Majoitus kohteessa New York

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa New York

Majoitus ja asunnot kohteessa New York: Apartments

New York on ikoninen kaupunki, joka uudistuu jatkuvasti ja on yksi maapallon tunnetuimmista matkakohteista. The Big Apple tarjoaa kaikille jotain, Broadwayn vilkkuvista valoista Manhattanin pilvenpiirtäjiin aina Central Parkin rauhaan. Matka kaupunkiin, jossa sijaitsee maailman tunnetuimat rakennukset voi ymmärettävistä syistä olla monelle klisee, mutta pelkästään New Yorkin koko ja nähtävyyksien määrä pitää vaihtoehtoisimmatkin vierailijat kiireisinä.

Nippelitietoa

  • New Yorkissa on yli 4 000 ruokakojua
  • Osavaltion virallinen hedelmä on omena.
  • Melkein puolet New Yorkin asukkaista puhuvat kotonaan jotain muuta kieltä kuin englantia.
  • 4.9 miljoonaa ihmistä matkustavat New Yorkin metrolla päivittäin.
  • Kaupungin ensimmäinen pitseria avasi ovensa vuonna 1895.

Yöpyminen

Sanotaan, että New York on kaupunki, joka ei koskaan nuku - mutta jopa meistä seikkailuhaluisimpien matkailijoiden on välillä kallistettava päänsä tyynyyn. Hyvä tapa tehdä matkastasi ainutlaatuinen, on välttää kaupungin täydet ja likaiset hotellit. Asu kauniissa kattohuoneistossa New Yorkin keskustassa tai kokeile taloa lähiössä. Niille, joilla on pienempi matkakassa, sopii huone kommuunissa tai klassinen New Yorkilainen bed and breakfast. Kaupungin suosituimmilla alueilla, Manhattanilla and Brooklynissa on usein päätähuimaavat majoitushinnat. Yöpymällä muilla, vähemmän tunnetuilla alueilla et pelkästään säästä rahaa, vaan saatat kokea myös aidompaa New Yorkilais-elämää. Ottaen huomioon kaupungin huikean koon, sinun kannattaa yrittää varata majoitus lähempänä niitä nähtävyyksiä, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Shoppailu ja kulttuuri

Voit pitkälti ostaa mitä mieleen juolahtaa tässä shoppailijan paratiisissa. New Yorkiin matkustaa vuosittain miljoonia ihmisiä ostoksille, ja kaupungin ylpeyden aiheena on uskomaton valikoima tavarataloja, putiikkeja ja erikoispuoteja. New Yorkin nähtävyyksistä voisi kirjoittaa useamman kirjan verran, joten on vaikea tietää, mistä aloittaa. Hyvä vinkki mainittavaksi on Manhattanin ja Staten Islandin välillä kulkeva ilmainen lautta. Lautta on tarkoitettu työmatkalaisille, mutta sen kannelta avautuu upea kaupunkimaisema, ja mikä tärkeämpää; näet sieltä Vapaudenpatsaan. New Yorkissa sijaitsevat myös monet maailman parhaimmistoon kuuluvat museot, taidegalleriat ja teatterit. Julkisiin museoihin, kuten Metropolitan Museumiin, maksat sisään omantunnon mukaisen lahjoituksen, kun taas yksityiset museot, kuten Museum of Modern Art, voivat olla suhteellisen kalliita. Useammat galleriat ja museot ovat maanantaisin kiinni, joten varmista aukioloajat, ennen kuin suunnittelet päiväsi. Kaikista tunnetuin teatterikadun on oltava Broadway, missä suuret musikaalit ja suurien näyttelijöiden tähdittämät draamat esitetään, mutta ympäri koko kaupunkia näytetään pienempiä tuotantoja.

Syöminen ja juominen

New Yorkissa on kymmeniä tuhansia ravintoloita, joihin kuuluu kaikkea pitsapaikoista maailmanluokan ravintoloihin. Melkein kaikki maailman keittiöt ovat edustettuina, ja jokaiselle maulle ja kukkarolle löytyy vaihtoehtoja riittämiin. Suuressa omenassa on lukuisia 24/7 ruokakauppoja, ja monet ruokamyyjät myyvät kadulla New Yorkin hot dogeja ja kansainvälistä katuruokaa. Älä missaa New Yorkilaisten suosikkeja: bagel, cheesecake, pizza ja deli sandwich. Kaupungissa on klubeja, baareja ja bistroja enemmän kuin riittämiin. Käy Greenwich Villagen baareissa ja jazz-klubeilla, Alphabet Cityssä brunssilla, ja trendikkäässä Lower East Sidessa katsomassa konsertteja. Uusia baareja ilmestyy kaupunkiin kuin sieniä sateella, joten kysy paikallisilta tämän hetken suosituimpia paikkoja. Äläkä unohda Broadway showta ja Times Square-risteystä yöaikaan!.

New York – off the beaten track

Kun olet tutustunut kaupunkiin ja tottunut sen nopeaan tahtiin, on aika nähdä jotain epätavallista. Tiesitkö, että New Yorkissa on viehättävä, vanhanaikainen rantakaupunki? South Street Seaport on pieni, mukulakivinen alue, jossa on muutama kauppa, laivalaituri ja mahtavat näkymät New Yorkin taivaanrannalle ja Brooklyn Bridge-sillalle. Tämä on mahtava paikka valokuvaajille kun suuret laivat kiinnittyvät laituriin. Governors Island kaupungin pohjoisrannikolla oli poissa käytöstä usean vuoden ajan sen jälkeen kun sen sotilastukikohta suljettiin. Se avattiin hiljattain, ja saarella on edelleen alkuperäiset rakennukset, joissa vierailijat voivat oppia saaren pitkästä historiasta. Saarella on myös mukavaa pyöräillä ja pitää piknikkejä. Me Wimdulla voimme myös suositella St John the Divinea, jättiläismäinen, rakennuksessa kesken jäänyt katedraali kaupungin pohjoispuolella. Vaikka katedraali on keskeneräinen, se on maailman suurin ja todella näkemisen arvoinen! Wimdu majoittajillasi on varmasti paljon lisävinkkejä - pidä hauskaa!

Liikkuminen

New York on vilkas metropoli, joka saa tottuneenkin matkailijan tarttumaan karttaan. Tässä kaupungissa löydät aina askelten päässä sopivan liikennevälineen mihin tahansa aikaan vuorokaudesta olipa se taksi, bussi, metro, juna tai polkupyörä. Vaikka keltaisen taksin pysäyttämin käden heilautuksella onkin pakollinen ohjelmanumero ensikertalaiselle, suosittelemme muutoin lämpimästi metroa. Se on usein nopein ja halvin tapa liikkua, ja on lisäksi itsessään joka kerta kokemus! Osta New York Metro Card, ja saat käyttöösi kaikki kaupungin metrot ja bussit, ja liikut aina nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Kortti on täydellinen niille, jotka haluavat nähdä päivisin nähtävyydet ja juhlia öisin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

… ja me rakastamme asuntojamme