Majoitus kohteessa Mendoza

Löydä kaupungin tuntijoiden upeat ja laadukkaat asunnot!

50 parasta asuntoa kohteessa Mendoza

Majoitus ja Vuokra-asunnot kohteessa Mendoza

Mendoza on maailmankuulu Argentiinalaisena viinintuottajapaikkakuntana. Mendozassa vieraillessa kannattaakin ehdottomasti varata aikaa viinitarhoilla vierailuun. Tämä viehättävä vuorten ja viinitarhojen keskellä sijaitseva vihreä kaupunki on täynnä kastelukanavia, jotka tekevät sen kaupunkikuvasta varsin kauniin ja erityisen. Mendozalaisiin viinitarhoihin järjestettäville viininmaistelukierroksille pääsee parhaitsen osallistumaan etsimällä paikallisista sanomalehdistä ilmoituksia, tai kysymällä Mendozalaisilta paikallisilta. Paras aika vierailuun on sadonkorjuu maalis-huhtikuussa, ja käynti kannattaa varata etukäteen. Mendozassa on paljon katukulttuuria, sadonkorjuufestivaalit ja elämä on muutenkin vilkasta. Plaza Indepencia on kaupungin keskustasaukio, ja sen lähistöltä löydät sekä paljon ruokapaikkoja, että kaunista ympäristöä. Etsiessäsi paikallisten suosimia ravintoloita, voit aina kysyä paikallisilta vihjeita, sillä he pitävät jutustelusta, ja tulevat luultavasti juttelemaan vaikka et heiltä mitään kysyisikään. Mendozan komean arkkitehtuurin ja kaupunkikulttuurin lisäksi löydät sieltä runsaasti vihreitä puistoja joissa on mukava piipahtaa ja joiden puroissa ja mäissä silmä lepää.

Vuokraa huone tai asunto Mendozasta

Mendozan Etelä-Amerikkalaiseen voit päästä helposti sisälle kunasut lomallasi paikallisten parissa, vuokraamalla huoneen tai asunnon (apartments) mendozalaiselta vuokranantajalta. Wimdun sivustoilla on listattuna yksittäisiä huoneita, pieniä asuntoja ja perheelle tai kaveriporukalle sopivia isompia asuntoja. Mendozaan tutustuu parhaiten ja lomastressiä välttää kun tylsien ja persoonattomien hotellien sijasta viettää lomansa rennossa, edullisessa ja kalustetussa asunnossa. Mendoza on mahtava kaupunki, johon pääset parhaiten sisälle kun luot heti kontaktin paikalliseen väestöön vuokranantajasi avulla. Sinulla on heti kontaktihenkilö, jolta kysyä paikallisten suosimat ravintolat ja baarit. Asuntojen (apartments) vuokraaminen ei ole ennen ollut näin helppoa. Kokeile Wimdua ja matkusta edullisemmin, uudella tavalla. Kaikista Mendozanasunnoista (apartments) löytyy valokuvia, ja voit myös esittää lisäkysymyksiä vuokranantajalle.

Olemme Wimdu...

Wimdu on Euroopan suurin yksityisten kotimajoitusten tarjoaja. Löydät varmasti täydellisen majoituspaikan yli 350 000 asunnosta yli 150 maassa.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Yli 10 Miljoonaa Yötä Varattuna

  Olemme Euroopan suurin kaupunkiasuntojen välittäjä.

 • Wimdun kolmiosainen tarkistus

  Kolmiosaiseen laatutarkastukseemme kuuluu asuntojen tarkistaminen paikan päällä.

 • Trustpilot

  Meidän Trustpilost-pisteemme ovat
  Loistava (8.9/10)

… ja me rakastamme asuntojamme