Majoitus kohteessa Mikonos

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Mikonos

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Mikonos

Kreikan saaristoon kuuluvat Mykonos tunnetaan erityisesti klubikansan keskuudessa bilelomakohteena. Saavut Mykonosiin parhaiten joko lautalla muilta Kreikan saarilta, tai sitten lentäen saaren lentokentälle. Huolimatta turismin määrästä on Mykonosin kaupunkikuva säilynyt perinteisenä kreikkalaisena saaristolaistyyppisenä, ja sen katujen ja kujien varsilla olevat talot ovat viehättäviä valkoisine seinineen ja sinisine ikkunoineen. Mykonos on yksi Euroopan kansainvälisimmistä lomakohteista, ja vaikka sen asukkaan ovatkin pääosin kreikkalaisia, ovat sinne saapuneet turistit kaikkialta maailmasta. Myokonos on täynnä aamuun asti auki olevia klubeja ja baareja, ja maailmankuulut DJ:t esiintyvät siellä. Näiden lisäksi Mykonosista löydät mainioita ravintoloita ja tietysti lukuisia uimarantoja. Saareen tutustuu varmaan parhaiten vuokraamalla joko mönkijän tai skootterin käyttöönsä, mutta taksillla tai bussilla matkustaminenkaan ei ole huono vaihtoehto.

Mykonos on kaunis kreikkalainen lomasaari, josta löydät mahtavien rantojen lisäksi uskomattoman yöelämän

Kun järjestät majoituksesi Wimdun vulla Mykonoslaisesta yksityisasunnosta (apartments), vältät turistiansat, ylihinnoitellut hotellit ja tai kiskurihintaiset leirintäalueet. Asunnon (apartments) löytäminen Mykonokselta sujuu helposti ja pääset tutustumaan kaupunkiin aivan eri tavalla kuin muut turistit. Saat huoneen tai asunnon (apartments) lisäksi kontaktin paikalliseen yksityishenkilöön ja kreikkalaiseen kulttuuriin. Kun tunnet paikallisia , voit helposti kysyä heidän suosikkipaikkansa, ravintolansa, klubit, parhaat uimarannat tai pikkuputiikit. Wimdun avulla löydät asunnon (apartments) helposti ja turvallisesti ja varmistat unelmien lomasi viihtyisässä Kreikan saaristossa. Kaiista Wimdusta löytyvistä asunnoista (apartments) on hyvät tiedot ja lukuisia valokuvia, vuokranantajilla on profiilit ja edelliset asukkaat voivat jättää niihin oman palautteensa. Kun haluat lisätietoa, lähettää vuokranantajille sähköpostia ja varmistaa kaikki järjestelyt ennen matkaa kuntoon. Mykonos tulee entistä paremmin tutuksi kun asut aidossa ympäristössä lomasi ajan. Meiltä löydät myös muut kohteet Kraikasta ja muualta maailmasta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme