Majoitus kohteessa Mijas

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Mijas

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Mijas

Mijas on Málagassa, Andalusiassa, eteläisessä Espanjassa Gibraltarin lähistöllä sijaitseva pikkukaupunki. Erityisesti golffin harrastajille kaupungista löytyy lukuisia harrastuspaikkoja, mm. La Cala Resort, Espanjan suurin golf-paikka. Mijas on ollut osa lukuisia valtakuntia, roomalaisten, visgoottien ja maurien, ja viimeiset 500-vuotta espanjalaisten. Mijasin kulttuuri onkin monimuotoista, ja ruokakulttuuri maistuvaa. Mijasin kaduilla kävellen on hauska viettää lomapäiviä, tutustuen paikallisiin ravintoloihin ja baareihin. Kannattaa kuitenkin muistaa että Mijasissa vietetään siestaa, joten iltapäivisin auki olevan ruokapaikan löytäminen voi olla haastavaa. Espanjassa kun ollaan, paikalliset ihmiset ovat hyvin ulospäinsuuntautuneita, ja kielipään harjoittamine nonnistuu helposti. Mijasissa on golffaamisen lisäksi muutakin tekemistä, voi esimerkiksi harjoitella kiipeilyä vuoristossa, tutustua alueen historiasta kertoviin museoihin, tai mennä uimarannan sijasta vaikka vesipuistoon viettämään aikaa. Mijasissa on loistava valikoima matkamuistomyymälöitä, jotka myyät aitoja perinteisiä käsitöitä, monesta muusta paikasta löytyvien kiinalaisten tuotteiden sijasta.

Vuokraa loma-asunto Mijasta, ja tutustu espanjalaiseen aitoon kulttuuriin

Mijisin espanjalaisessa ympäristössä loma sujuu kuin siivillä. Historialliseen Mijasin kaupunkiin tutustuu helposti kävellen.Etsit sitten hauskaa viihtyisää pikkutaloa keskeltä kaupunkia tai suurempaa loma-asuntoa (apartments) isommalle porukalla, löydät varmasti haluamasi Wimdusta, vaihtoehtoja on lukuisia ja ne ovat vain yhden hiirenklikkauksen päässä. Mijasin aitoon kulttuuriin tutustuu parhaiten, kun saa kontaktin aitoon paikalliseen, teet sen parhaiten Wimdun avulla. Käytä Isäntäsi tai emäntäsi paikallistietoa hyväksesi, ja kokeile vaikka heidän suosikkiravintoloitaan ja kuule paikallisista tapahtumista, sekä paikallisten suosimista ajanviettopaikoista. Matkusta Mijasiin ja tutustu mijasilaisten Mijasiin turistien Mijasin lisäksi. Viettämällä lomasi kalustetussa vuokra-asunnossa (apartments) säästät lisäksi ehtaa rahaa, ja asut persoonallisemmin, sekä ekologisemmin.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme