Majoitus kohteessa Newcastle-Upon-Tyne

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Newcastle-Upon-Tyne

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Newcastle-Upon-Tyne

Newcastle on kaupunki pohjois-itäisessä Englannissa, joka sijaitsee Tyne-joen varrella. Kaupungilla on pitkä ja rikas historia. Kuten monet muutkin teollisuuskaupungit, Newcastlen kivihiili ja terästeollisuus kasvoi ja kaatui, mutta myöhemmin löysi tavan uudelleensyntymiselle. Alueen tapahtumarikas historia on todiste siitä, että kaupungin linna on mahtava esimerkki pohjois-englantilaisen linnanrakennustyylistä. Rannikko on mahtava ja hyvin suosittu turistien ja urheilijoiden keskuudessa. Newcastle tunnetaan myös Pohjoisen kulttuurisena keskuksena. Kaupunki on täynnä elokuvia, musiikkia ja teatteritapahtumia jokaiselle kiinnostuneelle. Wimdu tarjoaa paljon erilaisia vuokra-asuntoja ja huoneistoja vuokrattavaksi lyhyeksi tai pitemmäksi ajaksi. Majoituksen valintaa helpottaa muiden käyttäjien jättämät arvostelut.

Hauskoja faktoja


Newcastlen asukkaat ovat äänestetty olevan Iso-Britannian ystävällisimpiä asukkaita.
Newcastlen kadut olivat ensimmäisiä, jotka valaistiin kaasulampuilla.
Maailman ensimmäinen koiratapahtuma järjestettiin Newcastlessa vuonna 1859.
Pohjois-itäisestä osasta löytyy 47 erilaista inkiväärilajia.

Historiallinen Newcastle


Mitkä ovat parhaat nähtävyydet Newcastlessa? 1200-luvun linna on todellakin näkemisen arvoinen. Tämä linna on mainio esimerkki Norman Stone-linnasta, joka sijaitsee aivan kaupungin historiallisessa keskustassa. Newcastlella on tapahtumarikas historia. Linnan rakennus on todiste siitä. Kaunis näkymä Tyne-joelle linnasta on aivan sanoinkuvaamaton. The Black Gate on näkemisen arvoinen, joka on yksi tärkeimmistä Newcastlen rakennuksista keskustassa. The Black Gate on arkkitehtuurisesti monimutkainen rakennelma ja hyvin hämmästyttävän näköinen. Se on ollut antikvaariyhteisön kotina jo yli 100 vuotta. Voitte ottaa pienen kiertueen Victoria-tunnelin läpi. 1800-luvun vaunu vie teidät läpi kaupungin ja näette Tyne-joen kauneuden. Victoria-tunneli rakennettiin, jotta kivihiilen kuljetus helpottuisi. Se muutettiin pommisuojaksi toisen maailman sodan aikana. Voit varata kiertoajelun Newcastlen läpi ja tavata omin silmin Newcastlen mielenkiintoisen historian.

Teatterin kaupunki


Newcastlessa on enemmän teattereita kuin muualla Iso-Britanniassa henkilöä kohden. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia teatteriohjelmia, jotka tekevät kaupungista kulttuurisen keskuksen. The Theatre Royal on alueen tärkein teatteri, jossa esitetään myös tärkeitä Shakespearen näytelmiä. Yli 380 esitystä järjestetään teatterissa vuosittain yli 300 000:n katsojan edessä. Tämä teatteri tunnetaan Iso-Britannian mahtavimmaksi teatteriksi, jonne turistit järjestävät matkoja nähdäkseen tämä mahtava teatteri. Ne, jotka ovat kiinnostuneita runoudesta voivat vierailla Morden Towerissa. Siellä voitte kuulla monien kansainvälisten runoilijoiden töitä ja joskus siellä voitte myös kuulla musiikkinäytöksiäkin.

Museot Newcastlessa


Kaupungissa sijaitsee muutama todella hyvä museo. The Great North- museoon on vapaa pääsy, johon sisältyy myös pari muutama pääsy muihin kaupungin museoihin. Näissä museoissa voit ihailla kuvia eläimistä ja kasveista, tutustua Antiikin kreikkalaiseen ja egyptiläiseen taiteeseen ja muumioihin. The Discovery- museo on hyvin suosittu turistien keskuudessa, jonne varmasti kannattaa tehdä vierailu. Se on tieteen ja paikallisen historian museo, jossa järjestetään paljon erilaisia näyttelyitä. Museossa sijaitsee myös Turbina, joka on 34 metrin pituinen alus, joka on höyrylaivan prototyyppi. Sisäänpääsy on vapaa.

Yöelämä Newcastlessa


Newcastle tunnetaan sen mahtavasta yöelämästä. Se on nimetty Britannian parhaaksi turistikohteeksi Rough Guiden mukaan. Kaupungissa sijaitsee paljon ravintoloita ja baareja sekä yökerhoja jokaisen maun mukaan. Me suosittelemme teitä vierailemaan Quayside- alueella, missä sijaitsevat Newcastlen parhaat baarit ja yökerhot. Myöskin suosittelemme tekemään vierailu Suurelle torialueelle (Big Market). Suosittelemme erityisesti Al Bashaa. Tämä on libanonilainen ravintola, jonka asiakaspalvelu on hyvin ystävällistä. Newcastlen ruokafestivaali EAT! tapahtuu elokuussa ja syyskuussa. Grey Street on alue, joka tunnetaan hyvälaatuisista ravintoloistaan.

Liikkuminen kaupungissa


Newcastlen kansainvälinen lentokenttä on pieni, mutta hyvin kiireinen. Se sijaitsee kaupunkin pohjoisalueella. Paras tapa matkustaa lentokentältä kaupunkiin on käyttämällä metroa. Keskustaan pääsee nopeasti, 25:ssä minuutissa. Newcastlen keskusta on pieni ja siellä on helppo kulkea. Newcastlen metro on nopea ja luotettava tapa liikkua kaupungissa. Bussiyhteyksillä pääsee suoraan keskustaan. Newcastlen ulkopuolella sijaitsee paljon myös mielenkiintoisia, vierailun arvoisia paikkoja kuten Northumberland, Yorkshire Dales, Lake District- kansallispuistot, Whitby ja Scarborough.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme