Majoitus kohteessa Mexico City

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Mexico City

Majoitus ja asunnot kohteessa Mexico City: Apartments

Megalomaaninen Mexico City voi tuntua sinne matkustavasta aluksi täysin kaoottiselta. Ihmisten määrä, kaoottinen liikenne ja kaikkialta tulvivat tuoksut tekevät kaupungin aivan erityiseksi. Meksiko City sijaitsee 2200 metrin korkeudella ja on yksi maailman korkeimmalla sijaitsevista suurkaupungeista. Meksikon pääkaupunki perustettiin 1325 Azteekkien toimesta ja espanjalaiset valloittivat sen 200 vuotta myöhemmin. Meksiko Citystä löytyykin useita arkeologisesti mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kaupungissa matkustaminen tulee edulliseksi, etenkin jos ruokailee katukeittiöissä ja viettää yöelämää tavallisten meksikolaisten suosimissa paikoissa. Ravintoloita ja yöelämää löytyy kaikkialta tästä valtavasta kaupungista, mutta parhaiten Centrosta (keskusta). Meksiko Cityn ilmanlaatu on ollut keskustelun aiheena pitkään, mutta viime aikoina parannusta on selvästi tapahtunut. Meksikossa matkustettaessa kannattaa välttää yksityisautoilua. Kaupungin eri puolilla sijaitseviin nähtävyyksiin pääsee parhaiten tutustumaan joko julkista liikennettä tai edullisia takseja käyttämällä. Mexico City on täynnä museoita, monumentteja ja muistomerkkejä ja tekemistä riittää varmasti lomasi jokaiselle päivälle. Etsi mieleinen asunto Wimdun kautta ja matkasi on valmis alkamaan.

Vietä unohtumaton kaupunkiloma Méxicossa ja tutustu paikalliseen kulttuuriin

Paras tapa kokea meksikolaisten lämmin ulospäinsuuntautuneisuus ja maailmankuulu ystävällisyys on vuokrata asunto tai huone (apartments and rooms) paikalliselta vuokranantajalta. Vuokraamalla asunnon tai huoneen (apartments and rooms) yksityishenkilöltä, saat hetikontaktin paikallisiin asukkaisiin ja voit kysyä korvaamattomia neuvoja turistiansojen välttämisestä.Tutustu pintaa syvemmältä meksikolaiseen kulttuuriin vuokraa asunto tai huone (apartments and rooms Wimdusta. Wimdu on uusi ja mullistava palvelu, jonka avulla asunnon tai huoneen vuokraaminen on entistä helpompaa ja halvempaa. Älä maksa turhille välikäsille, vuokraa Wimdun avulla. Sivustolta löydät sinua eniten kiinnostavat vaihtoehdot, haluat sitten yksiön aivan keskustasta, rauhallisemman asunnon koko perheelle, tai huoneen meksikolaisesta huoneistosta.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme