Oberstdorgin keskusta suljettiin autoliikenteeltä ja kaupungin ulkopuolella on noin 1000 parkkipaikkaa, josta pääse bussilla keskustaan.

Nähtävää ja tehtävää Oberstdorfissa

Oberstdofiin tullaan ensikädessä urheilemaan. Talvella hiihdetään, kesällä vaelletaan ja vuorikiipeillään. Oberstdorfissa on kuitenkin lisäksi myös muuta nähtävää ja tehtävää, ja tästä kaikesta haluamme kertoa teille hieman:

 • Rinteitä Oberstdorfissa on 124 kilometrin verran kaikille talviurheilun ystäville. Kaupungin hiihtokeskuksen nimi on Oberstdorf Kleinwalsertal ja tarjoaa 47 hissiä ja kaunista luontoa. Jos tarvitset lisää harjoitusta, voit osallistua kaupungin hiihtokoulun tunneille. Oberstdorfissa on koko Saksan pisin hiihtorinne, joka on peräti 7.5 kilometriä pitkä ja Söllereck on maan pisin hiihtohissi. Oberstdorfista pääsee myös hiihtämään Itävallan puolelle Kleinwalsertaliin.
 • Jos harrastat mieluimmin maastohiihtoa, tähän on myös mitä parhaimmat mahdollisuudet Oberstdorfissa, jossa on 75 kilometriä latua. Täällä on latuja kaikentasoisille hiihtäjille ja oikein seikkailunhaluiset voivat hiihtää maailmanmestaruuskisojen latuja pitkin. Luonto tarjoaa monipuoliset hiihtomahdollisuudet eikä sinulle tule varmastikaan tylsää.
 • Eissportzentum jääurheilukeskus on uskomattomat 26 400 neliötä suuri ja sisältää kolme hallia, joissa voi kaunoluistella, pelata jääkiekkoa tai kilpaluistella. Jos ei itse halua lähteä jäälle, täällä järjestetään myös paljon tapahtumia, joissa voi ihailla eri lajien ammattilaisia.

 • Vaellusta voi harrastaa Oberstdorfissa paremmin kuin lähes missään muualla. Täällä on noin 200 kilometrin verran vaellustietä, jota voi kävellä niin kesällä kuin talvella. Voit valita viidestätoista eri reitistä, jotka vaihtelevat pituudeltaan kolmesta kilometristä kahteenkymmeneenviiteen. Täällä on tilaa ajatella ja nauttia luonnosta.
 • Pyöräilyn ystävä voi harrastaa pyöräilyä eri pituisilla ja tasoisilla reiteillä. Oberstdorfissa voi maastopyöräillä tai rullailla kauniita maanteitä pitkin. Täällä järjestetään opastettuja kierroksia tai voit vuokrata pyörän ja lähteä omin päin liikenteeseen. Jos haluat hieman apua moottorista, voit vuokrata sähköpyörän tai segwayn.
 • Vuorikiipeilijälle Oberstdorf ja Allgäun Alpit ovat paratiisi. Kesäisin täällä voi kiivetä monta eri turvallisesti todettua reittiä. Päiväretkiä järjestetään myös ryhmissä kaikentasoisille harrastajille.
 • Koska Oberstdorfia pidetään edelleen parantolana, täällä on tarjolla vaikka kuinka paljon kylpylöitä, hoitoja ja lääketieteen ammattilaisia. Ympäröivä luonto tarjoaa kasviparannusta lähes kaikkiin vaivoihin, josta paikalliset osaavat kaiken.
 • Kuningas Ludwig II rakennuttama linna Neuschwanstein on yksi maailman suosituimmista linnoista. Valkoinen kivilinna on kuin suoraan satukirjoista ja täällä voit opastetulla kierroksella oppia paljon erikoisen kuninkaan elämästä ja linnan taiteellisesta sisustuksesta. Linna sijaitsee vain pienen matkan päässä Oberstdorfista.
 • Oberstdofissa voi myös käydä ostoksilla kaupungin laadukkaissa putiikeissa. Suurin osa niistä ovat erikoistuneet urheilutuotteisiin ja täällä saa vaatteita, kenkiä ja lisätarvikkeita. Kaupungista saa kuitenkin myös paljon muita tuotteita kuten muotia, matkamuistoja ja ylellisiä asusteita.

Liikkuminen

Oberstdorfin lähin lentokenttä sijaitsee noin 60 kilometrin päässä pohjoiseen keskustasta ja on nimeltään Flughafen Memmingen. Tänne lentää kuitenkin vain pienkoneita eri puolelta Saksaa, joten suurin osa ulkomailta tulleet matkustajat saapuvat Münchenin kentälle. Täältä pääsee "Alex" -junalla Oberstdorfista ja matka kestää voin kaksi ja puoli tuntia. Oberstdorfin rautatieasemalta voi ottaa paikallisen bussin, joka liikennöi kaupungin eri alueille. Koska kaupungin keskusta on niin kuin jo edellä mainittiin täyin suljettu autoliikenteeltä, joten auton vuokraaminen ei ole tarpeellista. Hiihtokeskukseen pääse joka paikasta helposti ilmaisella bussilla ja bussit liikennöivät myös muihin lähellä oleviin kyliin. Matkaan kannataa yhdistää myös matka Müncheniin, jossa on paljon kulttuuria, museoita ja mahtavaa tunnelmaa.

Jos haluat aktiivilomalle keskelle kauneinta luontoa, sinun kannattaa lähteä Oberstdorfiin. Täällä voi harrastaa lähes kaikkea urheilua, jota voi kuvitella. Hiihdä, luistele, laskettele, vaella, vuorikiipeile ja pyöräile näissä uskomattomissa maisemissa. Wimdu toivottaa sinulle oikein hyvää matkaa mahtavaan Oberstdorfiin!Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme