Majoitus kohteessa Moskova

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Moskova

Majoitus ja asunnot kohteessa Moskova: Apartments

13 miljoonan asukkaan Moskova on Euroopan ja Venäjän suurin kaupunki. Se on Venäjän talouselämän keskus, jonka asukaskunta koostuu venäläisten lisäksi siirtolaisista kaikkialta entisen Neuvostoliiton alueelta. Moskova on valtavan suuri kaupunki, jonka sisällä etäisyydet ovat valtavia, kävellen ei kannata siirtyä alueelta toiselle, sillä kaupungin kattava metroverkosto ulottuu lähes kaikkialle. Myös Moskovan metroasemat ovat itsessään nähtävyys, taidetta täynnä ja rakennettu rahaa säästelemättä. Yksityisautoilu ei kaupungissa kannata ja liikenneruuhkat jatkuvat aamusta iltaan .Moskovan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat: Punainen tori, Leninin Mausoleumi, Kremlin, Bolshoi teatteri, Tretyakov Galleria. Moskovassa ei voi tietenkään viettää aikaa tutustumatta venäläiseen keittiöön, ja kaupungin tarjonta ulottuu hinnakkaista luksusravintoloista, edullisiin blinejä myyviin kioskeihin. Jos aikaa riittää, Moskovassa kannattaa tutustua myös kaiken ikäisten paikallisten suosiossa olevaan Gorky puistoon. Yhteydet Suomesta Moskovaan ovat erinomaiset, joko lentäen tai junalla. Asumisjärjestelyt hoidat helposti kuntoon Wimdun kautta.

Tutustu venäläiseen kulttuuriin uudenlaisella kaupunkilomalla Moskovassa, majoitus Wimdusta

Majoituksen vuokraaminen suoraan paikalliselta vuokranantajalta on uusi, helpompi ja edullisempi tapa viettää kaupunkilomaa Moskovassa. Jos haluat kokea matkallasi jotain muutakin, kuin jokaisesta turistiesitteestä löytyvät kliseet, kannattaa kokeilla Wimdua. Kuka olisikaan parempi matkaopas, kuin paikallinen vuokranantajasi ja kun haluat kokea moskovalaisten Moskovan, kannattaa asua siellä missä paikallisetkin asuvat. Sivustollamme lukuisat yksityishenkilöt ovat listanneet vuokralle annettavia majoitusvaihtoehtoja. Haluat sitten pienen kaksion parvekkeella, huoneen suuremmasta asunnosta, tai rauhallisen perhe-asunnon hyvältä alueelta, Wimdun avulla se onnistuu. Halutessasi tietää enemmän majoitusvaihtoehdoista, voit ottaa yhteyttä suoraan vuokranantajaan ja kysyä häneltä lisätietoja. Majoitus myös muista kaupungeista löytyy Wimdun kautta.

Matka Äiti Venäjälle, asunnot sekä vuokra-asunnot Moskovassa

Votkapainotteisesta juomakulttuuristaan tunnetulla Venäjällä on paljon tarjottavaa myös keittiön puolella. Maukkaat keitot kuten borssi, blinit ja kaviaari täyttävät mahan ja tarjoavat mahtavia makuelämyksiä. Wimdulta vuokrattavat yksityisasunnot ovat useimmiten varustettu keittiöllä. Kokeilunhaluisimmat lomailijat voivatkin testata kokkaustaitojaan aidoista Venäläisistä aineksista. Parempi vaihtoehto saattaisi olla kuitenkin ravintola ilta laadukkaassa Venäläisessä ravintolassa. Paikallisten moskovalaisten omistamat vuokra-asunnot löydät Wimdusta. Heiltä saat parhaat neuvot asunnon lähiympäristön ravintoloista muiden matkavinkkien lisäksi. Wimdun sivuilta löydät asunnot myös muista kaupungeista ympäri maailmaa. Suunnittele matkareittisi ja suuntaa sen jälkeen Wimduun tarkistamaan parhaat asunnot kohteista lomasi ajaksi.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme