Majoitus kohteessa Napoli

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Napoli

Majoitus ja asunnot kohteessa Napoli: Apartments

Napoli on kreikkalaiset 600-luvulla eaa. perustama Italian kolmanneksi suurin kaupunki. Sen keskusta on UNESCOn maailmanperintökohde ja Napolissa sijaitsee vaikuttavat 448 kirkkoa. Napolin tunnetuimpia maamerkkejä ovat Napolinlahti ja Vesuvius vuori. Napoliin voi tutustua aivan hyvin jalan, ja vanhoja rakennuksia ja muistomerkkejä löytyy lähes jokaisesta kadunkulmasta. Napolissa ei ole monista muista kaupungeista poiketen ehdottomia ykkösnähtävyyksiä, vaan kaupungissa voi vaellella vapaammin, ja nähdä silti kaikki tarpeellinen. Napolissa on luonnollisesti useita museoita ja paikallinen Museo Archeologico Nazionale on ehkä maailman paras roomalaiseen aikakauteen keskittynyt museo. Italialaiset rakastavat tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa ehkä enemmän kuin ketkään muut maailmassa ja Napoli tunnetaan kaupunkina, jossa pizza keksittiin. Jokaisen kaupungissa käyvän kannattaakin ehdottomasti tutustua paikallisiin pizzerioihin, joista jokainen olisi helposti kaupungin paras pizzeria missä tahansa muussa kaupungissa. Napolin yöelämä on alkanut viime aikoina houkutella väkeä turistien lisäksi muualta Italiasta ja kaupunkiin on avattu lukuisia uusia yökerhoja.

Koe aito Italialainen kulttuuri, vuokraa loma-asunto Napolista

Italialainen kulttuuri tunnetaan ympäri maailman vieraanvaraisuudestaan ja ulospäinsuuntautuneisuudestaan. Sinun on entistä helpompi sukeltaa tähän välimerelliseen kulttuurin kun unohdat hotellien ja hostellien tylsän tarjonnan ja vuokraat loma-asunnon (apartments) Napolista. Koe entistä aidompi Italia ja vuokraa asunto suoraan Italialaiselta asunnon omistajalta. Wimdusta löydät listattuna lukuisia Napolilaisia asuntoja ja huoneita (apartments and rooms). Lomamatkasi onnistuu entistä paremmin, kun asut lomasi ajan aidossa ympäristössä. Paras matkaoppaasi on tietysti asunnon tai huoneen (apartments and rooms) vuokraava paikallinen, kuka muu tietäisi ne parhaat ja edulliset paikallisten suosimat ravintolat ja osaisi varoittaa pahimmista turistiansoista. Wimdun avulla teet juuri itsesi näköisen loman.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme