Majoitus kohteessa Milano

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Milano

Majoitus ja asunnot kohteessa Milano: Apartments

Tyylikäs Milano on tyylikäs ja innostava kaupunki. Kaupunki on muodin pääkaupunki j ashoppailumahdollisuuksia on lähes loputtomasti. Vaikka kaupunki pommitettiin pahasti toisessa maailmansodassa, mutta se on kehittynyt kauniiksi ja moderniksi kaupungiksi. Mianon elämäntyyli on tunnettu ja monet pitävät kiivaastaa elämästä, jonka täyttä shoppailu, oopperat, urheiliu ja ruoka. Milanossa on monta yleellistä ja tyylikästä hotellia, ja myös halvempia hostelleja ja vierasmajoja. Vuokraamalla asunnon Wimdun kautta, näet uuden puolen kaupungista.

Nippelitietoa

 • Milanon tunnettu oopperatalon nimi La Scala tarkoittaa italiaksi rappukäytävää!
 • Milanon nimi juontaa juurensa keltin sanasta ‘Medelhan’,mikä tarkoittaa 'tasannon keskellä'.
 • Seitsemän ja yhdeksän välillä illalla, Milanossa vietetään Aperitivoa – baarit ja kahvilat tarjoavat silloin sormiruokaa!
 • Milanossa on 12 000 yritystä ja 800 tuotteiden näyttelytilaa!
 • Milanossa asuvat Italian parhaiten tienaavat ihmiset.

Tekemistä Milanossa

Milanossa riittää tekemistä ja nähtäävää, Löydät monia kauniita strong>kirkkoja, kiinnostavia museoita, hienoja katuja, vilkkaita baareja ja ennen kaikkea monta kauppaa! Milanon tunnetuin maamerkki on epäilemättä Duomo, maailman suurin goottilainen katedraali. Se on yli 600 vuotta vanha ja on koonsa, designinsa ja kauneudensa puolesta ainutlaatuinen. Katedraalilla on 135 kartiota, jotka kohovat korkealle taivaasen piazza del Duomon yllä. 3,500 patsasta koristavat marmorirakennusta, eikä ole mikään ihme, että se kesti yli 500 vuotta rakentaa! Suosittelemme, että otat hissin katolle ihaillaaksesi Milanoa, ja kirkkaana päivänä Alppeja. Milano on Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen-teoksen koti, ja löydät sen kirkossa Santa Maria della Grazie. Kirkko on 500 vuotta vanha, ja sen kaunis holvikatto ja suuri kupoli antavat vierailulle lisämausteen. On oikeastaan ihme, että Da Vincin maalaus on vielä olemassa, se yritettiin tuhota niin toisen maailmansodan kuin renesanssin aikaan. Vierailu kirkkoon kannattaa varata etukäteen netistä, sillä se on jokaisen Milano-vieraan muistilistalla. Kaupungin paras taidekokoelma löytyy Pinacoteca di Brera-museosta ja sisältää italialaisten taiteilijoiden töitä aina 1200-luvulta tähän päivään asti. Etsi Mantegnan 'Cristo Morto’, Caravaggion ‘Emmauksen ateria’ sekä Titian ja Tintoretton maalaukset. Museossa on myös monta kipsivalosta ja moderneja töitä. Kun olet käynyt museossa, hengähdä hetki museon takana olevassa Orto Botanico di Brerassa.

Juo ja syö Milanossa

Kahvikulttuuri on Milanossa vahva – täällä syntyi sen perustajalle idea Starbucksista! Baristat muistavat Milanossa nimesi ja kahvi on tietenkin maukasta. Duomon läheltä löydät monta loistavaa kahvilaa, joissa voit hengittää Milanon tunnelmaa. Kaupungissa on myös ilo syödä ja kokemus eroaa muusta Italiasta. Pasta ei ole Milanossa hirveän suosittua, eikä se kuulu täällä moneenkaan perusruokaan. Risotto alla Milanese on maukas risotto, missä käytetään sahramiriisiä ja härän luuydintä. Cotoletta alla Milanese on paneroitua ja voissa paistettua vasikanrintaa – oikea talviherkku!

Liikkuminen

Malpensa lentokenttä on 40 kilometriä kaupungista luoteeseen. Malpensa Express-juna liikennöi puolessa tunnissa kentän ja keskustan välillä. Milanossa on luotettava metroverkko, joka liikkuu keskustassa ja sitä ympäröiviin lähiöihin aamukuudesta puoleenyöhön. Keskustassa on myös raitiovaunuja ja busseja. Pakollinen huvi on matka Milanon hurmaavissa raitiovaunuissa, jotka muistuttavat paljon San Fransiscon vaunuja. Et kuitenkaan välttämättä tarvitse joukkoliikennettä kovinkaan usein. Vaikka Milano on suuri kaupunki, sen nähtävyydet ovat lähes kaikki kävelymatkan päässä toisistaan.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme