Majoitus kohteessa Nanjing

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

Majoitus ja asunnot kohteessa Nanjing: Apartments

Nanjing on ollut tärkeä kaupunki Kiinan historiassa, ja nykyään se on tärkeä turistikohde, sekä Jiangtsun maakunnan pääkaupunki. Se oli myös Kiinan tasavallan pääkaupunkina vuoteen 1949 saakka. Nanjingissa on valtava määrä nähtävää. Voit kävellä Nanjingin keskustassa virtaavan Qin Huai-joen rantoja ja vaikka pysähtyä nauttimaan picnicistä johonkin viihtyisistä joentömistä. Nanjingin vanhassa kaupungissa on jäljee 600 vuotta vanhat kaupunginmuurit, joita rakentamassa oli 200 000 kiinalaista työmiestä. Nanjingissa on myös vanhoja konfutselaistemppeletä ja pagodia, sekä lukuisia puistoja ja puutarhoja, vanhan keisarillisen palatsin rauniot ja alueen historiaa esitteleviä museoita. Nanjing on ehdottomastu suuntaamisen arvoinen paikka Kiinaan matkaaville, ja kulttuurin ja historian lisäksi kaupunki tarjoilee tietysti lukuisia kiinalaisia ravintoloita baareja ja yöekerhoja. Ravintolat ovat kiinalaiseen tapaan erittäin edullisia ja laadukkaita, maassa jossa ulkona syöminen on enemmän normi kuin poikkeus, voit olla varma saavasi joka kerta maistuvaa ja taatusti tuoretta ruokaa.

Vuokraa loma-asunto matkasi ajaksi tai majoittaudu viihtyisään vuokrahuoneeseen.

Tylsien ja kalliiden hotellien tai hostellien sijasta voit nyt majoittua entistä edullisemmalla, entistä tilavammin ja entistä ekologisemmin oikeaan asuntoon (apartments) ja tutustua kiinalaiseen kulttuuriin lähitasolta. Wimdu listaa sivustollaan Nanjinglaisten yksityishenkilöiden ilmoituksia, joista löydät varmasti sinulle sopivan asunnon (apartments), vierashuoneen, bed&breakfastin tai aivan mitä tahansa, ja voit viettää lomasi juuri haluamallasi tavalla Nanjingissa asuen siellä missä oikeatkin paikalliset asukkaat asuvat. Kaikki vuokranantajat luovat sivustolle oman profiilinsa, joten sinun on sopia saapumisesi heidän kanssaan ja varmistaa kaikki asiat jo ennalta. Voit lukea isäntäsi profiilista myös edellisten asukkaiden kommentteja heidän lomamatkaltaan Nanjingissa. Nanjingista on nyt entistä helpompaa löytää asuntoja vuokrattavaksi (apartments) lomasi ajaksi. Loma-asunnoista (apartments) löytyy tietysti lukuisia valokuvia ja pääset valitsemaan juuri omaan tyyliisi sopivan paikan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme