Majoitus kohteessa Midi-Pyrénées

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Midi-Pyrénées

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Midi-Pyrénées

Midi-Pyreneet on Ranskan suurin metropolialue. Alue sai nimensä Ranskan hallitukselta ilman mitään historiallista viittausta maakunnasta. Alueeseen kuuluvat Ariege, Aveyron, Gers, Haute-Garonne, Lot, Hautes-Pyrenees, Tam ja Tam-et-Garonne. Alueen pääkaupunkina toimii Toulouse. Kaupungista käytetään lempinimeä " vaaleanpunainen kaupunki". Lempinimi on tullut rakennusten tiiliarkkitehtuurista. Kaupunki on rakennettu Garonne-joen ympärille. Midi-Pyreneiden lämmin ilmasto houkettelee turisteja alueelle sekä kesällä että talvellakin, sillä talvet ovat leutoja. Alue on hyvin maaseutuista, vähänasutettua ja maataloustuotanto tärkeässä asemassa. Alueella sijaitsee suuria viinitiloja, kuten Gaillac, Toulousen pohjoisosa ja Armagnac. Midi-Pyreneiden eteläosissa sijaitsee vuoristoalue Pyreneet, joista kohoaa vuoria 3000m korkeuteen Espanjan rajalle asti. Pyreneet on monien turistien suosima matkailukohde. Vuoriston korkein vuori on Aneto (3404m). Midi-Pyreneiden ruokakulttuuri on ihmeellinen sekoitus ranskalaisia ja espanjalaisia makuja. Kuten muuallakin Ranskassa, Midi-Pyreneiden alueella juustot ja patongit ovat aivan omaa luokkaansa. Jälkiruuaksi ranskalaiset nauttivat Marenkikakkua, suklaapähkinäkakkua tai Pyreneiden Brioche-kakkua.

Majoitus Midi-Pyreneillä

Majoituksen löytäminen Midi-Pyreneiltä helpottaa Wimdun palvelu. Meiltä löydät erikokoisia ja hintaisia majoitusvaihtoehtoja. Jokaiselle reissaajalle varmasti löytyy jotakin sopivaa. Sivuiltamme löydät lisätietoja asunnosta, kuvia sekä vuokranantajan tiedot. Ennen asunnon varaamista voit lukea tarkemmin keneltä vuokraat asunnon ja päättää itse mille alueelle haluat majoittua. Tavallisen hotellin sijasta Wimdu tarjoaa teille uuden kokemuksen majoittumalla paikallisten keskuuteen. Majoitu ranskalaiseen asuntoon paikallisten keskuuteen ja tutustu kulttuuriin ja ihmisiin nopeasti.

Vuokra-asunnot Midi-Pyreneillä

Vuokraamalla Wimdun asunto tai huoneisto, voit olla huolehtimatta majoituksesta ja aloittaa vaikkapa heti matkasi suunnittelu. Meillä on tarjolla paljon erilaisia huoneistoja, asuntoja, lomahuviloita tai vapaita huoneita asunnoissa. Koe ranskalainen romantiikka vuokraamalla paikallisen asunto parista päivästä kuukausien ajaksi riippuen omista suunnitelmista. Voit vuokrata asunnon pienestä kylästä ja tutustua ranskalaiseen maaseutuelämään tai kaupungin keskustaan ja nauttia ranskalaisista kahviloista ja ravintoloista.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme