Majoitus kohteessa Uusi Delhi

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Uusi Delhi

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Uusi Delhi

Wimdun avulla löydät majoituksen Dew Delhistä helposti ja edullisesti. New Delhi on Intian pääkaupunki ja maan pohjoisosan suurin kaupunki. New Delhiin saapuessa ei kannata antaa ihmis- ja autovilinän järkyttää – pintaa syvemmälle sukeltamalla kapungista löytyy paljon mielenkiintoista tekemistä. Kun löydät mieleisesi asunnon Wimdun kautta, näet kaupungin uusin silmin. New Delhistä löytyy eläväinen esittävän taiteen tarjonta, paljon museoita ja henkeäsalpaavia muinaisia monumentteja. Jos nälkä sattuu yllättämään, maukasta intialaista ruokaa löytyy kellon ympäri. Myös kansainväliset keittiöt ovat kirjavasti edustettuna. Delhi jakautuu niin sanottuun uuteen ja vanhaan osaan, josta New Delhi on Britannialaisten siirtovallan aikana rakennettu hallinnollinen osa kaupunkia. Vanha osa sen sijaan on islamilaisen Intian pääkaupunki. Kosmopoliittisen Delhin halpa hintataso on täydellinen shoppailun ystävälle. Kojuista löytyy kauniita käsitöitä ja vaatteita ympäri Intiaa. New Delhiin voi lentää päivittäin helposti Finnairin suorilla lennoilla. Kaupungissa pääsee helposti liikkumaan metrolla, ja kaupunkimaisemia kaipaavalla kannattaa hypätä perinteisen riksan kyytiin. Chandni Chowk on suosittu basaarialue, josta löytyy halvalla kaikenlaista shoppailtavaa. Intian suurimpiin kuuluva moskeija Jama Masjid esittelee aitoa Intiaa, mutta muista kunnioittaa paikallista kulttuuria ja pukeutua peittävästi! Vuonna 1648 valmistunut Red Fort –palatsi on yksi Delhin vaikuttavimmista näktävyyksistä. Myös sitä reunustava puutarha on kaunis vierailukohde ja auki ympäri vuoden.

New Delhin ihmeet odottavat – vuokraa asunto tai huone (rooms and apartments) edullisesti yksityishenkilöltä

New Delhin ihmismeri voi olla hämmentävä kokemus, mutta vuokraamalla asunnon (apartments) tai huoneen (rooms) paikalliselta, opit välttämään pahimmat turistirysät.Kuka olisi parempi opas suuren metropolin elämään kuin paikallinen vuokranantajasi? Wimdun kautta saat yhteyden ihmisiin, jotka haluavat vuokrata koko asuntonsa (apartments) tai yhden huoneen (rooms). Sivuiltamme löydät asunnoista (apartments) valokuvia, ja huoneen (rooms) laadun varmistavat edellisten käyttäjien jättämät palautteet.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme