Majoitus kohteessa Montevideo

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Montevideo

Majoitus ja asunnot kohteessa Montevideo: Apartments

Montevideo on Uruguyan suurin kaupunki ja samalla myös maan pääkaupunki. Montevideo sijaitsee Rio de la Platan reunalla. Kaupungin ilmasto on lämmin. Kesäisin mittarin lukemat voivat nousta jopa 40 asteeseen. Kaupungissa asuu noin puolitoista miljoonaa asukasta. Kaupunki perustettiin vuonna 1726. Perustamisen tarkoitus oli siirtomaa-asukkaiden asuttaminen. Montevideon tärkeimpiä vientituotteita ovat villa, liha ja talja. Kaupunki on täynnä arkkitehtuurisia kontrasteja. Tyylillisesti vaihteleva arkkitehtuuria voi ihailla joka puolella kävellessä kaupungin katuja pitkin. Kaupungin asukkaat ovat suurilta osin eurooppalaisia ja noin kolmannes väestöstä ovat italialaisia.

Majoitus Montevideossa

Montevideosta löytyy paljon erilaisia majoituspaikkoja. Wimdu tarjoaa teille vuokra-asuntoja, huoneistoja tai vaikkapa kokonaisia taloja vuokrattavaksi lyhyeksi tai pitemmäksikin ajaksi. Vuokraamalla asunto paikalliselta asukkaalta auttaa teitä tutustumaan kulttuuriin ja kaupungin elämäntapoihin helposti ja nopeasti. Voitte itse päättää majoituspaikan sijainnista ja keneltä asunnon vuokraatte.

Vuokra-asunnot Montevideossa

Voitte vuokrata Wimdulta asuntoja, huoneistoja, pelkkiä huoneita asunnosta tai vaikkapa kokonaisen huvilan Montevideosta. Wimdu on kätevä tapa majoittua ympäri maailmaa. Teille on tarjolla laaja valikoima erilaisia asuntoja. Selailkaa läpi Wimdun asuntovalikoimaa ja tulette yllättymään positiivisesti. Suosittelemme lukemaan muiden jättämät asuntoarvostelut ja vuokranantajan tietopalkki. Nämä tiedot varmasti auttavat valinnan teossa. Aloittakaa matkanne suunnittelu nyt ja varatkaa Wimdun majoitus.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme