Majoitus kohteessa Miami

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Miami

Majoitus ja asunnot kohteessa Miami: Apartments

Miami on jättiläismäinen, moderni kaupunki Yhdysvaltojen kaakkoisrannikolla. Kaupunki on yksi Floridan suosituimmista lomakohteista. Voit ehkä kuvitella, minkälainen määrä majoitusvaihtoehtoja kaupungissa on. Yksi mahdollisuus on vuokrata loma-asunto Wimdulta. Majitusmuodot ja hinnat vaihtelevat suuresti kaupungin eri alueilla. Esimerkiksi talousalueella Downtownissa on yli 6000 hotellihuonetta, joista suurin osa on rakennettu yritysmatkailijoita varten. Jos haluat asua rannan lähellä, paras paikka on South Beach. Täältä voit helposti löytää yleellisiä yksityisiä majoituksia suhteellisen halpaan hintaan. Little Havana-alue taas on latinalainen alue, jossa asuminen on halvimmillaan. Valitse suosikkisi!

Lisää Miamista

Miami on hyvin suosittu kaupunki pääasin rantojensa, yöelämästään, festivaaleistaan, shoppailustaan ja rikkaasta, monimuotoisesta kulttuurielämästään. Yksi asia, joka tekee kaupungista ainutlaatuisen on South Beach-kaupunginosan Art Deco-alue. Miamia pidetään yhtenä maailman hohdokkaimpana kaupunkia, jos etsit jotain ylläolevaa. Jos taas haluat hieman enemmän historiaa, voit käydä kaupungin historiallisilla alueilla ja muille kultuureille omistetuissa naapurustoissa kuten Little Haitissa ja Little Havanassa.

Nippelitietoa

 • Miamissa on maailman suurin latinalainen väestö latinalaisen Amerikan ulkopuolella. Lähes 65% kaupungin asukkaista ovat peräisin latinalaisesta Amerikasta.
 • Miami on Yhdysvaltojen seitsemänneksi suurin kaupunki.
 • Vuonna 2009 tehdyn tutkimuksen mukaan Miami on Yhdysvaltojen rikkain kaupunki.
 • Miamiin kannattaa ehdottamasti matkustaa, jos haluaa risteillä. Miamin satama on maailman vilkkain risteilysatama. Löydät varmasti itsellesi sopivan risteilyn!

Parhaat nähtävyydet

Kukaan ei ole koskaan matkustanut Miamiin ja missannut kaupungin tunnetut uimarannat. Tähän on hyvät syynsä. Rannat ovat uskomattoman kauniita ja ovat vierailijoille avoinna vuoden ympäri Floridan mahtavan sään takia. Toinen nähtävyys, jota ei saa jättää väliin on The Everglades kansallispuisto. Tämä luonnollinen alue, joka koostuu trooppisista kosteikoista, on ainutlaatuinen paikka. Everglades on täydellinen kohde oppia kaikkea paikallisista kasveista ja eläimistä, harrastaa liikuntaa ja matkustaa ilmatyynyaluksella. Jos haluat lisää urheilullisia nähtävyyksiä, suuntaa Jungle Island-puistoon, jossa voit nähdä ja koskettaa erinäisiä alueella eläviä eläimiä. Voit myös käydä kasvitieteellisessä puutarhassa: Vizcaya Museum and Gardens. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, älä unohda yhtä maailman ainoita häkittömiä eläintarhoja: Miami Zoota. Et tule katumaan sitä

Shoppailua ja kulttuuria

Miami ja shoppailu ovat monille lähes synonyymejä. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Miamissa on uskomaton määrä kauppoja. Löydät täältä kaikkea mitä voit toivoa: vaatteita, kosmetiikkaa, kalusteita, laukkuja, kenkiä yms. Kolme suosituinta ostoskohdetta kaupungissa ovat Aventura Mall, Bal Harbour Shops ja Bayside Marketplace. Miamissa on kuitenkin paljon muutakin kuin shoppailua. Festivaalit ovat kaupungissa suuressa suosiossa. Miami tunnetaan esimerkiksi Calle Ocho ja Carnival Miami festivaaleistaan. Miamissa on myös Yhdysvaltojen suurin kultuurikeskus, josta ei esitykset lopu kesken. Musiikkiakin on joka puolella kaupunkia, pääosin kiitos Miamin latinoiden. Löydät aurinkoisesta Miamista kaikenlaista musiikkia kaikkiin vuoden- ja päivänaikoihin.

Syöminen ja juominen

Sekoitus ihmisiä eri kulttuureita on synnyttänyt Miamiin ainutlaatuisen keittiön, jota kutsutaan New Worldiksi. Se on sekoitus latinalaisia, karibialaisia ja eurooppalaisia makuja ja tekniikoita. Latinalainen on suosituin ruoka Miamissa, mutta löydät kaupungista helposti myös maukasta kiinalaista, japanilaista ja italialaista. Kuten voi ehkä odottaakin niin monimuotoiselta kaupungilta, löydät Miamista kaikkea yleellisistä tähtiravintoloista katukeittiöihin. Älä ainakaan turvaudu ketjuihin vaan uskallaudu maistamaan Miamin mahtavia makuja!

Liikkuminen

Kaupunki soveltuu erinomaisesti kävelyyn, mutta on samaan aikaan hyvin suuri! Et siis aina voi päästä paikasta toiseen jalan. Onneksi kaupungissa on mahtava julkinen liikenne! Kaupungissa on mahtava junaverkosto nimeltään Metrorail, joka liikennöi Miamissa ja sen lähiöissä. Verkkolla on asemia melkein kaikkien kiinnostavien nähtävyyksien lähellä. Sitten on olemassa metro, Metromover. Metromover on ilmainen ja kiertää Miamin Downtownia. Voit myös käyttää taksia, jos rahasi riittävät suhteellisen kalliseen liikkumismuotoon. Jos haluat liikkua rauhassa ja omaan aikaasi, voit tietenkin myös vuokrata auton.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 15 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme