Majoitus kohteessa Nizza

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Nizza

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Nizza

Nzza on yksi Ranskan Rivieran ehdottomista kohokohdista. Se on henkeäsalpaavan kaunis kaupunki ja Ranskan suosituin lomakohde Pariisin jälkeen. Kaupunki perustettiin Rooman valtakautena ja sen vanha alkuperäinen osa (Cimiez) sijaitsee kaupungin takaisella vuorella. Alue on vaihtanut hallisijaa useasti, ja on ollut Italian, Espanjan ja Ranskan miehityksen alaisena. Ranskan eteläkärjessä sijaitsevalla Nizzalla on suuri satama-alue ja pitkä pala rannikkoa. Kaupungissa on lukuisa määrä hotelleja ja hostelleja, joihin lukeutuu monta tunnettua osoitettta niinkuin Regina Hotel, jossa englannin kuningatar Viktoria vietti talvensa. Nizzassa on myös paljon asuntoja, taloja ja huoneita, jotka ovat vuokrattavissa lyhyelle aikavälille. Asunnossa majoittautuminen antaa sinulle paremman ymmärryksen ranskalaisesta arki-elämästä ja voit päättyä asumaan alueelle, johon et muuten olisi tutustunut. Kaupungissa on letkeä tunnelma, joka on tuonut vuosien saatossa monen taiteilijan Nizzaan.

Nippelitietoa

  • 72% Ranskan aikuisista ptää ranskalaisten viinipullojen etikettejen lukemista vaikeana.
  • Nizza on kesäisin pilvinen, eli tunnetut kuvat, jotka esittävät Nizzaa sinisen taivaan alla, ovat suurimmaksi osaksi otettu talvella.
  • Nizzan ja Monacon välisellä alueella on maailman kolmanneksi kalleimmat kiinteistöt.
  • Poptähti Prince kuvasi elokuvansa 'Under the Cherry Moon' Nizzassa.
  • Henri Matisse maalasi suurimman osan teoksistaan Nizzassa.
  • Ranksalaiset tuottavat yli 6000 miljoona litraa viiniä vuodessa.

Tutustu Nizzaan

Nizzan keskusta on kiehtova sekoitus uutta ja vanhaa. Vanhassa kaupungissa on lukuisia pieniä kiemurtelevia kujia joihin voit nauttien eksyä. Uusi kaupunkialue, joka sijaitsee rannan varrella, on rajattu puilla. Nizzassa on loputtomasti rantoja, joilla voit laiskotella. Kaupunki ei ole vain lomakohde, vaan myös museoita ja nähtävyyksiä on riittämiin. Nizzassa on 200 aurinkoista päivää vuodessa – täydellinen kohde! Suosittelemme, että aloitat vierailusi kävelemällä Promenade des Anglaisia pitkin. Pidät näin yllä perinnettä, jonka aloitti jo englantilainen yläluokka joka suunnisti usein rentoutumaan Nizzaan. Katu heijastaa sitä tärkeää roolia, mikä näillä vierailijoilla on ollut Nizzan kehityksessä. Rannikon varrella on monta vaikuttavaa rakennusta– tarkasta ainakin kauniit Belle Epoque-kartanot. Seuraavaksi kannattaa tutustua vanhaan Nizzaan kahviloineen ja kirkkoineen. Muistathan käydä barokin aikaisessa Chapelle de la Misericordessa – kirkko on auki vain tiistaisin joten ole tarkkana! Eglise Saint-Jacques on myös tutustumisen arvoinen ja tunnettu puisesta sisustuksestaan ja freskoistaan.

Taidetta Nizzassa

Mitä tulee museoihin, voimme suositella ainakin Palais Massenia, joka sijaitsee Promenade des Anglaisin varrella. Rakennuksessa, joka on oikeastaan enemmän upea talo kuin palatsi, toimii nykyään "The Museum of Art and History". Monia taiteilijoita kiehtoi Provencen valo ja he ovat jättäneet jälkeensä paikallisiin museoihin lukemattomia teoksia. Epäilemättä tunnetuin Nizzassa oleskellut taiteilija oli Henri Matisse. Hän asui Cimiez-alueella, jolla sijaitsee myös Matisse-museo- joka on omistettu artistin elämälle ja tuotannolle ja sisältää hänen Nizzan kaupungille lahjoittamat työt. Colline Du Chateau, on kaupungin paras näköalapaikka. Kukkulalla oli ennen vanhaan linna, joista on jäljellä enää jäänteet. Täältä voit nähdä koko kaupungin, ja bonuksena suuren Välimeren. Kannattaa myös käydäVenäläisessä Katedraalissa. Se on arkitehtoninen helmi ja antaa ymmärtää minkälaisen vaikutuksen 1900-luvulla usein Nizzaan matkustavalla Venäläisellä aristokratialla on ollut kaupungin kehitykseen.

Liikkuminen

Nizzan lentokenttä on yksi Ranskan kiireisimmistä. Jos lennät Nizzaan, ole hereillä kun lähestyt, jotta voit ihailla Ranskan Rivieran rannikkoa. Lentokenttä on noin 30 minuutin matkan päässä keskustasta, ja paras tapa taittaa matka on keskustan ja lentokentän välillä liikennöivä pikavuoro. Nizzan bussiyhtiön nimi on Lignes D’azur, ja on kaupungin suosituin tapa liikkua. Lähes kaikki, minkä haluat nähdä kaupungissa on kävelyetäisyydellä toisistan, ja Cimiez-vuorelle pääset helposti bussilla. Joukkoliikenne on luotettava ja halpa, sama lippu käy sekä bussissa että kaupungin upo-uusissa raitiovaunuissa. Nizzan pitkä rantakaistale on kuin tehty pyöräilemistä varten. Monaco sijaitsee vain 16 km Nizzasta ja Italian rajalle on matkaa vain reilut 30 km.

Haluatko varata?

ASUNTOJEMME KESKIARVOSANA ON 9/10! KATSO MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT NIISTÄ:

Jouni
Jouni
10 Loistava
joulukuu 2016
Gorgeous 4 rooms 120 sqm, Port of Nice

Todella upea asunto hienossa valkoisessa kolmikerroksisessa talossa. Vähintään yhtä hieno kuin kuvissa. Rauhallinen sijainti keskellä paikallista asutusta lähellä satamaa (600 m.) ja kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista (1,5 km). Läh...

Jouni
Jouni
8 Todella hyvä
joulukuu 2016
Modern Appartment in Old Town Nice

Ovi asunnon rappukäytävään neljän kujan risteyksessä keskellä vanhan kaupungin palveluja. Ihanteellinen sijainti. Asunto neljännessä kerroksessa, ei hissiä joten kiivettävää riittää. Rappukäytävän ilme vanha ja ränsistynyt, mutta asunto ...

Elena
Elena
10 Loistava
heinäkuu 2014
Mukava Studio lähellä Beach

Todella mukava emäntä ja kodikas kompakti asunto! Ja erinomainen sijainti - bussipysäkkejä vieressä, kauppa heti alhaalla ja ranta muutamien metrien päässä. Asunto on tosiaankin pieni, mutta todella toimiva. Erittäin siisti. Yöllä pihass...

Juuso-Ville
Juuso-Ville
10 Loistava
toukokuu 2014
Studio WiFi Lähellä rautatieasemaa

Overall a nice, clean and conveniently located apartment. Everything went smoothly and we enjoyed our stay. I would highly recommend this place to anyone staying in Nice. Suomeksi: Kaikenkaikkiaan hyvä majapaikka, josta pääsee kätevästi ...

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme